Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ALK jaunu biedru uznemsana
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
sipps
Lai iestaatos ALK biedriibaa, ir divas iespeejas.

Pirmaa iespeeja ir atnaakt uz kadu no ALK sapulceem (veel labaak pilnsapulceem) un tikt atziitam par cieniigu ALK biedra titula neesaashanai.

Otrs variants, kursh nedod tik pat liels garantijas uz uznjemshanu kaa pirmais, ir aizpildiit anketu (kura buus redzama zemaak) un aizsuutiit to kaadam no ALK valdes pa PM (!nedriikst atbildes publiceet plashai apskatei!). <pieziime: ALK valde shobriid: sipps un ETM>

ANKETA
1. Ko noziimee ALK?
2. Kaa saprast "Shodien kaa parasti." ja tas atnaak pa PM no kaada ALK biedra?
3. Vai apzinies ka ALK sanaaksmees ir diezgan vienaldziiga attieksme pret nesmeekjeetaajiem?
4. Vai alus liidz 3 litriem ir alkohols?
5. Vai tev ir pilniigi nospljauties uz otaku pasaakumu riikotaaju noteiktajiem noteikumiem?
6. Vai tev buus iespeeja vismaz reizi nedeeljaa apmekleet AL:K sanaaksmes?
7. Vai speesi iztureet sociaalo spiedienu, kas tiek veersts uz ALK no konkreetas otaku publikas puses?
8. Kaapeec tev ir radusies veelme pievienoties ALK?
9. Vai finansiaalais staavoklis tev potenciaali ljaus iegaadaaties jaunu ekipeejumu taa testeeshanas noluukos?
10. Vai tev ir kaut kaads ieksheejais naids pret kurbijkurnes biedriem?

Tuvaakaa ALK sanaaksme: shodien 3.11.2005. intereseeties pa taalruni: 6088816 vai 8844844
Kima
Ha! laugh.gif un kad ta notiek taas sapulces/pilnsapulces?Kaa parasti? biggrin.gif

oki, tas nav domaats kaa spams, godiigi, vnk, ja nu kkas mainiijies un dazhi var arii nezinaat(kur, kas notiek)...un es jau sen neko ne no kaa neesmu dzirdeejusi...so, nevareeju buut paarliecinaata....lai gan neapstriidami ka vereeju pajautaam PM unsure.gif , bet gan jau citi arii gribeeja zinaat...
Sigfa
nemainiigaas veertiibas - taas labaakaas smile.gif
sipps
QUOTE(za4peedinja @ Nov 3 2005, 19:52)
Ha! laugh.gif un kad ta notiek taas sapulces/pilnsapulces?Kaa parasti? biggrin.gif
*

jau ir pateikts kur un ka viss notiek. nav ko te spamot
ShinChan
QUOTE(sipps @ Nov 3 2005, 18:53)
QUOTE(za4peedinja @ Nov 3 2005, 19:52)
*

jau ir pateikts kur un ka viss notiek. nav ko te spamot
*

Man vairāk interesē, kas tajās sapulcēs notiek. Cik sapratu šī biedrība aktīvi darbojas vienīgi otaku pasākumos, tad nesaprotu, kāda jēga sanākt katru nedēļu? Lai gan sāku saprast smile.gif
sipps

es velreiz atkartoju visus savu individualos jautajumus sutit uz PM.
ShinChan
QUOTE(sipps @ Nov 3 2005, 19:12)
es velreiz atkartoju visus savu individualos jautajumus sutit uz PM.
*

Cik nu individuāls, domāju, ka katram biedram, kurš nolēmis iestāties jūsu organizācija rastos tieši tādi paši jautājumi. Statūtu jums nav, tāpēc vismaz infu par savu darbību varējāt iemest.
edg
Taisniiba, ka visaktiivaak ALK uzdarbojas tieshi otaku pasaakumos. Bet jaanjem veeraa, ka tas ir ljoti noslogojoshs darbs, kas katram nav par speekam. Tieshi taapeec arii ir sapulces, kaa treninjsh otaku pasaakumiem. Bet tas nav vieniigais sapulchu meerkjis. Veel notiek arii dazhaadu svariigu lietu, kaa ALK statuutu paarrunaashana, kaa jau sipps izteicaas - dazhaada ekipeejuma testeeshana (vieniibtesteeshana, slodzes testeeshana, riekstinju testeeshana) utml.

Siikaak par to, iespeejams, buus statuutos, ar kuru izstraadaashanu pagaidaam nodarbojas ALK valde. Taapeec, luudzu, pacietiibu!
Church
izlasiiju sho threadu. nezkaapeec saaku nevaldaami reekt ;DDD
sipps
QUOTE(Church @ Nov 4 2005, 15:48)
izlasiiju sho threadu. nezkaapeec saaku nevaldaami reekt ;DDD
*

tas tev liekas smiekligi. labi labi paskatisiemies kurs smiesies vairak. un starpcitu kapec tev naca smiekli?
Church
QUOTE(sipps @ Nov 4 2005, 14:51)
...
tas tev liekas smiekligi. labi labi paskatisiemies kurs smiesies vairak. un starpcitu kapec tev naca smiekli?
*

atvaino. esmu no preteejaas nometnes. alkoholikjis that is. ;>
Sigfa
QUOTE(Church @ Nov 4 2005, 17:29)
QUOTE(sipps @ Nov 4 2005, 14:51)
...
*

atvaino. esmu no preteejaas nometnes. alkoholikjis that is. ;>
*

vot shito izlasot es saaku nevaldaami reekt biggrin.gif
ETM
nezinu gan vai taa buutu taa patiesi preteeja nometne. Vai tik Church pats nepagodinaaja muus ar savu klaatbuutni kaadaa no sanaaksmeem?
sipps
QUOTE(ETM @ Nov 4 2005, 17:47)
nezinu gan vai taa buutu taa patiesi preteeja nometne. Vai tik Church pats nepagodinaaja muus ar savu klaatbuutni kaadaa no sanaaksmeem?
*

nu nebija jau tas Church,bet gan vina launais dvinubralis kurs dzer alu, lamajas un vienkarsi labi pavada laiku.
lastguru
kas labs vienkaarshi pavadiit laiku pie bezsakara paseedeeshanaam? laiks ir nauda, teereejot laiku shaadaa veidaa, juus apzogat pashi sevi. pie tam neredzu nekaa laba alus dzershanaa un lamaashanaas - pats nedaru ne vienu, ne otru. vispaar un nekad.
Kima
QUOTE(lastguru @ Nov 4 2005, 18:38)
kas labs vienkaarshi pavadiit laiku pie bezsakara paseedeeshanaam? laiks ir nauda, teereejot laiku shaadaa veidaa, juus apzogat pashi sevi. pie tam neredzu nekaa laba alus dzershanaa un lamaashanaas - pats nedaru ne vienu, ne otru. vispaar un nekad.
*

veelreiz parunaajam par atpuutu?
jebkuraa gadiijumaa katram cilveekam savs veids (vai vispaar ne kaada), nu un atradaas domu biedri...un neviens neliek piedzerties...un kad bij lamaashanaas?nebiju dzirdejusi, bet nu labi, iespeejams vnk gar ausiim palaidu.UN kad cilveeks nodziivo dienu pavadot laiks=nauda, domaaju gan ka buus pelniijis atpuutu, un jebkaadu, kaadu uzskata par piemeerotu ><

Un starp citu, kaa ALK ir ar nepilngadiigiem? blink.gif ja driixt jautaat potams....
edg
QUOTE(lastguru @ Nov 4 2005, 17:38)
*

Maacies, draugs, saskatiit, ka cilveeki ir atskhjiriigi un dziivo savas dziives dazhaadiem meerkjiem. Mans meerkjis ir dziivot peec iespeejas, kaa man patiik. Un man patiik dzert alu. Tas ir kaa halva vai lakrica. Citiem garsho, citiem nee. Vai taapeec vieni vai otri ir duraki?

QUOTE(za4peedinja @ Nov 4 2005, 17:49)
Un starp citu, kaa ALK ir ar nepilngadiigiem? blink.gif ja driixt jautaat potams....
*

ALK biedri viens otram uzticas. Ja tu man saki, ka viss ir ok, es tev ticu. Tomeer, ja skaidri redzams, ka tev 13 un maajaas gaida mamma, tad ALK kolektiivi par tevi njirgaasies.
sipps
QUOTE(lastguru @ Nov 4 2005, 18:38)
*

un kad tad jega visu laika stradat un pelnit naudu ja pat kartigi atpusties nevar. kas ir kartiga atputa tas ir katra pasa zina. bet vai tad nav nedauc jocigi ka piekdienas vakara paec grutas darba dienas nav kam piezvanit un vienkarsi satikties un kautko padarit? nav jamokas ar garlaicibu zinot ka vienmer kadam vari piezvanit. un tas ka kau tkur kautkas notiek tev vienmer piezvana un aizina lidz. vai tad tas patikami?
+Chibi+
QUOTE(za4peedinja @ Nov 4 2005, 18:49)

Un starp citu, kaa ALK ir ar nepilngadiigiem? blink.gif
*

*cough* Sigfa? SIGFA. ALK ir arī Sigfa. Es tikai atgādinu, ka ALK ir arī Sigfa, lai būtu skaidri noporotams, ko ALK domā par nepilngadīgiem.

SIGFAAAAAAAAAA... *cough cough* Ja nu kādam nepielēca.
Sigfa
lol, es tur neesmu vieniigais biggrin.gif
sipps
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 5 2005, 14:19)

*

*cough* Sigfa? SIGFA. ALK ir arī Sigfa. Es tikai atgādinu, ka ALK ir arī Sigfa, lai būtu skaidri noporotams, ko ALK domā par nepilngadīgiem.

*

visam ir iznemumi. un par SIGFU mes visi varm galvot taka problemu nav.

nav jau savarigi cik tev gadi galvenais vai tu proti uzvesties un nezaudet kontroli . un lai ar tiri vizuali tu neizskaties pe tada kuram tiko palikusi 15 gadi.
ETM
SHODIEN KAA PARASTI

P.S. un nesakiet ka nav laiciigi.
+Chibi+
QUOTE(sipps @ Nov 5 2005, 14:23)
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 5 2005, 14:19)

*

*

visam ir iznemumi. un par SIGFU mes visi varm galvot taka problemu nav.

nav jau savarigi cik tev gadi galvenais vai tu proti uzvesties un nezaudet kontroli . un lai ar tiri vizuali tu neizskaties pe tada kuram tiko palikusi 15 gadi.
*

nezaudē kontroli un prot uzvesties tikai Sephiroth, he heh.
ETM
Vai ALK kaadreiz ir tik atklaati braucis virsuu kaadai citai komuunai (piemeeram Kaigan)? man jau nu skjiet ka nee. Nevajag te gvelzt par kontroles zaudeeshanu. bija tur kaut kas par skaidu sveshaa acii un pagali savaa. FLAME ON!
Sigfa
nemaz nerunaa, ALK vismaz riiko pasaakumus, kuros katrs atbild par sevi un ja nesatur kungja saturu, tad taa jau ir cilveeka personiigaa probleema, par kuru citi var draudziigi pasmieties staavot vannasistabas durviis. ALK viennoziimiigi ir visaktiivaakaa no visaam otaku grupaam un arii visbriivaakaa uzskatos.
lastguru
varbuut vinja taadaa vaidaa taisaas rakstiit atskaites par organizaacijas darbiibu... ir tak jaabuut atskaiteem, vai nee wink.gif
ETM
nez kapeec tad atskaites sevii ietver tikai vemshanu, nevis monopola speeli vai seedeeshanu datorklubaa?
sipps
QUOTE(lastguru @ Nov 9 2005, 02:17)
varbuut vinja taadaa vaidaa taisaas rakstiit atskaites par organizaacijas darbiibu... ir tak jaabuut atskaiteem, vai nee wink.gif
*

tev ir intresanti kas tur notiek? cik zel ka tevi neviens neaicinaja lidz. nav jau ta ka tur vieniga izkalide ir piedzerties un kaukur atlust nu gadijas, katram ta var gadities. nu labi tikai ne tiem kuri nedzer bet savu brivo laiku velta kam liet derigakam, piemera darbam
+Chibi+
Es izdzēsu savu negatīvo raxtiņu, bet us tevi sakvotojāt, so.... Es centos labot savu "kļūdu", so now it's your turn.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.