direktors
Nov 3 2005, 19:17
ko jūs domājat, par atkarību no interneta? vai to var salīdzināt ar alkohola un smēķēšanas atkarībām.. ? kāda ir lielākā un ļaunākā atkarība priekš cilvēkiem.. priekš jums.. ?
ko jūs domājat, par atkarību no interneta?
- Nav sanācis domāt.
vai to var salīdzināt ar alkohola un smēķēšanas atkarībām.. ?
- Varēt var, bet, vai ir jēga?
kāda ir lielākā un ļaunākā atkarība priekš cilvēkiem..
- Anime addikcija.
priekš jums.. ?
Mmmm... alkohols? Kaut gan tas jau no netikuma kļuvis par lifestyle'u, tā ka īsti nekvalificējas
nu visu dienu sezu bet atkaribas ka nav ta nav
ne nav nekadas starpibas no ka ir atkariba
[bkāda ir lielākā un ļaunākā atkarība priekš cilvēkiem..
- Anime addikcija.
priekš jums.. ?
nu jau 3 gadus katru dienu pipeju,bet atkaribu nejutu
anishuara
Nov 3 2005, 19:58
nju kam negadas!
domaju ka ja, jo pie ta visa atri pierod...
kāda ir lielākā un ļaunākā atkarība priekš cilvēkiem.. priekš jums.. ?
domaju ka prieksh cilvekiem visas atkariibas ir launas, man tadu nav...
deleted-ray
Nov 3 2005, 20:37
drīzāk jau kādam ir atkarība no draugiem.lv vai kādas online spēles
daļēji
kāda ir lielākā un ļaunākā atkarība priekš cilvēkiem
gan jau ka alkohols
priekš jums
nav man tādas
Elektrauma
Nov 3 2005, 20:46
ui
pat nez,bet manuprat tas tagad ir aktuaalaak,nekaa paareejaas atkariibas.
daļēji
kāda ir lielākā un ļaunākā atkarība priekš cilvēkiem
azartspeeles
priekš jums
smeekjeeshana
taa driizaak ir nepiecieshamiiba, internets ir kljuvis par neatnjemamu ik dienas sastaavdalju
var
smeekjeeshana
priekš jums.. ?
dunno
Ta ir ikdienas nepieciesamiba priekes manis
Mazliet
slinkums
priekš jums.. ?
slinkums
ko jūs domājat, par atkarību no interneta?Internets protams ir laba lieta...bet ja vaig varu arii iztikt bez (JA kompis taa pat ir paarpildiits ar bildeem,klipiem u.t.t....ja ne- tas jau ir cits jautaajums...)
vai to var salīdzināt ar alkohola un smēķēšanas atkarībām.. ?Nezinu gan...alkohols un smeekjeeshana tomeer ir kaitiigaaki,bet kaa kuram...
kāda ir lielākā un ļaunākā atkarība priekš cilvēkiem..Bezjeedziigaa un bezmeerkjiiga paarmeeriigaa smeekjeeshana un dzershana u.c. stimulanti?....
priekš jums.. ?J-rock
(nee tas jau ir gan vairaak nekaa labaa noziimee
...my fave atkariiba)
X_Kamui
Nov 3 2005, 22:07
Ko jūs domājat, par atkarību no interneta?
Ummm... man bija taada
kad man piesledza inetu, vienkarši nevareju no ineta atrauties un bez taa dzivot....
Bet taa man paargaja saameraa aatri, apnika... Tagada dodu priekšroku pastaigaašanai pa ielu, nevis sedeešana un lupiišana monitoraa vai teļļukaa
Vai to var salīdzināt ar alkohola un smēķēšanas atkarībām.. ?
Es domaaju, ka ja!!!
Kāda ir lielākā un ļaunākā atkarība priekš cilvēkiem..?
Man liekas ka visas...
priekš jums.. ?
Ja slinkumu var skaitiit pie atkariibaam tad... slinkums!!!
jo dažreiz esmu nu ļooooooti slinks...
GunMetaL
Nov 3 2005, 23:41
nopietna probleema...
nepaaraak, peec taas tu nesmirdi un nevem.
kāda ir lielākā un ļaunākā atkarība priekš cilvēkiem...
narkotikas.
priekš jums.. ?
muuzika... kad to iesleedzu man faktiski vis ir POO. es vairs neskatos ne animi, ne speeleeju speeles, jo negribu sleegt aaraa muuziku. to klausoties es iegrimstu dziljaa koomaa ar daudz paardomaam. un fantaazijaam...
- neiespeejami aizbeekt no taas. taa kaa pieiet taa liidz vakaram nodirni pie neta.
-Vispaar jaa, Tikei taa naw tik neveseliiga atkariiba. protams, acis sabojaajaas, bet naw jaaseez cauraam dienaam pie kompja bez acu atpuutas.
-protams narkotikas. manpraat vis biistamaakaa atkariiba. pameiginaasi vienu reizi, sagribeesies vel un taa liidz sabojaasi savu dziivi, paliksi bez draugiem, gimenes, iedziivosies depresijaa, un visu sho launo murgu nosleegs naave.(to gan nevienam neiesaku) taa ilgaak jaapadomaa lai atklaatu velvienu atkariibu...
not_alone
Nov 4 2005, 10:38
*Nu,nav jau nekāds prieks.Bet pati no tādas "neciešu" pārāk lielā mērā.
* Nea,jo netu vajag vairāk vai mazāk garīgi,pīpēt un dzert vajag arī fiziski
*Atkarība no seksa.Nu,es tā domaju.Jo cilvēks paliek par sava veida mašīnu,viņam vairs neinteresē garīgas lietas.
priekš jums.. ?
* Industrija,Māksla<tā,ko pati radu>,Smēķēšana,Draugi
Sviests. Jebkura atkarība ir cilvēka individuālā problēma. Īpaši šo faktu neietekmē vai ši atkarība ir viņam pašam vai viņš to saskata kādā no līdzcilvēkiem. IMO cilvēkiem pašiem ir iespēja izvēlēties vai ir vērts aizrauties ar kādu lietu tik ļoti, lai pazaudētu daudz maz objektīvu skatīumu uz pasauli.
Salīdzināt visu ko var. To pašu arī varētu salīdzināt ar atkarību no kafijas, atkarību no TV, atkarību no sporta, no zvejošanas, no rīta rosmes,vai no jebkuras cita veida aizraušanās vai hobija.
who knows.. who cares..
Manas domas..
QUOTE(xikes @ Nov 4 2005, 11:30)
Sviests. Jebkura atkarība ir cilvēka individuālā problēma. Īpaši šo faktu neietekmē vai ši atkarība ir viņam pašam vai viņš to saskata kādā no līdzcilvēkiem. IMO cilvēkiem pašiem ir iespēja izvēlēties vai ir vērts aizrauties ar kādu lietu tik ļoti, lai pazaudētu daudz maz objektīvu skatīumu uz pasauli.
nemto vera to ka jebkada veida atkariba ir slimiba lidzarto cilveks nevar izdomat, bus atkarigs no alkohola, cigaretem u.c. un biezi vien cilveks nemaz neapzinas to ka ir atkarigs no kautka.
atlausos tev nedaudz nepiekrist par sim " mazajam atkaribam: atkariba no datora ka tada ir diezgan bistama. it seviski pusaudzu vidu. kuri ir gatavi uz jepko lai tikai paspeletu kadu speli uz datora. pilni spelu klubi ir ar mazgadigajiem kas to vien dara ka splele spelites. un tad jau jasak domat par to ka sie cilveki ir slimi un atiecigi jaarste.
man tādas nav, man vairāk ir atkarība no animes.
nē, iespējams nedaudz
SMĒĶĒŠANA, pretīgi. Alkohols kaitē tikai konkrētā lietotāja veselībai un tā pēcnācēju veselībai, bet ar smēķēšanu cilvēks bojā veselību gan sev, gan citiem.
priekš jums.. ?
anime...nevaru atrauties un besījos ārā, ja nevaru nokačāt.
lai gan tas ne vienmēr, tas tikai tad, ja garlaicīgi, kad aizbraucu uz laukiem, kur datora vispār nav, nemaz par animi neiedomājos.
Blackout
Nov 4 2005, 23:04
jaa.. sviests gan. O.o; atkariiba no interneta? diez vai. taapat var pateikt atkariiba no anime... >_<
direktors
Nov 5 2005, 03:38
jums neliekas, ka anime ir lielākais bullshits ko viens šķībacainais aiz bezdarba un nodzeršanās var izveidot, lai jums mazajiem, puņķainajiem un garīgajem kropļiem būtu par ko fanot.. ?
Seven_of_zero
Nov 5 2005, 08:28
Ko???
ShinChan
Nov 5 2005, 10:01
QUOTE(direktors @ Nov 5 2005, 02:38)
jums neliekas, ka anime ir lielākais bullshits ko viens šķībacainais aiz bezdarba un nodzeršanās var izveidot, lai jums mazajiem, puņķainajiem un garīgajem kropļiem būtu par ko fanot.. ? Nezinu kā citiem, bet man neliekas. Varbūt sīkāk izklāsti, kas tevi ir novedis līdz šādai atziņai?
QUOTE(direktors @ Nov 5 2005, 11:17)
es neticu ka tie kas te tagad fano par anime un saka ka tas priekš viņiem ir viss, tā domās arī 35os gados.. tā aizraušanās jums ir 5 minūtēm ..
vairāk tēmēts uz mazīnajiem ~ <18bet tas ir pats par sevi saprotams ka 35 gados tev ir gimene, bēri, darbs un daudz citu lietu ko darit, bet tas nenozime ka atnakot no darba ta vieta lai Skatitos TV tu paskatisies kadu ANIME?
deleted-ray
Nov 5 2005, 11:26
kaut kas pazīstams jau te pavīd
Nevar neiepostot tā kā man >18, respektīvi 19. Kādu pirmo pusgadu tā bija kā bija, ka nevarēju acis atraut, taču tagad tikai tīrās izklaides pēc skatos. Dažreiz paņemu pāris nedēļas pārtraukumu un neskatos vispār.
Uzskatu, ka šitais topiks bija tikai tāpēc uztaisīts, lai varētu uztaisīt kārtējo uzbracienu mums
Avatars arī kautkāds komunistiski noskaņots
Blackout
Nov 5 2005, 11:29
bah, taa jau nav fanoshana, ja tev kaadu laiku patiik, tad nee... taa ir tikai patika pret anime. bet es fanoju. un man jau pokemoni patiik 7 gadus. (piem.) un man patieshaam patiik arii FINAL FANTASY anime. man patiik kaa vinji saak ziimeet matus. ljoti kvalikatiivi, un izskataas kaa dziivi.
edit: man klasee iet cilveeki kuri fanoja par pokemoniem no 8 liidz 10 gadiem. un vairs nepatiik. tachu es joprojaam veel fanoju. jau kopsh 5 gadu vecuma... jo pokémoni arii mani iedroshinaaja uz anime patiku.
ShinChan
Nov 5 2005, 11:46
QUOTE(direktors @ Nov 5 2005, 10:17)
es neticu ka tie kas te tagad fano par anime un saka ka tas priekš viņiem ir viss, tā domās arī 35os gados.. tā aizraušanās jums ir 5 minūtēm ..
vairāk tēmēts uz mazīnajiem ~ <18Bet tu pasakaidro man, kas tur slikts? Vai tik atkal nelien ārā spārnotais viedoklis, ka "animācija, značet priekš bērniem"?
Es vismaz savā gadījumā vārdu fanošana nelietotu. Patīk un skatos. Tāpat kā Southpark, tā pat kā The Simpsons, tā pat kā "Kas notiek Latvijā?" un motion pictures. Manā apziņā nepastāv dalījums to var skatīties tajā vecumā bet to tikai tajā un kad tas ir pāri tad ni un ni.
Blackout
Nov 5 2005, 11:51
lol, es tik daudz uzrakstu, un that's so sweet XD
QUOTE(direktors @ Nov 5 2005, 11:52)
QUOTE(ShinChan @ Nov 5 2005, 11:46)
"animācija, značet priekš bērniem"?
tā jau kaukādas urlas izdomās pateikt, kam tv nav majās, jo nodzerts. simpsonus var ierēkt, tas tiesa.
un ko tu ar to visu megini pateikt?
QUOTE(direktors @ Nov 5 2005, 12:02)
QUOTE(sipps @ Nov 5 2005, 11:55)
un ko tu ar to visu megini pateikt?
to, ka vajag nosist čūsku, izaudzināt dēlu un iestādīt koku.
un atpuutas briizos var noskatiities kaadu anime seriju .....
Blackout
Nov 5 2005, 12:20
hm. nu jaa. anime jau ir lieta ko var skatiities katru briivu briidi, un protams, ka nekad nebuus garlaiciigi....
QUOTE(direktors @ Nov 5 2005, 13:03)
QUOTE(reniesta @ Nov 5 2005, 12:20)
hm. nu jaa. anime jau ir lieta ko var skatiities katru briivu briidi, un protams, ka nekad nebuus garlaiciigi....
nekad nesaki nekad! nu cik daudz puņķiem jābūt paurī lai to saprastu..
gribi teik kad tev bija 15 biji ipasi pratigaks. drosien ar draugiem speleji fiskas un juties loti labi. vai ari vel senak speleji uz koslajamo gumiju papiriniem un likas ka jura lidz celiem. pasam tad tev nes cik to punku galva ka tiko izlidis no patsmitnieka status tad sajuties liels. nesmidini cilvekus.
QUOTE(direktors @ Nov 5 2005, 13:36)
QUOTE(sipps @ Nov 5 2005, 13:21)
fishkas es speelju kada 2. 3. klasei laikam.. bet lielāks krutums tolaik bij spelet uz ko noderigaku.. pidspalvam, zimuljem
nu bet tiklidz aizgaju uz citu skolu, laikam 5. klase taa saakas naudas grabinaashas.. bij atsevishkji individi kas diena vareja 20 ls sagrabinaat.. man pietika ar paris latiem..
tagad jau kur tie laiki..
nu tad beidzot mes varam nonakt pie secinajuma ka katram laikam bija savas izklaides un aizrausanas. bija jau ar YO-YO un vel daudz kas cits pat neatceros kas.
QUOTE(direktors @ Nov 5 2005, 15:16)
jaa pareiz.. yoyo bij modee kaadreiz. man kaadi 7 vinji sapliisa.. viens par otru krutaaki. bet tad kad paradijas pirmie krutie siichi kuriem majaa bij I pentiums tad to vien darija kaa gta pirmo speeleeja, deemo protams.. atkaribas visadas ir bijushas.. bet anime ir viena no debilakajaam, tur nu nav shaubu!
Wai wari paskaidrot sawu wiedokli?
Kāpēc Tawuprāt "anime ir viena no debilakajaam" atkarībām?
5. min?
Man līdzīgs gadījums kā reniestai, tikai man anime jau patīk kādus 10, 11 gadus. Senāk, kaut kad 4 gadu vecumā ieraudzīju pa pro sieben Sailarmoon un sapratu, ka tas ir vislabākais ko biju redzējusi, es tad pat nezināju kas ir anime, nesapratu vārdus, ko chari teica, bet mani tas aizrāva. Tad pēc dažiem gadiem ieraudzīju Pokemonus un kļuvu par Hiperfanu. Tad kādu laiku skatījos "Inajašu" (baigais tulkojums) pa pro sieben un tad man nopirka datoru. Un pieslēdza internetu. No visas sirds varu pateikt paldies Kagomei un Usagi, kuras man parādija DC++.
Fascinē cilwēki kuri kaut ko pasaka, taču, kad prasa aizstāwēt/pamatot sawu wiedokli (da kautwai uz personīgās pieredzes), nespēj neko sakarīgu atbildēt wai atbild ka sīkumi naw swarīgi ><...
QUOTE(Zuzix @ Nov 5 2005, 15:55)
Fascinē cilwēki kuri kaut ko pasaka, taču, kad prasa aizstāwēt/pamatot sawu wiedokli (da kautwai uz personīgās pieredzes), nespēj neko sakarīgu atbildēt wai atbild ka sīkumi naw swarīgi ><...
Piekrītu, manuprāt tas nozīmē, ka cilvēks pats nezin ko runā. Bet ir izņēmumi, kas attiecināmi uz dziļām jūtām. tomēr šis nav izņēmums. Man liekas, ka vajadzētu dot warnus par nepamatotu atbildi. Jo bieži sanāk šādi dialogi:
-Man nepatīk
-Kapēc
-Tapēc ka viņai deuns liels
lai gan varēja arī
-man nepatīk, tapēc ka viņai deguns liels.
Izpaliek divi posti, kas ir lieki.
deleted-ray
Nov 5 2005, 16:07
QUOTE(direktors @ Nov 5 2005, 15:44)
neiedziļināsimies sīkumos, bet tā nu tas ir..
Nē, davaj iedziļināsimies gan. Nespēja pamatos savu viedokli ja? Bez tam, kāda velna pēc tu te sēdi, ja jau tas ir tik slikti? Pārākais izglītotājs jūties, vai arī tevi tā apbižo, ka jūties par savas taisnības aizstāvi (tikai neta plašumos)?
QUOTE(direktors @ Nov 5 2005, 14:16)
bet anime ir viena no debilakajaam, tur nu nav shaubu!
Tad to pašu var pateikt par Holivudas filmām, jo tās ir diezgan līdzīgas ar anime, un par visu pārējo, ko rāda pa TV, jā? (Anime ir video materiāls tāpat kā visi citi video) Ja vispārināt, tad var teikt, visdebīlākā atkarība ir skatīties TV... vai datoru. hmmm.... Ja tu skaties ziņas katru dienu, tad tev arī ir šī paša debīla atkarība.... Un tikai nesaki, ka ziņās rāda kaut ko jēdzīgu. Anime noteikti ir jēdzīgāka lieta.
Bet smēķēšana un alkohols ir nāvējošākas un pretīgākas (mokošākas) atkarības.
Visbriesmīgāka atkarība tomēr ir no narkotikām.
deleted-ray
Nov 5 2005, 18:55
Nē nu ja nevari jēdzīgi pamatot, tad nav ko pukstēt bezjēgā. Ej vien skaties savas ūberamerikāņu filmas ar ekstraoriģinālo sižetu.
manuprāt visbiistamaakaa atkariiba ir no narkotikaam. riebiiga atkariiba ir arii seedeeshana speelju zaalees, lai gan es to vairaak uzskatu par slimiibu driizaak. atkariiba no interneta ir iislaiciiga taaopeec diezcik biistama nav. pashai atkariiibas nekaadu nopietnu atkariibu nav.
ps. par ieprieksheejo postu vajadzeetu iedot direktoram warn. ar to smaidinju nekas informatiivs vai interesants netika pateikts.
nu anime nav atkariba, taa ir aizraushanaas, kas daziem leikas kas vairaak, driiz vien, kad buusiet redzeejushi vairaak, anime liksies vienkaarsh izklaides veids, bez kura var iztikt.
Vispar skatoties anime var sevi izgliitot un uzzinaat daudz jaunu, neparastu lietu.
well, buutu admins es banotu direktoru, nezinu man personiigi lekas, ka vinjsh ir savaacis visus 10 warnus. Pat ja nav, vinjsh ir nopietns otaku.lv miera trauceeklis.
direktors
Nov 5 2005, 23:21
Warned by Noteslastguru Warned on Today, 16:42
Added to warn level
neiedziļināsimies sīkumos, bet tā nu tas ir..
savs viedoklis IR jaapamato, un beidz spamot!
lastguru Warned on Today, 16:30
Added to warn level
ko tu dirs par maskavu, ja tur neesi bijis/usi
kas par lamavaardiem forumaa? pie tam tu nevari zinaat vai vinjsh ir bijis maskavaa vai nee.
lastguru Warned on Oct 28 2005, 23:27
Added to warn level
mīkstais! laugh.gif shutka.
spams
Andromens Warned on Oct 25 2005, 22:31
Added to warn level
dubultposts
X_Kamui
Nov 5 2005, 23:27
QUOTE(direktors @ Nov 5 2005, 02:38)
jums neliekas, ka anime ir lielākais bullshits ko viens šķībacainais aiz bezdarba un nodzeršanās var izveidot, lai jums mazajiem, puņķainajiem un garīgajem kropļiem būtu par ko fanot.. ? debil. (admini sorr nevareju notureeties
)
QUOTE(Hikaru @ Nov 5 2005, 15:21)
QUOTE(direktors @ Nov 5 2005, 14:16)
bet anime ir viena no debilakajaam, tur nu nav shaubu!
Tad to pašu var pateikt par Holivudas filmām, jo tās ir diezgan līdzīgas ar anime, un par visu pārējo, ko rāda pa TV, jā? (Anime ir video materiāls tāpat kā visi citi video) Ja vispārināt, tad var teikt, visdebīlākā atkarība ir skatīties TV... vai datoru. hmmm.... Ja tu skaties ziņas katru dienu, tad tev arī ir šī paša debīla atkarība.... Un tikai nesaki, ka ziņās rāda kaut ko jēdzīgu. Anime noteikti ir jēdzīgāka lieta.
Bet smēķēšana un alkohols ir nāvējošākas un pretīgākas (mokošākas) atkarības.
Piekriitu!!!
QUOTE(Ghoul @ Nov 5 2005, 22:13)
nu anime nav atkariba, taa ir aizraushanaas, kas daziem leikas kas vairaak, driiz vien, kad buusiet redzeejushi vairaak, anime liksies vienkaarsh izklaides veids, bez kura var iztikt.
Vispar skatoties anime var sevi izgliitot un uzzinaat daudz jaunu, neparastu lietu.
Manas domas
Mana draudzene saka, ka esmu apseesta ar anime un Japaanu.
Neeee! Vinja vnk nav redzeejusi taadus, kas ir TIESHAAM apseesti.
Bet vairaak par teemu- var tomeer kljuut atkariigs no anime, jo... taadi cilveeki ir!
Un man arii visbiistamaakaa atkariiba skjiet narkotikas, jo tas ir SHAUSMIIGI, bet visi, kas lieto atkal domaa, ka tas nemaz nav tik shausmiigi...
Ai nu katraa zinjaa- veelviens bezjeedziigs posts no Missy, bet buus jaw labi.
X_Kamui
Nov 5 2005, 23:37
QUOTE(direktors @ Nov 5 2005, 22:33)
tev par sho pienakas warning! jeb varbut man ari aiz katra sava posta kas varetu izsaukt kados varenaakos memberos negativas emocijas , japieliek apaksaa - sorr admini.. !!
tas bija taa veerts....
censored by lastguru
Tad jaw labaak offtopicot un spamot, direktor? Ja kaadu offtopic uztaisa, tad arii pienaaciigi atvainojaas. Nevajag visu laiku spamot, tad nebuus peec katra posta kkas jaaliek!
lastguru
Nov 6 2005, 03:00
klau, tas jau paliek smiekliigi: direktors kaut ko iepostee, un uzreiz dusmju leekmes visiem... vai juus nevarat vienkaarshi ignoreet to ko shis provokators saka, gan jau vinjam apniks ar laiku...
(gribeeju veel ko teikt, bet tad nodomaaju ka tad man pasham sev buutu jaaliek warns )nu un tad pa teemu: uzskatu ka jebkaada atkariiba ir vaajums, taapat kaa slimiiba (un attieciigi cilveeki ar atkariibaam ir vienkaarshi vaaji, slimi cilveeki). dumjaaka laikam ir atkariiba no narkotikaam, jo taa noeed cilveeku visaatraak. bet citas atkariibas ir gandriiz tik pat stulbas, tikai liek cilveekam ilgaak mociities
P.S. pasham atkariibu nav: kaadas var buut atkariibas Zen filozofijas piekriteejam
Lipīga, un vispār man piemītoša, kaut gan nu atkarība no interneta vispār ir diezgan savdabīga slimība ar kuru var aplipināties tikai tie, kas dienām ilgi sēž internetā un kuriem ir tāda pieeja. Ja cilvēks var sēdēt pie interneta un pēc tam mierīgi aiziet nevēloties atgriezties pie zilā lodziņa, tad tā nav atkarība, lai vik ilgi viņš dienā sēdētu pie tā.
Teorētiski var. Praktiski? Nu praktiski ar smēķēšanu ir tā, ka tā ir narkotiska atkarība. Izsmēķē vienu cigareti tev paliek labi un tad kādu brīdi tev vairs nevajag un tu vari pilnvērtīgi pildīt savu darbu. Internet atkarība prasa pilnīgi atdošanos. Nav laika ne ģimenei- ne darbam. Salīdzinot atkarību no alkohola un atkarību no interneta mēs jau panākam lielāku radniecību, jo abu iepriekš minēto rezultātā iestājas pilnīgs haoss. a atkarība no alkohola ir tikai tusiņos tad tas vēl ir piedodami. Ja atkarība ir tāda, ka cilvēks nedēļu nenokāpj no plosta, tad piedodiet, bet labāk jau nu internet atkarība.
Lielākā un ļaunākā atkarība priekš cilvēkiem? Vienu tādu izdalīt ir diezgan pagrūti, kaut gan, ja jautā man tad tā ir narkotiskā atkarība. un šajā gadījumā es nedomāju atkarību no cigaretēm, kuras arī ir narkotiskas vielas, bet gan atkarību no Narkotiskām vielām. Tādām kā Heroins. Vēl pie priekš cilvēces ļaunākās atkarības var pieskaitīt atkarību no alkohola ( domāju šeit komentāriji lieki)
priekš jums.. ?
Draugi. Mana lielākā atkarība ir mani draugi, bez kuriem nevaru pavadīt mierīgi nevienu mirkli. Tā kā ar lielāko daļu no viņiem esmu pazīstama caur internetu, tad sāk vilkt arī uz interne5t atkarības pusi. Jā un smēķēšana, bet cigaretes nogalina
Andromens
Nov 6 2005, 15:04
QUOTE(direktors @ Nov 6 2005, 13:03)
Drīzak tev ir atkarība citiem stāstīt par atkarībām. Vai nu tev vienkārši nav ko darīt vai arī tiešām plānā galdiņa urbējs esi. Vēl pāris tādi unikāli izteicieni ( kādi tev ir bijuši šai topikā ) un pat 100% nevajdzēs lai tevi no foruma attalinātu.
Shito visu izlasot tikai apstiprinaaju savas nesen radushaas aizdomas. Atkariiba - taa ir vairaak nevis konkreetaa indiviida (kas buutu aizraavies ar kaadu konkreetu lietu) probleema, bet gan visu apkaarteejo probleema (kam shii konkreetaa lieta nav tik tuva sirdij). Kameer cilveeks savaa nodabaa paarmeeriigi aizraujas ar vienu vai otru lietu viss ir normaali, atkariibas nav. Probleemas saakas, kad kaads no apkaarteejiem saak citus apkaarteejos kurinaat un kuudiit pret to `pirmo` indiviidu, kas nedaudz stipraak piekeeries kaadai lietai, un boreet smadzneees, ka tas nu ir slikti, taa nevajag dariit un nevajag ljaut..
Katrs cilveeks ir pats savas dziives noteiceejs. Mees katrs esam atshkiriigi.
Atkariiba kaa probleema ir tiem, kas nespeej saprast elementaaro domu ieksh ieprieksheejaas rindkopas.
prosta cilveekiem bez liela gribasspeeka un apnjemshanaas atmest ir vieglaak pateikt es nevaru, nekaa meegjinaat kaut ko darii lietas labaa
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.