Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kultūra: Sarunas ar dabu, mākslu un zinātni
Anime forum > Ņihonbunka . 日本文化 > Notikumi
lastguru
from nihongo.lv:
QUOTE
10. novembrī Dabas muzejā būs skatāma izstāde "Sarunas ar sniegu un ledu – mākslas un zinātnes satikšanās". Projekts realizēts Eiropas Savienības-Japānas People-to-People exchange year programmas ietvaros.
Projekta pirmā daļa ir jau realizētā izstāde "Japānas dārzi un tempļi ķiršziedu laikā", kas šobrīd apceļo Latvijas novadus.

Sīkāku informāciju par izstādi var lasīt šeit.
Apraksts
Sarunas ar sniegu un ledu. Koncepcija

Dabas muzejs aicina brīvprātīgos palīgā izstādes iekārtošanā. Ja ir vēlme palīdzēt tapt ļoti interesantam pasākumam var sazināties ar izstādes koordinātoru Viktors Kravčenko - viktorsk@yahoo.com, 9733557 vai
Gunu Bagradi - guna.bagrade@ldm.gov.lv 9882116


vai kaads ies?
anishuara
domaju ka es aizieshu, nju un laikam MIMI ari pakershi lidzi happy.gif butu interesanti paskatiitiez un kirshziedu izstadi.... kawaii.... laugh.gif
lastguru
Update:

2005.gada 11. novembrī plkst.18.00. Latvijas Dabas muzeja konferenču zālē notiks unikāls pasākums, jo uz satikšanos trauslo sniegpārslu gaisotnē nāks Latvijas un Japānas dzejnieku darbi. Veselas trīs stundas viena otrai atsauksies Latvijas un Japānas dzejnieku fantāzija. Darbi tiks atdzejoti gan latviešu, gan japāņu valodās.

Savukārt 12. novembrī plkst. 17:00 notiks O.Vācieša dzimšanas dienas svinības sniega un ledus stilā. Dzejas burvība visus interesantus aicinās uz O.Vācieša muzeju O.Vācieša ielā 19.

Sīkāka informācija šeit
Sushi
Njaa... par shito dzirdeeju! smile.gif
Ja kas, shobriid klausos radio naba, kur tas japaanis staasta par dzeju utt. interesanti paklausiities. par sho teemu arii gaaja runa! smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.