Nu tad es esmu izdomaajis ka man veel japadomaa.
Lieta buutiibaa taada: es grasos atziimeet savui dzimeni kaut kur 12.-13. novembrii. Tas noteikti notiks V-pilii. Nu un tagad saakas lielai daljai intereseejoshaa dalja: jaa, es nebuutu pretii ieaicinaat kaadu otakieti arii, bet te nu rodas probleema. Es nezinu cik ir gribeetaaju un vareetaaju. Negribu arii lai man vienkaarshi sabrauc pilna maaja ar ashpadsmit gadiigiem hiperpokemoniem, kuriem ir meerkjis pielieties (kuru vinji nesasniegs, pat ja atbrauks).
UPD: pokemooni pieteikties driikst, pielieties nedriikst.
Par celju: celju nevienam neizmaksaashu, labaakaa gadiijumaa samekleeshu kaadu transportu, par ko tik un taa buus jaamaksaa. Sabiedriskais ir tikai autobuss (arii mikrinji) kas iet 3 stundas (4 ja caur talsiem) un maksaa arii nevaaji (3.70-3.85 vienaa virzienaa).
Citi aspekti: daavanas ne no viena netiek gaidiitas, galdu nekaadu dizho neklaashu, gribat eest, metamies paartikai, liidz veikalam nav taalu jaabrauc. Maaja man nav no gumijas, ja pietieksies milziigs bars, es mekleeshu kur to nohosteet, un iespeejams atkal buus jaametas. Aciimredzami nav baigi leetais tas pasaakums, un ja kaads uzskata ka nav veerts, nevienu nespiezh braukt.
Kaapeec braukt:
1. Taapat vien
2. Ventspils vienkaarshi ir forsha pilseeta
3. Tur buushu es
4. Ja atbrauksi, manam sunjukam buus ar ko sasveicinaaties
5. Buus gribeetaaji, izraushu ekskursiju pa pilseetu, bet ja gribeetaaju buus daudz (vairaak par 4) tad iesim ar kaajaam.
6. Dazhiem konkreetiem cilveekiem vienkaarshi ir jaaierodas.
7. Ir ljoti forsha juurmala kuraa var peldeeties (logjiski, ka ne novembrii)
8. Velns, nemaz tik daudz forshu iemeslu nav...........
9. Bet tas arii labi, nesabauks paaraak daudz cilveeku, jo buutu neforshi, ja es neredzeetu dalju no tiem kas atbraukushi pie manis.
Nu un taatad: Ja visu sho izlasot, doma braukt uz ventspili tev veel arvien neskjiet pilniigi idiotiska un tu tieshaam veelies un vari abraukt, tad suuti man PM, lai es zinu cik cilveeki buus un attieciigi domaaju taalaak.
PM buutu veelams iekljaut shaadu informaaciju:
1. Ar kaadu transportu buutu gribeejis braukt, ja neapmierina sabiedriskaa cenas, cik buutu gatavs maxaat par organizeetu privaatu transportu.
1.1. Ja brauc ar personiigo, vai vari veel kaadu pakjert liidzi un cik daudzus.
2. Vai gribi ekskursiju.
3. Vai to vajag izveerst par 2 dienu pasaakumu.
< taalaaka informaacija jaanoraada, ja tas nav izsecinaams no foruma profila >
4. Vecums ( kautriigie driikst pateikt vai ir pilngadiigi, bet tas gan jaanoraada obligaati )
5. Attieksme pret akloholu ( dzer pats/pati, nedzer, neciesh ja citi dzer) < uz sho atbildeet godiigi, pat ja domaa ka es taadus kas neciesh ka citi dzer nelaidiishu (kas tikpat labi var arii notikt) >
6. Buutu jau baigi tizli prasiit noraadiit dzimumu, ne?
Pagaidaam tas arii viss.... atsauksmes, ieteikumi sheit pat, absoluuti ieniidiishu postus no "Es buushu!!!!1111!11oneoneone11!1" kategorijas, jo ludzu shaadu infu suutiit privaati. Sarakstu ik pa laikam izlikshu.
ReD_FoXy
Oct 24 2005, 19:08
QUOTE(ETM @ Oct 24 2005, 16:16)
1. Ar kaadu transportu buutu gribeejis braukt, ja neapmierina sabiedriskaa cenas, cik buutu gatavs maxaat par organizeetu privaatu transportu.
Ja tu esi mani gatavs ielaizt savaas maajaas [
] es saku ka var no 1.ls liidz 1.50ls
Skaiti mashiinaa var panjem maksimaali 5 cilveekus
Ja man atrastos vietinja mashiinaa - es labpraat ierastos tavaa dzimshanas dienas party'aa
to visu vareeja uz PM atrakstiit.
Sho te iepostoju tikai tapeec lai paareejie taa nespamo. es paleenaam saaku sanjemt zinjas no interesentiem, bet veel neuzskatu ka buutu veerts likt iekshaa sarakstu, lielaas neskaidriibas deelj.
A, ja man sagribēs tev uzdāvināt pudeli tekilas, cik liela iespēja, ka tā tiks dalīta ar dāvinātāju?
mees nekad nedzersim tekilu, vaita neatceries? un tas noziimeetu ka man buutu jaabrauc uz veikalu peec citrona un saals, bet tad es dzert nevareetu un tas buutu neforshi.
ieteikums braukt ar stopiem
piu piu bala ...nepietiek simbolu....
QUOTE(ETM @ Oct 24 2005, 22:01)
mees nekad nedzersim tekilu, vaita neatceries? un tas noziimeetu ka man buutu jaabrauc uz veikalu peec citrona un saals, bet tad es dzert nevareetu un tas buutu neforshi.
atvedisim mes tev citronus un ari sali.
stopet tada laika uz v-pili, tas tacu lidzinas pasnavibai,bet es piedalos
pashlaik pieteikushos cilveeku skaits ir taads, ka vainu es dazhus atshuju un viss notiek normaalaas telpaas, vai arii piesakaas veel kads bars un es mekleeju lielaakas telpas. peedeejaa laikaa PM ir apsiikushi. Ja taa turpinaasies, ean naaksies izmantot pirmo vriantu.
atgaadinaat jau var ko grib, bet pieteicies neesi, tapeec nebriinies, ja neviens tevi tur negaidiis.
lol. Cik drakoniski. Tu vinju nelaidiisi iekshaa?
un vai nelaist iekshaa cilveeku kursh ierodas bez jebkaadas briidinaashanas un saka "es esmu klaat" buutu tik ljoti nepareizs risinaajums.
Man tomeer jaazina kas buus lai es varu pusliidz saplaanot telpas.
QUOTE(ETM @ Nov 3 2005, 17:57)
un vai nelaist iekshaa cilveeku kursh ierodas bez jebkaadas briidinaashanas un saka "es esmu klaat" buutu tik ljoti nepareizs risinaajums.
Man tomeer jaazina kas buus lai es varu pusliidz saplaanot telpas.
ko var satrauktie pirms laika? visas genialas idejas rodas pedeja mirkli. paprieksu apkopo cik cilveku bus un tad jau 1vai 2 lieki cilveki neko nemainis.
nu shobriid nejau 1 vai 2 cilveeki ir taadi kas man no zila gaisa saak kaut ko jautaat akaraa ar pasaakumu, bet vispaar nav devushi zinju ka buus. un tie 1 vai 2 cilveeki var arii izskjirt to kuraas telpaas pasaakums notiks.
_D_N_X_
Nov 4 2005, 01:40
Es labprāt brauktu tikai
1. Nav tik daudz naudas no ogres - venspilij diezgan izmaksā kādi 5 ls laikam turp un atpakaļ
2. Es tur neesmu gaidīts jo visiem nospļauties vai es esmu vai nē
3. Atkal ar naudu jākrāj naudu Dero tusam
taka visiem nebus iespejams ierasties uz ETM DZIMSANAS DIENU v-pili tad tiek piedavata unikala iespeja vinu apsveikt sodien ALK galvenaja mitne respektive "Runci" no pl 19.30 lidz pat pedejam viesim. tadat stiepiet visis savas davanas un apsveikumus.
aa nu jaa es tomeer nebuussu
kaa nekaa 50 %
+Chibi+
Nov 11 2005, 17:30
a es tagad tā nospamošu: a es būšu. XD
Taatad: paliels bars dfodas uz lavaako pilseetu shajaa banaanu republikaa sestdienas riitaa 8:40. gribeetu atgaadinaat ka turp nokljuut ar kaut kaa vajag, teleporteeties driikst, bet dazhi tomeer brauks ar sabtransu, tapeec iesaku saakt domaat par izbraukshanas laiku.
P.S. Stase spamo!
mans priekslikums ir braukt no rita un lai lieki nekavetos jo lidz otrajam mazakajam ciemam ir jabrauc tikti tikti ilgi un gala mes busim kautkur ap 11.30 nu tadel jabrauc no pasa rita
+Chibi+
Nov 11 2005, 19:24
man līdz 12:30 ir daaaaarbs... *raud* Nu neko, stopēšu viena! Būs jums pārpasaulīgā izklaide- meklēt manas paliekas pa visu Kurzemi!
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 11 2005, 18:24)
man līdz 12:30 ir daaaaarbs... *raud* Nu neko, stopēšu viena! Būs jums pārpasaulīgā izklaide- meklēt manas paliekas pa visu Kurzemi!
.....ja tu tiksi liidz kurzemei. bet nu man ne paraak izskataas ka ir iistais laiks stopeet.
sauliit ja es izkusteesos tad ne aatraak par 12.00...
man peec daudzaam gljukainaam naktiim un dienaam vajaga kaut nedaudz miega... taa ka varbuut ja tiesaam domaa ko taadu dariit dod zinju..
QUOTE(Lija @ Nov 11 2005, 19:40)
man peec daudzaam gljukainaam naktiim un dienaam vajaga kaut nedaudz miega... taa ka varbuut ja tiesaam domaa ko taadu dariit dod zinju..
eeeeee, anoo....
es ar tik peec 12iem domaaju kusteeties, varbuut, tomeer braucat ar autobusu, es jums piebiedroshos, gan jau buus veel dazhi un tad izveidosies taads otrs barinjsh, kas brauc peecpusdienaa?Savaaksim arii paaris miegamichu, kuri nebauks no riita?So?
maakoniitis
Nov 11 2005, 20:08
eee... man liekas, ka autobusaa arii var guleet, nu protams, ja ir seedvietas. Staavot taa pagruuti laikam buus.
+Chibi+
Nov 11 2005, 22:48
QUOTE(za4peedinja @ Nov 11 2005, 19:54)
QUOTE(Lija @ Nov 11 2005, 19:40)
eeeeee, anoo....
es ar tik peec 12iem domaaju kusteeties, varbuut, tomeer braucat ar autobusu, es jums piebiedroshos, gan jau buus veel dazhi un tad izveidosies taads otrs barinjsh, kas brauc peecpusdienaa?Savaaksim arii paaris miegamichu, kuri nebauks no riita?So?
autuboss ir pārāk dārga izklaide nabaga stundentiņam... cik es zinu, man knapi pietix turpceļam, un tad es vēl 4 dienas kūkošu, pētot pakārušos peli savā ledusskapī..
Kikyou
Nov 11 2005, 23:09
Hmm... es vēljoprojām domāju iet vai neiet... =_= Bet laikam jau būs jāaizvelkās. Bieži otakiešus tak Ventspilī neredzēsi!
(Jāaa jāaa es arī spamoju... =.=)
+Chibi+
Nov 11 2005, 23:28
Vismaz tavs spams ir mākslinieciski apslēpts!
Protams, ka tev jānāk! Mūs gandrīz vai pienes tev uz paplātes! Tjip, ja Kikyo nenāk pie otaku, otaku nāk pie viņas.
erm... nu jaa... pasaakums godam. Varen garshiigi
tagad man par 3 dienu nebuushanu maajaas atsleegs netu, nekur neljaus iet un veel citas dazhaadas sankcijas, bet tas bija to veerts. Tagad tikai jaacer, ka ETM buus atradis manu mp3 pleijera maisinju, kursh laikam palika tajaa vietaa kur guleeju. Un vislielaakais paldies ETM vecaakiem, kas paarcieta shiis briesmas un pat bija ar mieru pacienaat muus ar viskiju un daudz, daudz... eediena. woohoo.
Masterful shot, friend elf. Three cheers for the archer (ETM) ! hip, hip, huzzah! hip, hip, huzzah! hip, hip, huzzah!
+Chibi+
Nov 13 2005, 23:45
GANTZ~!!! DDR~!!!!!!! GANTZ~!!!!!! FOOD~!!!!! GANTZ~!!!! COWBOY BEBOP THE MOVIE~!!! GANTZ~~!!!!!!!!!
Šādi atbildētu izsmalcināts spameris, bet es taču tāda neesmu, so: milzum liels paldies ETM ģimenei, kas 100% ir zelta vēŗti cilvēki, jo ne tikai mūs pacieta, bet arī neapraxtāmi jauki pret mums izturējās. Īpašs paldies ETM mammai.
Paldies arī tālbraucējam Dainim, kas mūs ar Liju aizveda līdz Ventspilij un izstāstīja visus savas profesijas sīkumus. Paldies, kas paņēma mūs, pirms mēs vispāŗ sākām stopēt.
Yay, palēkāju uz DDR, es gan rihtīgi sūkāju šajā ziņā, bet lietas var mainīt, jāpērk šitāds stafiņš mājās un jāpraktizējas pie mūzikas iz Mario [tu tu tu tu..].
Un tad bija GANTZ. Un mēs ar Liju vairs neko neatceramies. Jo GANTZ pārņēma mūsu tentaklu. Sugoi!
Sērfijs
Nov 13 2005, 23:56
Jāpievienojas pārējiem un jāpasaka paldies ETM ģimenei, pašam ETM, maniem zoles partneriem, sigfam un sippam, viskijam.
Patikamam pasākumam bij arī labs nobeigums ar mājupceļu, kas kādu laiku atmiņā paliks.
Tātad kopumā jāsaka - patīkami pavadīta nedēļas nogale.
nu ko, niikulji? nebija veerts braukt ne? labak jau bija tuseet maajaas un dariit to ko parasti (esmu diezgan paarliecinaats, ka neko). Kas tad labs vareetu buut tusaa pie ETM V-pilii? Nu pilniigi nekas. Tieshi par to arii liecina visas atsauksmes.
< un tagad pacilaajoshais pateiciibas raksts par godu visiem tiem, kas nebija beidzas >
Man nav ne mazaakaas jausmas kapeec pilniigi neviens negribeeja leekaat uz DDR (universaalais cilveeks-bagaazhastransports-traukumazgaataajs-griidutiiriitaajs-miskaste <sorre ja ko izlaidu> neskaitaas) un tad kad izraadiijaas ka paklaajs taa iisti neiet, neapmierinaati bija gandriiz visi.
Bet nu tas lai paliek nosleepums.
taas dazhas bildes man ir savaaktas, vareetu jau kkur uploadot, bet nezinu ko dariit ar to gjeniaalo videoklipu (Sephiroth&kompaanija Cruel Angel Thesis [NGE] uz DDR)
+Chibi+
Nov 14 2005, 00:42
cerams, zupas ēšanas bilde tiks aizmirsta, jo šitā jau nav Adult saduļa, tādas briesmas te nav ko likt!
nu es jau uzskatu ka nav jau ko sleept. jajau zin ka tuss pie ETM tad jau cilveekam jaabuut gatavam redzeet briesmoniigas bildes.
tiesaam tiesaam, baigi feini...
Visu cienju ETM mammai kas visu laiku smoreeja un taisija un speeja piebarot muusu eedeliigos veederinjus... ETM mamma ir forsa..^^
no saakuma biju nedaudz saskrobojusies... gomen tauta par to...
GANTZ!!! WOOOHOOO...
gribu vell sito staffffffu...^^ khem khem... 14 seerijas tomeer ir par maz... (maajaas noskatiijos 15... wow... O.o)
interesanti, kur palika liela dalja tautas no riita....
miiiilziiigs paldiesinjs tautai kas panjeema uz celja divas nelaimiigas nosalusas meitenes...
ShinChan
Nov 14 2005, 11:52
QUOTE(ETM @ Nov 13 2005, 23:29)
nu ko, niikulji? nebija veerts braukt ne? labak jau bija tuseet maajaas un dariit to ko parasti (esmu diezgan paarliecinaats, ka neko). Kas tad labs vareetu buut tusaa pie ETM V-pilii? Nu pilniigi nekas. Tieshi par to arii liecina visas atsauksmes.
No atsauksmēm tā arī netapa skaidrs, kas tur tik burvīgs ir bijis, ja neskaita pašu braucienu uz Ventspili (cik nu piedzīvojumiem bagāts tas katram ir bijis), kaudzi garšīgas paikas, iecietīgus vecākus un GantZ (nesaprotu par ko šajā šovā var jūsmot, man to skatoties ne vienreiz vien radās vēlme ielīst monitorā un visus tos "varoņus" apšaut par viņu neizmērojamo stulbumu).
Es vedinu uz to, ka dodiet pikantos sīkumus, kurš ar kuru un kur
Jo līdz šim nemanu iemeslus, kas man būtu likuši kratīties aptuveni 450 km un tad vēl atpakaļ.
P.s. Nudien, paskaidrojiet man dumiķim, kas var patikt GantZ?
u labi ganz nemaz nav tik forsi.
kas tur biji tik ipass? principa jau nekas tads ipas un neaizmirstams tur nenotika. tas varbut tapec ka cilveki kas tur ieradas bija sava starpa pazistami jau kadu laiku un nevienam nevajadzeja sedet malnina un nespet iedzivoties kompanija. visi jutas brivi un atraisiti lidz ar to vis ar izvertas forsi.
kas tiesi tiesi tur bija tads kas visiem lik teikt labus vardus par so pasakumu? nav ne mazakas nojausmas.
Church
Nov 14 2005, 15:41
QUOTE(ShinChan @ Nov 14 2005, 10:52)
unlike anime, Gantz manga imho i bik tolereejamaaka. bik juuti vairaak uzsvaru nevis uz action/ecchi, bet tieshi uz "nezaales dziivotgribu". arii vairaakas interesantaakas post-anime-timeline story arcas. hwz .. imho ir veerts vienkaarshi palasiit mangu.
Kikyou
Nov 14 2005, 16:54
QUOTE(Sigfa @ Nov 13 2005, 22:32)
Jāa... viskijs uz galvas... =_=
Anyway bij forši. :3 Vismaz tik ilgi cik es biju... Lasot citu komentārus, izskatās, ka pēctam, kad es aizgāju prom (kā jau vienmēr) sākās visa jautrība. Oh well. Neko darīt. XD
Starp citu, to geimeru video kāds nevar kautkur uzmest? o.o
QUOTE(Lija @ Nov 14 2005, 10:47)
interesanti, kur palika liela dalja tautas no riita....
Ja Tu to par mums (mani, Kim un Fantu) tad mums bija jābrauc uz rīgu apsweikt māsu (wecāko) dzimmenītē... a ETM kā jauks cilwēks mūs pawadīja (kā arī nepameta to stundiņu kuru nācās gaidīt līdz nākošajam autobusam)... ><
wisp man patika pasākums... itkā jau nekas "īīīīīīpašs" nebija taču tik un tā jauki un manuprāt bija tās ceļa naudas wērts...
Atsewišķs paldies Maakoniitim par 3u stundu garo pastaigu 5os no rīta ><... "ejot skatīties
saullēktu (xexexe)"
QUOTE(Zuzix @ Nov 14 2005, 16:55)
Atsewišķs paldies Maakoniitim par 3u stundu garo pastaigu 5os no rīta ><... "ejot skatīties
saullēktu (xexexe)"
atljauhos paabot: saulrietu. Jo iet uz juurmalu skatiities saulleektu nav jeegas, juura iziet uz rietumiem.
QUOTE(ETM @ Nov 14 2005, 18:01)
QUOTE(Zuzix @ Nov 14 2005, 16:55)
saullēktu (xexexe)"
atljauhos paabot: saulrietu. Jo iet uz juurmalu skatiities saulleektu nav jeegas, juura iziet uz rietumiem.
to mēs atklājām wēl turpceļā, taču tas netraucēja turpinat iešanu
+Chibi+
Nov 14 2005, 18:40
QUOTE(ShinChan @ Nov 14 2005, 11:52)
nu skat, 3am... visi miegaini... boredom... un tad ir Gantz, kur visi mirst, kur galv. varoņi ir apbrīnojami debīli, taču mūsu 3am-prātos sižets ir aboslūti neparedzams, tādējādi pat aizraujošs.. Man Gantz patīk.. Gantz. Uhu. Tieši pats Gantz. The ball that pisses everyone off.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.