Taatad, esmu uztaisiijis kaarteejo briinumu ko negrib laist uz TN, jo izskataas paaraak animiski. tipa liels zobens. asmenji abaas pusees, boofots (var diezgan droshi kaadam zist). ap 1,5m gartsh, ap 12 cm plats. blidi nevaru uzrazhot.
Un vispaar visaadus diivainus ierochus vai taml uzpariktes varu sataisiit, tikai jaapaprasa miilji un jaasamaksaa par izejvielaam.
Taapat es domaaju ka zabuzas zobens ir pieejams, ja ir interesenti.
zobeni, protams, ir laba lieta, bet ādas korsetes un citus izstrādājumus nemāki šūdināt?
QUOTE(anti @ Oct 20 2005, 22:19)
zobeni, protams, ir laba lieta, bet ādas korsetes un citus izstrādājumus nemāki šūdināt?
ehh.. nu to gan nee, jaatziist. vieniigais meegjinaajums aadu apstraadaat bija brunjojuma razhoshanas procesaa, kas beidzaas ar daljeeju neveiksmi ( veelamaas cietiibas nebija, bet formu gan izdevaas ieveidot)
vot chaainmailu gan pie manis var pasuutiit veesi. tikai ilgi tas naaksies......
Yanka_ronin
Oct 21 2005, 16:04
QUOTE(ETM @ Oct 20 2005, 23:30)
vot chaainmailu gan pie manis var pasuutiit veesi. tikai ilgi tas naaksies......
Ilgi? cik ilgi? Cik ~ tas vareetu maxaat?
hmm, man paziistami cilveeki chainus taisa pa 30-50 Ls, atkariibaa no autentiskuma prasiibaam, un tas parasti aiznjem saakot no meenesha liidz trijiem.
autentiskuma prasiibam... he he he... vispaar lai buutu autenisks vinjam jaabuut aizkniedeetam, un taadu uztaisiit labi ja pa gadu var.
+Chibi+
Oct 29 2005, 21:29
Es tev nopirkšu kaudzi popkorna, un mēnesi nelūgšu palīdzēt ar datoru, ja uztaisīsi man Renji zobenu.
*smaida visjaukāko smaidu* Plīz.
nu cik zemu gan var nolaisties cilveeks un izteikt taadu luugumu PUBLISKI? nu tagad man nekas cits neatliek kaa uztaisiit visforshaako renji zobenu ever seen in china.
+Chibi+
Oct 30 2005, 16:03
Tu laikam esi piemirsis par maniem 154cm.. Man jau nav kur zemu krist. Tas tikai tev tur no augšas izskatās, ka es zemu kritu.. Es īstenībā stalti stāvu [un smaidu most charming smile, jo kamēr man vajag zobenu, esmu jauka un mīļa, un es cherish our friendship, mwah hah hah!].
Taisi gan best seen in China! Un tā lai visi redz, un saprot, ka tas ir Renji zobens, un nedomā par to, kāpēc kaut kāds Ed-lookalike to nēsā apkārt.. Velk līdzi...
Church
Oct 30 2005, 23:23
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 30 2005, 15:03)
...
Taisi gan best seen in China! Un tā lai visi redz, un saprot, ka tas ir Renji zobens, un nedomā par to, kāpēc kaut kāds Ed-lookalike to nēsā apkārt.. Velk līdzi...
chibi chan, pameegjini kosplejot Guts@Berserk .. ja velkas liidz zobens 4x garaaks par tevi, tas vareetu buut .. diezgan. ;D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.