Esmu veiksmiigi pirtinjaa atstaajis piipes tureetaaju. Ja kaads vinju ir piesavinaajies, labpraat dabuutu to atpakalj. Ja vinjsh veel ir tur, vai es vareetu luugt BN kautkad apsktiities?
Gan jau neesmu vieniigais kas kautko nozaudeejis.
ReD_FoXy
Oct 17 2005, 22:05
Veeleejos atgaadinaat ka tusaa tika atrasts lietussargs... saliekamais ja nekljuudos peeleeks ar kkaadaam citaam nokraasaam... lietusargs palika inchukalnaa pakarinaats uz pakaramaa... ja atradiisies iipashnieks domaaju lietusargs tiks atdots
aigarius
Oct 17 2005, 22:35
QUOTE(ReD_FoXy @ Oct 17 2005, 21:05)
Veeleejos atgaadinaat ka tusaa tika atrasts lietussargs... saliekamais ja nekljuudos peeleeks ar kkaadaam citaam nokraasaam... lietusargs palika inchukalnaa pakarinaats uz pakaramaa... ja atradiisies iipashnieks domaaju lietusargs tiks atdots
Tas varētu būt tas, ko es nopirku ceļā uz pasākumu. Man pēc viņa īpašas vajadzības nav.
Man pirtii palika kaartis 27 santiimu veertiibaa. Atradeeja pienaakums ir vinjas atnest uz naakamo tusu, lai kur tas arii nenotiktu!
ShinChan
Oct 17 2005, 23:51
Man pazuda ekskluzīva Tautas partijas pildspalva, laimīgais atradējs var paturēt un katru nakti pirms gulētiešnas pateikties Dievam par manu neizmērojamo dāsnumu.
Paša aizmāršības dēļ tika atstātas arī divas glāzītes, no kurām, jāatzīst visai neslēpti un jau uzreiz pēc ierašanās tika dzerts balzāms ar upeņu sulu. Kas atrada, lai savāc un iedzer no tām uz manu veselību.
QUOTE(edg @ Oct 17 2005, 23:33)
Man pirtii palika kaartis 27 santiimu veertiibaa. Atradeeja pienaakums ir vinjas atnest uz naakamo tusu, lai kur tas arii nenotiktu!
Tu domaa taas kaartis, kuras bija sacukurotas, jo kaads apgaaza GameMaster teejas kruuzi ar 11 karoteem cukura? Taas kuras bija salipushas un es taas vaacu pa griidu?
Nu ko vinjas ir tai pahsaa pirtinjaa, uz kumodes...
Kaads kaut kur nobaaza, vai piesavinaajaas twista griezhamo >< es iisteniibaa ljoti to gibu atpakalj, jo shii speele man patiik un es meedzu to uzspeeleet arii ar draugiem...PALDIES
Shaisuke
Oct 18 2005, 22:36
Pazaudetas mantas kas atrodas pie manis :
Olympus fotoaparata ladetajs,
Za4a twister griezamais,
Alt zaabaki,
Ernesta industrial disku kolekcija
Kad naksiet pakalj?
~BN~
pinksakura
Oct 18 2005, 22:51
Shaisuke
Oct 18 2005, 22:53
nee zin patureeshu, lai gan man majas nav neviena no olympus razojumiem/// tikai pasaki kad kur un cikos?
~BN~
QUOTE(Shaisuke @ Oct 18 2005, 22:36)
...
Alt zaabaki,
...
~BN~ Alt vajadzēja plikām kājām mājās braukt?
Isabel Carmin fon Edelhain
Oct 18 2005, 23:34
QUOTE(Shaisuke @ Oct 18 2005, 22:36)
Alt zaabaki,
~BN~ Prombraucot Alt tos zābakus speciāli atstāja, kautkas saplīsa. Atradējs var darīt ko grib.
X_Kamui
Oct 18 2005, 23:38
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Oct 18 2005, 22:34)
Prombraucot Alt tos zābakus speciāli atstāja, kautkas saplīsa. Atradējs var darīt ko grib.
Tobiš izmest, ka viņa sacija...
lastguru
Oct 18 2005, 23:49
un veel tur vajadzeeja palikt Hikaru graamatinja par Go, kura jau neskaitaamaas reizes bija zudusi, un veelaak atradusies. peedeejo reizi vinju redzeeju datorspeelju istabaa (otrajaa staavaa)
shkjiet ka pirtinjaa uz kumodes ir palikushas vairaakas lietas...
Naktspukjiite
Oct 19 2005, 00:16
Aha... tavas apenes
nemaz nevaig, savas apenes es aizstibiju kopaa ar sevi.
Sepultura
Oct 19 2005, 12:52
pie maniim ir melna cepure !!
vismaz nebuus jaapeerk jauna ziemai
QUOTE(Sepultura @ Oct 19 2005, 12:52)
pie maniim ir melna cepure !!
vismaz nebuus jaapeerk jauna ziemai
tev bija jauka cepure
ja nemaldos ta ir maneja
atsuti PM kur un ka es vinu varetu dabut atkal sava ipasuma jo nav jau ara nekads maijs
GunMetaL
Oct 19 2005, 14:52
QUOTE(lastguru @ Oct 18 2005, 23:49)
un veel tur vajadzeeja palikt Hikaru graamatinja par Go, kura jau neskaitaamaas reizes bija zudusi, un veelaak atradusies. peedeejo reizi vinju redzeeju datorspeelju istabaa (otrajaa staavaa)
tur taa graamatinja tur arii palika, ja nemaldos jo kad vel ar seven of zero kaartojaam tur tos paltrakus turpat uz galda taa arii staaveeja man neshkjiet ka kaads to buutu panjeemis un viss driizaak taa vareetu buut izbazareeta atkritumos
not_alone
Oct 19 2005, 15:22
es atvainojos,GUĻAMMAISS!!!!!<mANS!>
melnā maisā-zils guļammaiss,ja atradējs izdomās piesavināties,viņu 7 gadus vajās lāsti!!!
manas superiigaas austinjas pazudushas (nevis zakja bet taadas ar ko muuziku klausaas) Lielas, melnas. vismaz no kompa neviens neko nepaspeeja izskruuveet.
Seven_of_zero
Oct 19 2005, 16:07
GO gramatina ir pie manis un par to es jau pazinoju Hikaru.
Tur bija vell viena gramatina Yu-Gi-oh noteikumi, ta ari ir pie manis un gaida ipasnieku. un Pildspalva ar Parex emblemu.
lastguru
Oct 19 2005, 18:22
A manu metaalisko pildspalvu [vairs] bez nekaadaam embleemaam neviens neredzeeja?
+Chibi+
Oct 20 2005, 01:13
QUOTE(ETM @ Oct 19 2005, 15:31)
manas superiigaas austinjas pazudushas (nevis zakja bet taadas ar ko muuziku klausaas) Lielas, melnas. vismaz no kompa neviens neko nepaspeeja izskruuveet.
Es jau nobijos un padomāju, ka tās, kuras es tev aizdevu! XD
Man mašīnā, kas mani veda, palika cepumi. Atpakaļ negaidu.
QUOTE(ETM @ Oct 19 2005, 14:31)
vismaz no kompa neviens neko nepaspeeja izskruuveet.
Es jau centos, bet bija jaaskrien aatri prom
_D_N_X_
Oct 27 2005, 22:39
Man pirinjaa palika viena zekje .,.,
Mo$ kaads ir pakjeeris liidzi ?
Shaisuke
Feb 17 2006, 21:45
Pie kaada gadiijumaa nepalika mans guljammaiss? O.o
~BN~
gramozeks
Feb 21 2006, 20:23
Jāaaaa... visiem kaut kas zuud! nu ko lai saka man arii ir kas pazudis - pildspalva "Parkers"! ceru kaads to ir pamanijis un kaa godiigs pilsonis vai nepilsonis (taads kaa es) atgrieziis 6o nenoverteejamu daargumu MAN, ja taa nebuus, tad es atnaak6u pie taa cilveeka uz maajaam un izdur6u visas aci ar to pa6u pildspalvu!!! oj... aizraavos ar gotisko Mangu
(Nekaa tamliidiiga nenotiks, bet kas lai to zin, bet kas lai to zin.... ).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.