Vai tads turnirs ir vēl interesants? Vai man ar to beigt? Piedodiet, ka ir tik daudz varoņu bet gribejas lai piedalijas varoņi kuras ir interesanti jums, un gandrīz visi dalibnieki piedavajat jūs manā topikā
Hikaru
Oct 10 2005, 12:13
Tournaments ļoti interesants!!! Tā arī turpināt.
Roze
Oct 10 2005, 12:18
Nu es nez nez.. Varbūt lūdzu bildītes smukākas (piemēram tas VS mani kretīnē )
Otrs kādiem 90% pāriem anyway var pateikt jau iznākumu..
zenofex
Oct 10 2005, 12:37
Jā, būtu ieteikums tiešām izmeklēt līdzīgus pretiniekus. Piemēram, cute vs cute, mysterious vs mysterious, chibi vs chibi un tā tālāk, lai nebūtu uzreiz saprotams iznākums.
jurc
Oct 10 2005, 12:42
piekrītu visam augstākteiktajam, tik gribētu piebilst ka varbūt vajadzētu ne jau uzreiz 3 topicus taisīt, bet piemēram 1x nedēļā un tad mēneša beigās labākais pret labāko cīnās. Kautko uz to pusi...
One winged angel
Oct 10 2005, 14:24
es piekriitu Zenofexam, vajag liidziigus ar liidziigiem, no dazhaadaam animeem, taa pat interesantaak buus, Kautkaads super insane guy no viena Anime pret super insane guy no otra anime utt.. Kaa jau teicu: pilniibaa piekriitu Zenofexam
X_Kamui
Oct 10 2005, 16:16
^^Yup es ar piekriitu....
XDDD Piedalas ari mani 4 miiakie X chari wiiiii....
Ghoul
Oct 10 2005, 16:30
pamaniiju vienu charu Kisaku Ito, un pie animes ir ????? taatad taa ir anime Kisaku ( hentai) Nja turniirs jau bija interesants, bet Hintaro zaudeeja, vispaar piekriitu Zenofex, kad pamaniiju, ka Hintaro opponents ir Spike, jau sapratu, ka es diemzeel esmu zaudeejis
PS. Man interesee, kura miiljaakias chars ir Kisaku.....
Hikaru
Oct 10 2005, 18:50
Es gan domāju, ka vajadzētu gadījuma skaitļus (izloze) sākumā kurš pret kuru, lai beigās paliktu labākie, kad nākošās kārtas tournaments būs.
Iori Yagami
Oct 10 2005, 20:29
QUOTE(Hikaru @ Oct 10 2005, 18:50)
Es gan domāju, ka vajadzētu gadījuma skaitļus (izloze) sākumā kurš pret kuru, lai beigās paliktu labākie, kad nākošās kārtas tournaments būs.
Nu, principā tā arī notika Es savacu varoņus, kuru jūs izvelejaties un pēc tam uzrakstiju programmu, kura gadijumā pēc iztaisija turnira divniekus Tāpēc kadam varoņam paveicas bet kadam nē
Rudoru-san
Oct 10 2005, 22:23
Nu taču, Rei Ayanami ir Enģelis!!! *viens sīks Son Goku aizlido tālēs zilajās* Un ja vēl pieskaita Unit 00, tad izredžu nav nevienam... Un Urahara Kisuke ir coool + Blood Haze shield (vai kā tur nu). "Awake, Benihime!"
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.