Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dzīvesvieta
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Yume
Man te nesen sanāca runāt ar vienu random anime fanu, un tas man ilgi ''eģināja ieskaidrot ka visvairāk otaku dzīvo Zolitūde-Imanta teritorijā.
Ka otaku galavspilsēta Latvijā ir Rīga tas ir skaidrs, bet tomēr man ir ļoti interesati- rajons.

Atvainojos par citās pilsētās dzīvojošiem par diskrimināciju, taču man šoreiz imnteresē tieši Rīga
Isabel Carmin fon Edelhain
Balsojums - citur. Koments - Dārzciems. Neprasiet kur tas ir man jau ir apnicis skaidrot. Rīgas karte tie rajoni ir atzimēti(vismaz jabūt).
Tigra2
Es dzīvoju ziepniekkalnā. Un tur arī taisos palikt, vismaz vēl gadu

Shinya
Nuu,ja taa var teikt citur t.i. Salaspilii (tas tomeer nav taalu no Riigas un skaitaas Riigas rajons), vismaz maaja man sheit atrodas, bet nu ja godiigi daudz esmu gan Centraa gan Zolituudee ( dry.gif skola... dry.gif )
Zuzix
Xexe... dziiwoju es centraa... reti laimiigs cilweeks, jo wiss man ir blakus... precizeejumu domaajams iisti newajag, aba ja wajag - tad dziiwoju maajaa kas ir pie ceesu/tallinas/briiwiibas krustojuma - luudzu nesmieties... ^^

P.S. - man shkjiet, ka Pljawnieki rakstaas ar V nevis U...
Shoune
Es dzivoju Pinkos(privat maja, tur kur it tas jaunaiss ciematins Abolini vai kaut kas tamlidzigs), bet nakosgad Marta lasos prom no turienes uz 3 gadiem =D
Sērfijs
Dzīvoju viskrutākajā Rīgas rajonā - Purvciemā un lepojos ar to.
Kima
QUOTE(Shinya @ Oct 2 2005, 16:23)
Nuu,ja taa var teikt citur t.i. Salaspilii (tas tomeer nav taalu no Riigas un skaitaas Riigas rajons), vismaz maaja man sheit atrodas, bet nu ja godiigi daudz esmu gan Centraa gan Zolituudee ( dry.gif skola... dry.gif )
*

hehehe, taisam strelku ^^ es ar Salaspilii ^^ privaatmaaju bloks, ziilju iela ^^

nu8 jaaa..bet uztureeties, uzturos Centraa... ^^
taapeec paarsvaraa tur arii esmu dabuujama (ja vien man nebija slikts gariigais un es aizvilkos maajaas ^^)
X_Kamui
Dzivoju netaalu no centra...... nu varbuut ari taalu, kr4 nezinu man liekas, ka pat tuvu centram biggrin.gif
15- 20 min no maajaam lidz Origo!!!
Varu ari precizaak pateikt ja vajaga... ielu, dziivokli un tt laugh.gif
zenofex
Pagaidām esmu apmeties Mežciemā, taču ilgi še nepalikšu.
deleted-ray
QUOTE(-Kai- @ Oct 2 2005, 20:00)
Varu ari precizāk pateikt ja vajaga... ielu, dzīvokli un tt  laugh.gif
*

Pasaki kāda tehnika mājās, kur nauda stāv, kad neviena nav mājās biggrin.gif

Es gan dzīvoju elitārajā Ziepniekkalna rajonā, un ne par ko nesūdzos pagaidām (skatos mēs ņemam virsroku balsošanāsmile.gif.
+Chibi+
Centrs, heh heh. Pieraxtiita gan vecāku mājā, Purvciemā. Tur arī labi, bet centrs - uuu, sugoi. Gribu mainīt dzīvesvietu, bet arī centrā.
Church
QUOTE(Ray @ Oct 2 2005, 22:04)
..
Pasaki kāda tehnika mājās, kur nauda stāv, kad neviena nav mājās biggrin.gif
*

vareeji driizaak citeet klasikjus "A mozhet escho kljuchi ot kvartjiri gdje denjgi ljezhat?" ;>
Sushi
Zuzix, mees taa netaalu dziivojam! smile.gif
Mans rajoninjsh... Visu labaa Tallinas iela..
lastguru
QUOTE(Missy @ Oct 2 2005, 23:28)
*

nu es veel pie tallinas ielas... un Chibi... wow, tallinas iela ir apdziivota ar otakieshiem!??
Sushi
QUOTE(lastguru @ Oct 2 2005, 23:56)
QUOTE(Missy @ Oct 2 2005, 23:28)
*

nu es veel pie tallinas ielas... un Chibi... wow, tallinas iela ir apdziivota ar otakieshiem!??
*

blink.gif Jeej! Tas labi! laugh.gif ...ja neskaita iespeeju paarvaakties... unsure.gif
anishuara
dzivoju centra stabu iela, un esmu laimiga jo man lidz kinoteatrim riga jaiet tikai 20 min... weee kawaii... tapec ari jutos labi happy.gif
Taka
Ādažu pagasts ...
Seven_of_zero
Rītabuļļi, Privātmāja. Jauka vieta. 40m lidz upei, 800m lidz Jurai.
Shaisuke
Pljavnieki... biggrin.gif

~BN~
Nuin
Dzīvoju Ķengaragā.
anti
Ķengarags pagaidām. vēl janvārī gan Liepājā mitinājos. un pirms tam tuvu pie Rīgas centra.. un pirms tam vēl tuvāk..
ReD_FoXy
Centrs... Sugoi wink.gif un es dziivoju vienu or divus kvartalaus no tallinas ielas... tas pac rajons happy.gif SAVEEJIE!!! laugh.gif
Kagome
dziivoju ziepniekkalnaa biggrin.gif, bet pirms tam dziivoju centraa
not_alone
nju,ko lai saka-centrs,tie$i pa vidu posmam origo-barona centrs,avotu ielas pats saakums ^-^
Seila
Es gan dzīvoju tajā nelaimīgajā Imantā kurā pagaidām neviens negrib atzīties, ka dzīvo laugh.gif
bubu
A es tas otrais, kas Zolitūdē.
ShinChan
Agrāk dzīvoju Āgenskalnā, tagad dzīvoju mazpilsētā, nākamgad varbūt atkal mitināšos galvaspilsētā. Dzīve pilna nepastāvīgu lietu.
anishuara
QUOTE(not_alone @ Oct 4 2005, 00:38)
nju,ko lai saka-centrs,tie$i pa vidu posmam origo-barona centrs,avotu ielas pats saakums ^-^
*

eu tu dzivo netalu no manis... weee happy.gif
Tomoko
Es gan dziivoju centraa, teerbatas ielaa... un lai tiktu uz k/t Riiga jaaiziet tikai paari ielai! lucky me biggrin.gif smile.gif!
CloudX
Tur kur jautriiba sit augstu vilni!Jurmala! smile.gif
Yanka_ronin
Tur, kur tramvaji brauc... tongue.gif tongue.gif tongue.gif Barona iela... kaads veel tur dziivo?
Kaede
Es dziivoju, kur daudz koku un gardi smarzzo. Tas, diemzzeel, nav rīgā...
One winged angel
Eu, eu eu eu... mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif Kaaapeec Pur4ix nav piemineets, Arrrrrrgh, bet es jau Votoju, ka citur....
image
flasherr
Starp Āgenskalnu un Mārupi.
Ayumi
me dziivo riigaa, dzirnavu ielaa 161. pie LNT. smile.gif (shausmiigs rajons) driiz paarvaakshos uz maarupi pie savas skolas.
Kikumi
Mans dzīvo Imantā netālu no stacijas - Anniņmuižas bulvārī! Īstenībā laba vieta, ja neskaita, ka nepārtraukti lidmašīnas paceļas un nolaižas, un vilcieni ik pa brīdim aizbrauc... smile.gif
ChunkY
Es no Imantas 5, un kopaa mees esam tikai 4 cilveeki no Imantas?....sviests
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.