Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cik apmēram maksā skaneris?
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
EndlessReality
Man kaut kā vajag dabūt savas bildes uz datora, bet nekur nav atrodams skaneris. Vai tādi dārgi maksā?

Nekur nav atrodams= nevienam no maniem paziņām tāda nav, skolā nevar izmantot.
Kazuki
hp skaneris+printeris+ kopeetaajs vienaa personaa maxaa 73 ls. nesen kaukur redzeeju...
jurc
Cik apmēram maksā? Ieej jebkurā datortehnikas veikalā uzspied uz sadaļu scanners, un apskaties cik maksā. :/
EndlessReality
Tev links nestrādā. Starp citu, es tuvākajā laikā nevaru ieiet nekādā datortehnikas veikalā, man ir lauzta kāja.

Nestrādā gan, "cannot find server". Katrā ziņā, 30 lati vēl nav tik traki, varēšu sakrāt.
jurc
QUOTE(EndlessReality @ Sep 30 2005, 15:04)
Tev links nestrādā. Starp citu, es tuvākajā laikā nevaru ieiet nekādā datortehnikas veikalā, man ir lauzta kāja.
*

Viss strādā. Anyway atver sa.lv, ma1.lv, dakko3.lv un taml datorfirmu mājas lapas un tur apskaties. Ja jau lauzta kāja, tad pasūti caur internetu... Dažreiz sanāk pat lētāk.
Nu bet rēķinies ar kādiem 30-50Ls
sipps
QUOTE(EndlessReality @ Sep 30 2005, 12:50)
Man kaut kā vajag dabūt savas bildes uz datora, bet nekur nav atrodams skaneris. Vai tādi dārgi maksā?

Nekur nav atrodams= nevienam no maniem paziņām tāda nav, skolā nevar izmantot.
*

ai cik jauki ka foruma ir paradijusies sadala- sludinajumi- varbut es ari kautko aru uzinat. piemeram cik maksa 2gig HDD ?
cik maksa vilciena bilete lidz rezeknei?

vai kats kuram ienak prata pajautat da pilnigi visneiedomajamakas lietas to ta brivi var darit? kur tad paliek ar putam uz lupam izcinita briviba no spama? cool.gif
Tigra2
Iesaku pirkt 3 vienā, tas ir skeneris, kopētājs un printeris vienā. Pasūtot Antilā maksā 130 Ls, viņš tiešām ir labs, man pašai tāds ir.
Kazuki
nu par to biljeti tu vareetu apprasiities stacijaa vai pazvaniit uz 118 biggrin.gif
bet nu savaa zinjaa shii ir offtopic sadalja...... wink.gif
Church
QUOTE(Tigra2 @ Sep 30 2005, 14:42)
Iesaku pirkt 3 vienā, tas ir skeneris, kopētājs un printeris vienā. Pasūtot Antilā maksā 130 Ls, viņš tiešām ir labs, man pašai tāds ir.
*

iesaku:
1) apsveert pirkshanas vajadziibu kaa taadu
(ja tiek skaneets reizi meenesii, vai veerts pirkt skaneri, ja to vienkaarshaak izdariit darbaa / maaciibu iestaadee u.tml.?)
2) nenjemt kombo iekaartas. kaa vairums shaadu variantu, ir nevis vienliidz labi katraa sub-funkcijaa, bet vienliidz suudiigi.
3) tagad arii leetie end-user planshet tipa skaneri ir ar tolereejamu izshkjirtspeeju / kraasu nodoshanu .. panjem da jebko .. kautvaj umax vai hp kaadu. vidusmeera maajas lietotaajam nevajag 15K ls veertu cilindrskaneri. ziimeejumu skaneeshanai tagadeejie 50ls veertie ir liidz ausiim.
X_Kamui
rolleyes.gif Es tieši taadu topiku gribeeju taisiit pats, jo man nereali vajaga skaneri... zimeešanai XDDD
bypass
Zīmēšanai nevajag skaneri, zīmēšanai vajag tabletu(planšeti).
Church
QUOTE(bypass @ Sep 30 2005, 23:50)
*

atkariigs no lietotaas ziimeeshanas tehnikas.
X_Kamui
QUOTE(bypass @ Sep 30 2005, 23:50)
*

Es biju domajis izkrasošanai... laugh.gif rolleyes.gif
EndlessReality
Paldies par padomu & slēdzu ciet topiku. (Galvenokārt tāpēc, ka citādi te visticamāk savāksies baigais spams.)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.