Seven_of_zero
Sep 30 2005, 13:52
Atdošu 4 Kaķus , 1,5 menesi veci. Kaķene viņus bija slepusi kadu pusotru menesi.
2 kaķi ir Pelēk balti. 1 Meln balts, un 1 Peleks. Garspalvaini.
Je ne jums pašiem tad varbut pazīstamiem vajag.
Gaidu atbildes.
.
Hmm...ja es spētu pierunāt vienu cilvēku, kurš ir pilnīgi pret kaķiem, es pienēmtu kādu, ar lielāko prieku, bet, ar to pierunāšanu varētu būt problēmas...
Tigra2
Sep 30 2005, 17:39
Man gribētos mazu mincaku meitenīti, vai pelēkbalta meitenīte ir? Es ar savu māsu centīšos pielauzt mammu. Mīlu mazus pūkainus un lielus pūkainus un apaļus pūkainus mincakus.
Seven_of_zero
Sep 30 2005, 17:47
Es vell nezinu cik Viņas Vai viņi ir, bet tatad 2 Pelek balti, vienam vairak otram mazak peleko plankumu, 1 Meln balts, un viens pilnigi peleks.
diemzel foto nevaru ielikt, nav man kameras.
Tigra2
Sep 30 2005, 17:50
Nevari noskaidrot dzimumu, tas ir svarīgi, mamma ne par ko neļaus paņemt runci.
Kagome
Sep 30 2005, 18:09
es ar lielaako prieku panjemtu kakjeenu, bet nevaru no man jau ir suns, un suns to nabaga kakjiiti apeestu.
Seven_of_zero
Sep 30 2005, 18:15
Jautajumu par kaķu dzimumu drīz noskaidrošu.
Un par to ka Suns varetu ko sliktu nodarīt. Nu nezinu, nezinu. kautkā nav pieredzets.
Kagome
Sep 30 2005, 19:12
QUOTE(Seven_of_zero @ Sep 30 2005, 18:15)
Jautajumu par kaķu dzimumu drīz noskaidrošu.
Un par to ka Suns varetu ko sliktu nodarīt. Nu nezinu, nezinu. kautkā nav pieredzets.
nu mans suns noteikti kakjeenu apeesti, jo tur kur es dziivoju daudz kakji dziivo uz ielas, un mans suns vnk nevar mieriigi paiet garaam kakjim, vinjai vajag noteikti padzenaat to nabaga kakji.
Man nekas nebūtu pretī - pat uz Rīgu aizbrauktu savākt, bet diez vai man vecāki pie šitā Barības Kombaina-5000 atļaus vēlvienu. XD
One winged angel
Oct 1 2005, 11:57
Es varētu vienu savākt... Tu kādu samaksu ar prasi? Un vēl jautājums, vai tīrs mājas, vai varēs iemācīt nekārtoties tur kur nevajag
EndlessReality
Oct 1 2005, 17:35
Tikai neslīcini tos!!! Daži cilvēki tā dara, ieskaitot pāris manus radagabalus. Tfū... kaķēni taču arī grib dzīvot. Katrā ziņā, es mīlu kaķus, tikai man mājās ir akvārijs, žurka, un senči kuri ir pret jebko lielāku par iepiekš minētajiem...
Seven_of_zero
Oct 2 2005, 05:39
Ok
1) Pelēkais ir rezervets.
2) 1. pelek baltais ir runcis.
3) Samaksa... Hmm. Tikai simboliska.
4) foto, kad vienu cilveku nokersu. atvilksu vinu ar digitalo kameru.
5) laikam 1 runcis parejas kaķenes.
6) vai tirigi.... Nu to jau redzes.
ReD_FoXy
Oct 29 2005, 14:21
vai tieshaam taas bildes nevar sagaidiit?
jo shkjiet ka jau ieintereseetaas personas savu interesi ir zaudeejushas
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.