Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dzive bez anime? :blink:
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Tomoko
Man bija nesen situaacija, ka navareeja skatiites anime, (no dators, no TV, no friends tongue.gif smile.gif ).. Un tas man lika padomaat - ko dariit ja nav iespeejas skatiites anime? huh.gif

1.ziimeet mangu un priecaaties..
2.mobilajaa ieraxtiit kaadu seeriju, lai veelaak vareetu skatiites..
3.meegjinaat apmekleet visaadus anime tusus...

Kaadi ir juusu ieteikumi? (Ja shaads topics pastaav - then goodbye this topic..i just don't want to spam...)
Kazuki
sabaazt makaa anime bildiites uztaisiit mp3 cd ar japaanju dziesmaam,saundtrakiem un tad par to visu priecaaties biggrin.gif
Naktspukjiite
Dzīvot vien tālāk. Anime nav ūdens un visas runas: nevaru bez anime dzīvot : ir absolūtas muļķības. tongue.gif
Tomoko
QUOTE(Naktspukjiite @ Sep 30 2005, 14:08)
Dzīvot vien tālāk. Anime nav ūdens un visas runas: nevaru bez anime dzīvot : ir absolūtas muļķības.  tongue.gif
*

Es esmu bezpaliidziigs gadiijums... - man negaaja dators, TV nomira, un naacaas iet pie vienas meitenes un skatiities Pokemonus dry.gif biggrin.gif! Kautgan.. dators man negaaja 1 dienu.... rolleyes.gif es personiski biju caur maasas telefonu ieraxtiijusi Rurouni Kenshin 1. seeriju, un tad vismaz vareeja kko redzeet... tikai zjeel, ka subtitri nebija redzami tongue.gif smile.gif!
Naktspukjiite
Gāji anime lomkas ārstēt ar Pokemoniem tongue.gif
Labs.
Ghoul
well, iesaku ik pa briidim neskatiities anime, un taa kameer anime tev buus vienkaarsh izklaides veids, kuru neizmantojot tu nesaac raut aaraa matus un grauzt nagus. Man ir paveicies un es esmu imuns pret atkariibaam cool.gif laugh.gif Un anime man neliekas nekas iipash, patiik un viss, varu neskatiities vispaar...... ohmy.gif cool.gif laugh.gif
Tigra2
Man ar to nav problēmas, man ir pašai sava anime pasaule, kuru es varu skatīties kaut dienu un nakti, zinu, ka ja es varētu tādu animi uztaisīt tā būtu kolosāla. Jebkurā gadījumā, ja nav animes, tad var taču zīmēt, muzicēt, rakstīt dzeju, rakstīt literārus darbus, lasīt labu grāmatu, gatavot. Vismaz tieši to daru es, kad netieku pie datora. Pasaule negriežas tikai ap animi ir daudz labu lietu pasaulē, anime ir tikai daļiņa no šīs brīnišķīgās un skaistās pasaules.
Kaede
Mjā...dzīve bez animes...sarežģīti iedomāties, bet es pacentīšos. Galu galā, labs bija tas ieteikums par bildēm un japāņu muzonu... laugh.gif
Kazuki
man piem. ir taa. es iedomaajos kaa izskatiitos kaadas konkreetas dziesmas klips anime versijaa. staigaaju apkaart,klausiidamaas to dziesmu un juutos ljoti laimiiga. tongue.gif biggrin.gif laugh.gif
Kaede
dark_angel- tas patiesi palīdz?! Hmm...moš vajadz';es pašai pamēģināt...
Kazuki
nu katraa zinjaa man paliidz. nu nezinu vai tev paliidzees, bet meegjinaat jau vari. ja dziesma piem ir angju val. un tu labi saproti galveno pointu un sizheta liinijas tad vari taas labi izteeloties anime versijaa. rolleyes.gif
Kaede
Hmm... [patiesi labs ieteikums. Nekad neesmu tā mēģinājusi, bet patiesi būs jāizmēģina. Tagad man fonā arī skan dziesma, bet pie tās es labāk neko nedomāšu... laugh.gif
Naktspukjiite
Halin (ja tu esi tā Halina par kuru es domāju), kopš kura laika tu skaties anime un esi no tās pamanījusies kļuvusi atkarīga? blink.gif blink.gif blink.gif
Church
.. interesantas graamatas. lieliska alternatiiva jebkuram citam laika nosishanas veidam.
Kagome
QUOTE(Tomoko @ Sep 30 2005, 14:12)
dators man negaaja 1 dienu.... rolleyes.gif
*

tas veel nav nekas, dziivot vienu dienu bez datora, es bez datora un animeem izdziivoju gandriiz vesalu dedeelju(kaadas 3-4 dienas), jo windows nojuudzaas un vnk nekas man negaaja, jo windows negaaja. taapeec pagaidaam animes man nav TIK liela dziives sastaavdalja, bet ja taa padomaa, ja nav ko dariit varu skatiites animes dienu un nakti tongue.gif
X_Kamui
Mde ja es neskatos animi tad es biži vien zimeju anime stilaa un viss rolleyes.gif

Es jau neatceros kad es vispaar animi skatijos XDDDDDDD nava laika un negribaas....
par animi fanoju bet to neskatos jo man labaak patiik zimeet =P
Tomoko

Ak vai, laikam paaraak atkariiga palieku... rolleyes.gif Shausmas, kaa es toreiz kaucu, tad kad dators negaaja.. braalis neiztureeja, un paardabiskiem speekiem datoru salaboja cool.gif biggrin.gif ( Ja tev maasa vislaik kristu uz nerviem, - ko tu dariitu? biggrin.gif happy.gif )
deleted-ray
Man ir tāpat kā S.U.D`am. Pārgāja jau tas laiks, kad varēju n-tās stundas nonstopā skatīties. Tagad pietiek ar pāris sērijām dienā. Skatos tieši izklaides pēc. Kā jau teica S.U.D`s - varu arī neskatīties biggrin.gif Manā gadijumā pilnībā pietiek - nav jāpārspīlē.
EndlessReality
Mani zīmējumi VISI ir anime stilā, tā kā man pagaidām nekas nedraud:) Ir arī FMA uz datora.
Tsukino
Man ja nedabuuju nevienu jaunu Anime epu 2 dienas es ljoooti, juutu savas HIPER-LOMKAS!!!!!! *Trying to get Noir, and that drives me into madness, cuz' I can't stand waiting* Anime music to praatu nomierina uz 3 dienaam... bet AMV var apmierinaat 1... tad ja man nojuudzas dators, es eju pie draudzenes un njupiju... vai pa TV... RTL2 atkal InuYasha....... un veel shur tur sho un to raada...

Anime- ljooooti gruuuti aarsteejama atkariiba, un ir arii bezpaliidziigi gadiijumi...
Rudoru-san
QUOTE(dark_angel @ Sep 30 2005, 16:25)
nu katraa zinjaa man paliidz. nu nezinu vai tev paliidzees, bet meegjinaat jau vari. ja dziesma piem ir angju val. un tu labi saproti  galveno pointu un sizheta liinijas tad vari taas labi izteeloties anime versijaa.  rolleyes.gif
*

Ha, ha, man the same, paklausos Linkin Park un dzīvoju laiciņu bez Anime... rolleyes.gif
Vispār jau nav tik traki, tikai bail iekavēt Bleach (es tā jau pie 35 esmu, damnit, vēl līdz 50 kurajai tur jātiek) ph34r.gif
Klausoties Japāņu mūziku var vispār iztikt bez Anime, pat ļoti ilgi... Varbūt tāpēc, ka es pats zīmēju un cenšos uzlabot savu char-design skilu... mellow.gif
Katram gadījumam stāv plauktā kādi 6 oriģinālie Anime DVD, paskatos Evangelion un vairs negribās... tongue.gif
Baigi labi palīdz AMV un Anime Academy Radio! Try it! cool.gif
Kazuki
zin es taakaa anime pasaulee nesen tikai iesaistiijusies, daudz ko veel neesu redzeejusi, tad man veel izteikti speeciiga atkariiba nav izraisiijusies. biggrin.gif varu arii nedeelju vai vairaak iztikt bez animes. tongue.gif biggrin.gif laugh.gif
jaa un ziimeeshana ar ljoti paliidz, tikai taa stulbaa skola.... ph34r.gif
nav laika ziimeet...
a par tiem anime, kurus tu iesaki... nu zini cik varu no trubaam dabuut, tik novelku, bet tur jau taa kolekcija dikti shvaka.... a deecii baigi ilgi velk... slinkums seedeet pie kompja visu dienu..
Usagi
Nu man vispaar nav atkariibas arii bez kompja varu izdziivot un bez animeem veel jo vairaak varu izdziivot. Man deel viena seshinieka vaacu val. uz 2 nedeeljaam izrubiija kompi un izdziivoju... Nesen veel maniem senchiem bija doma vispaar atteikties no interneta piesleeguma un vinji veel joprojaam domaa dry.gif Saakumaa man likaas anime nu normaali, bet veelaak jau nu taa, nu taa.

Taakaa iespeejams palikshu bez interneta... man ir luugums adminiem - LUUDZU IZBANOJIET MANI NO SHII FORUMA smile.gif
Viss ir cool es par to iipashi nepaardziivoshu cool.gif Takaa droshi to varat dariit!
Tsukino
QUOTE(dark_angel @ Sep 30 2005, 16:19)
man piem. ir taa. es iedomaajos kaa izskatiitos kaadas konkreetas dziesmas klips anime versijaa. staigaaju apkaart,klausiidamaas to dziesmu un juutos ljoti laimiiga.  tongue.gif  biggrin.gif  laugh.gif
*

Shitais nestraadaa, ja vien cilveeks veel nezina kas ir AMV. Man sanaaca Noir ar ''Cardigans''- ''My Favorite Game'' un uznaaca paniska veelme uztaisiit AMV, ko es jau SEN buutu izdarijusi, ja buut pabeigusi vilkt. *Help, please!*

QUOTE(Usagi @ Oct 7 2005, 22:10)
Taakaa iespeejams palikshu bez interneta...  man ir luugums adminiem - LUUDZU IZBANOJIET MANI NO SHII FORUMA  smile.gif
Viss ir cool es par to iipashi nepaardziivoshu  cool.gif Takaa droshi to varat dariit!
*

Ja tu spamosi tad tevi ljoti aatri izmetiis. Good luck! Wha...? Did I say it that loud?
Kazuki
nu saproti tas ir ljoti individuaali biggrin.gif man ar to pietiek, tev taisni otraadi....
Pinky
ou jaa, japaanju muuzika ir baigi labaa, piemeeram, NGE OST !
K@fs
Bez animes man dzīve būtu par 30 % garlaicīgāka
Tomoko
Man gan par 76.8% cool.gif , kad man ir garlaiciigi, es vienkaarshi skatos animes (tas taac kaa hobijs tongue.gif ) un tad jau vairs nav garlaicigi.. vispaar, man ar garlaiciibu naakas sastapties ljoti biezji.. visas briivlaika dienas skatos tikai un vieniigi animes.. nu labi, ja veel Hi Hi Puffy Ami Yumi.. teetis saak domaat par interneta atsleegshanu deelj manis ( sad.gif blink.gif ) ... bet es CIINISHOS par datoru un animeem (cik vienkaarshi)..
X_Kamui
wink.gif Es jau kaadu nedeļu dziivoju vispaar bez animes... vienigais ko es daru saistiitu ar animi - ienaaku šinii foruumaa veelu vakaros vai agri no riita!!!
Es pat vairs nezimeju... ph34r.gif

Varbuut tas paries peec briivdienu beigaam tongue.gif
Gutts
Dzive bez animes ir vienkarsa lieta mierigi varu dzivot menesus ta, bet dzive bez mangas ir katastrofa es dzivoju del mangas vienigi. Zinu es esmu slims bet man nau iebildumi pret to.
Tigra2
Tagad, kad esmu to izbaudījusi jāsaka tas s.cks. Vienīgais ko var darīt ir jūgties un dziedāt anime dziesmiņas. Es to darīju, laikam esmu pārāk ieķērusies anime.
Tomoko
Man ja taa godiigi mangas ne iipashi patiik (1.no balss, 2.no kustiigi atteelinji, 3.man slinkums lasiit (bet animees tas tik un taa jaadara... tongue.gif )), bet briivlaiku izmantoju lietderiigi - es no plkst.9.53 liidz 1.26 (apmeeram happy.gif ) skatos Kenshinu ^^ Es pat savaa skricelju albuumu vakar pieziimeeju pilnu ar samurajiem blink.gif ...
P.S. Tigra, kaa tu vari kautko TAADU pateikt!? tongue.gif laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.