Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dzimšanas dienas
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Yume
tātad runa iet par šo te topiku pēdējā laikā izvērsās diskusija par tā vajadzību. Uzskatu ka tas nav jālemj adminiem, bet gan topika izmantotājiem.
Tātad- jūsu viedoklis.
Nuin
Principā ar jaunpieņemtajiem likumiem, noteikumiem šim topikam vairs nav jēgas, jo tur pārsvarā raksta katrs pa vienam teikumam, kas tagad ir aizliegts.

Vārdu sakot es nobalsoju vienalga.^^
anishuara
Es domaju ka topiks nav jasledz, bet piemeram jaieviesh ta, ja gribi apsveit tad jauzraxta kads dzejolis(kaut vai) vai ari jaieposto kada bildite kas butu domata tieshi tam cilvekam, jo apsveikt ta4u ta vai ta ir labi... cilveki ir pelnijushi uzmanibu.
Ka ari apsveikumu sava dzimshanas diena... Ir ta4u patikami kad tevi apsveic happy.gif
ETM
Bet kapeec cilveeki nav pelniijushi tieshaam veertiigu apsveikumu, kas tiek nodots personiigi? Es, goda vaards, neredzu jeegu apsveikumus likt publiski. Luudzu paarlieciniet mani, ka tas nav pilniigi bezjeedziigi un netiek dariits tikai lai "paspiideetu". Es nekad neesmu bijis pret apsveikshanu, bet kapeec to nedariit kaa naakas?
Ghoul
QUOTE(ETM @ Sep 25 2005, 12:30)
Luudzu paarlieciniet mani, ka tas nav pilniigi bezjeedziigi un netiek dariits tikai lai "paspiideetu". 
*

1. es ieguustu postu
2. es "paspiidu" tongue.gif
3. apsveiktais redz cik cilveekiem no foruma nav slinkums vinju apsveikt
4. admini var pieskjirt % cilveekiem, kuri apsveic tos, kuri forumaa bijushi tikai dienaa, kad pieregjistreejushies un taa bijusi pirms gada
5. apsveikstajam ir priks par normaaliem apsveikumiem, piemeeram ar dzejoli, vai bildi, kura atspoguljotu jubilaara personiibu.

E nobalsoju, ka man vienalga, man jau patiik spamot tajaa topikaa, bet ja vinja nebuutu, domaaju nekas slikts nenotiktu, mosh pat buut labaak?! wink.gif

Bet var nesleegt ciet, ja cilveeki ieveero, anishuaras rakstiito un sho:
QUOTE(JurCHiX @ Sep 21 2005, 15:41)
QUOTE(S.U.D @ Sep 21 2005, 15:25)
man te taads jautaajums: vai spamot ( LOL ) dzimshanas dienu topikos var????
*

Dzimšanas dienas topicā tiešām nevajadzētu apsveikt tos kuri forumā ir tikai piereģistrējušies vai pēdējais posts ir bijis pāris mēnešus atpakaļ, jo tā pat viņi neizlasīs šos apsveikumus.

*

Church
jau otrais mans posts sheitan - un arii rants <g>
pats sheit iekliidu nesen, aiz dariit nau ko, un pat savus apsveikumus savaa laikaa sheitan nebiju lasiijis ;>, tikai dazhus retos kas man bij PM-oti.
- bet!. ir vismaz 20-30 vai vairaak dazhaadi cilveeki, kas te posto, nevienam nemaisa (ieksh offtopic-a kaa ne kaa), peec replajiem spriezhot, dazhi arii izlasa sev adreseetos apsveikumus un ir pateiciigi. savukaart pretenzijas/augstpraatiigas pamaaciibas/kritiku ieposto 2-3 tiinji ar pasaules glaabshanas/pamaaciishanas sindromu, un veel iesaka sleegt to ko neizmanto pashi? nobalsoju par PM/topica atstaashanu attieciigi. man nemaisa - citiem pierasts/rada prieku.
P.S.
pashreizeejaa votingaa par atstaashanu + paareejaas pozitiivaas balsoshanas izveeles kautkaa bik i vairaakumaa <g>
P.P.S.
driizaak nemaisiitu sho mega-senseju drastiskaaka izmodereeshana. vismaz no shii threada. par offtopica offtopicu/fleimu. ;>
Chingachguks i teicis, hau.
zenofex
Par
1) Daudzi šeit ir zināmi, bet nav tik pazīstami, lai apsveiktu citādāk
2) Apsveicamajam ir patīkami
3) Pavedienā ir pozitīva gaisotne

Protams, varētu popularizēt paplašinātāku apsveikšanas veidu, nevis parasto trīsvārdu " Apsveicu dzimšanas dienā!", taču, būtu nehumāni banot vai izteikt brīdinājumus par šādu te apsveikšanu.
Tigra2
Nevajaga slēgt. vai tad šis topiks kādam tik ļoti traucē, ka tas būtu jāslēdz? Manuprāt, tas ir patīkami, ja kāds tevi apsveic. Uzreiz uzlabojas garīgais.
jurc
Manas domas par to visu:
Domājuka topiks varētu palikt, bet:
1) apsveicot neaktīvu/nepazīstamu useri - brīdinājums.. jo tad tā vienkārši ir postu skaita palielināšana ar iepriekšēju nodomu ph34r.gif
2) tiešām vajadzētu pacensties un uzrakstīt kautko vairāk par "Apsveicu". Lielāks prieks jubilāram lasīt/skatīt būs.
xikes
Man tomeer gribeetos, lai paliek.. Ir tachu cilveekam tik patiikami palasiit sev veltiitos apsveikumus smile.gif
Piekriitu, ka nevajadzeetu apsveikt nekatiivos biedrus.
Church
vai postu daudzums ir kautkas briesmiigs ko spamotaaji ieguust / juus zaudeejat? ;>
hrm. gandriiz vai atgaadina dveeseles saapi, ja meeroties ar kraaninju garumu dazhi chiito izmantojot viagru ;D
Sushi
Man tomeer liekas, ka topiks jaasleedz.
Jo ja arii grib apsveikt, tad lai suuta PM!
Manupraat tas buutu labaak, jo nav nemaz tika daudzi cilveeki, kas to topiku skatiitos (lai redzeetu savus apsveikumus).
Es pati arii to vispaar atklaaju peec manas dzimshanas dienas (tiesa gan, bija patiikami palasiit sev veeleetos apsveikumus).
Tachu- kaa jaw teicu, labaak sveikt ar PM un topiku var sleegt.
Church
QUOTE(Missy @ Sep 25 2005, 15:02)
Tachu- kaa jaw teicu, labaak sveikt ar PM un topiku var sleegt.
*

hrm. labaak? - varbuut. - sveic taadeejaadi. bet ja citi cilveeki veelaas savaadaak / kaapeec vinjiem to liegt?
Sushi
Nu, bet ja viens sveiks tanii topikaa, otrs PM!
Tad vai nu viens, vai otrs! Sheit vnk prasiija domas par topika sleegshanu, manas domas- sleegt! Jo taapat var cilveeku apsveikt.
Tomoko
Es domaaju, ka topicu var sleegt ciet, jo var ta4u uzraxtiit daudz laimes pa PM!.. Savaadaak, tas savaa zinjaa ir spams....
Sushi
QUOTE(Tomoko @ Sep 25 2005, 16:31)
Es domaaju, ka topicu var sleegt ciet, jo var ta4u uzraxtiit daudz laimes pa PM!.. Savaadaak, tas savaa zinjaa ir spams....
*

Tam es pilniibaa piekriitu.
Un spamu neviens negrib!
Topic (tikai manas domas) ir gatavs sleegshanai!
Pa PM, manupraat, ir arii eertaak!
X_Kamui
Lai paliek, bet ..........biggrin.gif
QUOTE(JurCHiX @ Sep 25 2005, 13:39)
1) apsveicot neaktīvu/nepazīstamu useri - brīdinājums.. jo tad tā vienkārši ir postu skaita palielināšana ar iepriekšēju nodomu  ph34r.gif
2) tiešām vajadzētu pacensties un uzrakstīt kautko vairāk par "Apsveicu". Lielāks prieks jubilāram lasīt/skatīt būs.
*

Church
riebiigas aizdomas, ka pat ievieshot subthreadu offtopic offtopicaa, atradiisies reguleetaaji.
jurc
Apkopojot poola rezultātus - topic paliks.

Bet būtu vēlams ievērot 2 noteikumus:
1. Apsveikt tikai aktīvus lietotājus. Jo neaktīvu lietotāju apsveikšana ir tīrs spams, par ko arī varēs dabūt warn`u.
2. Izdomāt kautko vairāk par nodrāztajiem vārdiem "Apsveicu tevi." Ielikt kādu novēlējumu, dzejolīti, bildi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.