Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nupat tika nodibinaats Chibi fanu klubs.
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
ETM
Visi laipni aicinaati jaunajaa forumaa, kas veltiits tikai un vieniigi tam, lai apspriestu cik ljoti chibi rullee.
Visi Shurp!
anishuara
vai tas nav bikit jocigi??? blink.gif tu vinjai vispar uzprasiji vai vinja to grib? >.< man liekas ta visa padarishanas bikit jociga wink.gif
ETM
nee nu likties jau var daudz kas... un kaada starpiiba vai grib? galvenais ka ir tauta, kas ir fani, taa tauta savaacas un rodas fanu klubs. un tas, vai tas ir vai nav jociigi ir katra indiviida zinjaa. Nepieveersiet uzmaniibu foruma tukshumam un esiet pirmie, kas ir sanjeemushi briiniskjiigo iespeeju regjistreeties shajaa neatkaartojamajaa diskusiju vaakshanas sisteemaa.
Yume
jee, es esmu Stases fankluba biedrs!!!
+Chibi+
Viņš man uzprasīja, vai es to gribu, un es skalji un ilgi reecu, domaajot, ka tas ir diivains jox. UN TAS ir jociigi, bet galvenias, ka var spamot!!! happy.gif
Lija
precīzāk spamot vari tikai tu - visur
a pārējie tikai spam nodaļā.. sad.gif
Yume
nee, spama nodaljaa es to arii rakstiiju.... hehe, spams dziivo... mees visi varam akli apspamot Stasi.... biggrin.gif
+Chibi+
Es arii vareetu izveidot savu warning sisteemu. Tjipa, viens raajiens no Stases, divi raajieni, sitiens pa celi no Stase utt.
Yume
aha, bet tev ir nopietni jaapiedomaa pie taa ka tev lai sistu pa celi jaatrodaas kautkur tuvu... briidinaamajam.
Lija
Man liekas ka tas tika izveidots tieši mums... laugh.gif
lastguru
WTH? tagad katrs veidos savus forumus, jaa? cik tad var? mad.gif mad.gif mad.gif

cieniijamie, luudzu mieru, viens spama forums jau ir - luudzu tur...
Ghoul
QUOTE(lastguru @ Sep 23 2005, 21:54)
WTH? tagad katrs veidos savus forumus, jaa? cik tad var? mad.gif  mad.gif  mad.gif

cieniijamie, luudzu mieru, viens spama forums jau ir - luudzu tur...
*

nu tu jau nevari aizliegt mums taosiit forumus! spama forumaa ir tikai spams un ir gruuti dariit kko jautru, jo nav "burkaana muusu deguna priekshaa", bet sheit burkaana lomu izpilda chibi ( tas nebija domaats kaa apvinojums ), mees spamojam, pieluudzam chibi. Tas ir jautri, neviens neliek jums iet tur, bet buutu labi.
Tur mees varam, pimeeram nodarboties ar Chibi fanartu:
image
PS
Chibi fanforums ir krutaaks par spamaforumu un mees juus sakausim Bwa-Ha-Ha........... biggrin.gif
edg
Sho topiku vajadzeeja aiztaisiit jau peec pirmaa posta. Luudzu kaadu to izdariit! Jo posti tipa "jee, es esmu Stases fankluba biedrs!!!" ir spams, bet kursh tad Yumei dos warningu...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.