Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Prese
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Nuin
Vai kādam no foruma ir paziņas vai kādi sakari ar preses pārstāvjiem?
anishuara
nju nezinu japarakajas sava gramatinja... happy.gif a kam tev tie vajadzigi??? blink.gif ko tu atkal sadomaji? laugh.gif
Sushi
Diemzjeel, man nav... A nee! Vispaar ir! Man draudzenes mamma ir zjurnaaliste! dry.gif
Nuin
QUOTE(anishuara @ Sep 20 2005, 19:53)
nju nezinu japarakajas sava gramatinja... happy.gif a kam tev tie vajadzigi??? blink.gif  ko tu  atkal sadomaji?  laugh.gif
*

To vajag festam

Un ieteicams, lai avīze vai žurnāls būtu diezgan populārs.

Ja var tad uzrakstat cik tas viss maksā.
anishuara
QUOTE(Nuin @ Sep 20 2005, 19:58)
QUOTE(anishuara @ Sep 20 2005, 19:53)
nju nezinu japarakajas sava gramatinja... happy.gif a kam tev tie vajadzigi??? blink.gif   ko tu  atkal sadomaji?  laugh.gif
*

To vajag festam

Un ieteicams, lai avīze vai žurnāls būtu diezgan populārs.

Ja var tad uzrakstat cik tas viss maksā.
*

nu meiginat jau var.... es saku ja ko labu atradishu tad pateikshu... happy.gif
Sushi
Populaars zjurnaals ir, bet ja nemaldos... k-kaads sievieshu. dry.gif Vajag samekleet kaadu, kam kaads paziistams no siirupa, tas buutu labi. smile.gif
ReD_FoXy
QUOTE(Missy @ Sep 20 2005, 21:03)
Populaars zjurnaals ir, bet ja nemaldos... k-kaads sievieshu. dry.gif Vajag samekleet kaadu, kam kaads paziistams no siirupa, tas buutu labi. smile.gif
*

Siirups... SIIRUPS?? dry.gif
eem es ieteiktu kko pavisam citu... baigi mums vajag jaunieshu zhurnaalus... nekjer pie sirds bet siirups manupraat ir galiigs chau kur nu veel prieksh mums...

Shobriid konkreetu neko nevaru ieteikt... es paintereseeshos... bet par siirupu? Just forget it... dry.gif
anishuara
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 20 2005, 20:05)
QUOTE(Missy @ Sep 20 2005, 21:03)
*

Siirups... SIIRUPS?? dry.gif
eem es ieteiktu kko pavisam citu... baigi mums vajag jaunieshu zhurnaalus... nekjer pie sirds bet siirups manupraat ir galiigs chau kur nu veel prieksh mums...

Shobriid konkreetu neko nevaru ieteikt... es paintereseeshos... bet par siirupu? Just forget it... dry.gif
*

man ieteikums POPCORN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Man liekas ka tas butu labakais.... laugh.gif
bet ir viena problema, vai kads zin ka tur piezvanit un pieteiktiez??? blink.gif
ReD_FoXy
Popcorns arii manupraat ir diezgan liela susla kur maljas ap vienu un to pashu bet tas vareetu dereet.. vismaz tas nav siirups... dry.gif
pinksakura
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 20 2005, 18:08)
Popcorns arii manupraat ir diezgan liela susla kur maljas ap vienu un to pashu bet tas vareetu dereet.. vismaz tas nav siirups... dry.gif
*

ko tad spico?ps tas nav uzbrauciens...
ReD_FoXy
QUOTE(pinksakura @ Sep 20 2005, 21:13)
ko tad spico?ps tas nav uzbrauciens...
*

Spicaa buus kaa apkaunojums mums dry.gif
Jums labas idejas... tieshaam apsolos paintereseeties jo negribu lai mees nolaiztos liidz Dambo liimenim...
Nuin
Red foxy... Runa nav par apkaunojumu, vajag piesaistīt citus cilvēkus kas nav dzirdējuši par Anime.
ReD_FoXy
QUOTE(Nuin @ Sep 20 2005, 21:24)
Red foxy... Runa nav par apkaunojumu, vajag piesaistīt citus cilvēkus kas nav dzirdējuši par Anime.
*

Shaubos vai tu veelies kaadu no spicaas... anime vinjiem = POKEMONI!!! dry.gif
Es taadaa gadijumaa paintereseeshos par popcorn...
Ayumi
*

vareetu pameiginaat ''Izklaide'' vai ''rigas vilni'', manpraat vienaa no tiem es pagaasho reiz ieraudziiju nelielu raxtinu pa anime festu.
Ghoul
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 20 2005, 20:28)
*

Shaubos vai tu veelies kaadu no spicaas... anime vinjiem = POKEMONI!!! dry.gif
Es taadaa gadijumaa paintereseeshos par popcorn...
*

tieshi taapeec vajag vinjus izgliitot, par to kas ir anime!
ShinChan
Jūs laikam lielākoties nesaprotat domu. Nuin vēlas ievietot informatīvu materiālu, kas reizē arī kalpotu par pasākuma reklāmu, vai varbūt es kaut ko jaucu?
Princips ir ļoti vienkāršs. Ja tu vēlies reklamēties drukātā, vai da jebkādā plašsaziņas līdzeklī zvani vai raksti uz viņu reklāmas daļu, tur tev sīki un skaidri pastāstīs kas un kā. Ja tu gribi rīkoties rafinētāk un nevelies piķot par reklāmmrakstu, bet veiksmes gadījumā pat tikt pie honorāra, tad ņem un uzcep saturīgu materiālu par anime un beigās it ka starp citu peibilsti, ka tā un tā ir jau bijuši 2 animefesti un plānojas trešais. Savu cepumu nosūti avīzes, žurnāla vai interneta portāla redakcijai un gaidi atbildi. Kad es rakstīju rakstu Delfiem, manu triepienu jau tās pašas dienas vakarā ielika, tā ka tur viss notiek operatīvi, ar avīzēm var būt aizķeršanās un domstarpības (pats vienā strādāju). Un rēķinies, ka tavu rakstīto rediģējot var nedaudz sagrozīt. principā es tev iesaku labāk sūtīt uz delfiem, apollo, tv netu. No laikrakstiem liela auditorija būs Dienai, NRA un lauķenei. Bērnu žurnāli ir specifisks pasākums, kas prasa īpatnēju pieeju jau no paša autora puses, taču ja esi nolēmis kustēties šīs auditorijas virzienā, tad bez reklamēšanās viņu žurnāļos neiztikt.
Cerams, ka palīdzēju
aigarius
Pilnīgi piekrītu ShinChan - tā lieta strādā tīri labi.
Es vēl ieteiktu aiztriekt preses relīzes tipa informatīvo rakstu uz ziņu aģentūrām (LETA, piemēram) - avīzes no viņiem ziņas saņem.
Sushi
Tagad es saprotu. ShinChan tieshaam ir taisniiba. smile.gif
lastguru
Aigarius laikam bija domaajis ne tika ka var izsuutiit uz LETA, bet arii ka VINJSH to var arii izdariit ja buus vajadziiba, jo vajadziigie kontakti ir. vai nee?
ShinChan
Ar relīzēm ieteiktu nesteigties, jo prakse rāda, ka animefesta saturs ir pakļauts biežai un radikālai mainībai. Bet visādi citādi doma par LETU ir pareiza, vēl var pieķert klāt arī BNS'u, kuriem arī ir pietiekami daudz klientu.
Shaisuke
Nu es zinu cilvekus kas ir saistiibaa ar to pashu tiinju zurnaalu "Siirupu". Vinjiem lasiitaaju starp citu ir diezgan daudz, un Foxy es neuzskatu ka Spicajaa to likt buutu apkaunojums. Tie mazie beernelji ieraudziis reklaamu un luugsies vecaakiem lai tie vinjus aizved "multeniites paskatiities".

~BN~
ShinChan
QUOTE(Shaisuke @ Sep 21 2005, 13:41)
Nu es zinu cilvekus kas ir saistiibaa ar to pashu tiinju zurnaalu "Siirupu". Vinjiem lasiitaaju starp citu ir diezgan daudz, un Foxy es neuzskatu ka Spicajaa to likt buutu apkaunojums. Tie mazie beernelji ieraudziis reklaamu un luugsies vecaakiem lai tie vinjus aizved "multeniites paskatiities".
*

Tieši tā. Un tamdēļ festa rīkotājiem jau tagad vajag izlemt, ko tieši viņi vēlas redzēt uz savu pasākumu. Vai masas, kas īpaši nešķiro skatāmo (tjipa anime tas tagad ir stilīgi, tāpēc arī skatos, daudz nesajēgdams no tā ko redzu). Vai elitāru kompāniju, kam ir skaidrs ko un cik daudz viņi skatīsies. Protams, vislabāk būtu atrast zelta vidusceļu - piedāvāt labu programmu visām vecuma un gaumes grupām, pie reizes neiebraucot mīnusos, taču to izdarīt būs grūti.
Un vēl jau paliek izglītojošais moments, otakiešus īpaši iepazīstināt ar to, kas ir anime (ārpus -moniem) nevajag, turpretī, ja organizētāji vēlas paplašināt anime pazinēju loku, tad reklamēties vajag viur un daudz, lai rezultātā k/t nebūtu brīvu vietu un kosplejotāji bez autogrāfu sniegšanas un pozēšanas nevarētu paspert ne soli.
Shoune
wow, nu ja vajag varu palidzet, man Teva Masa pazist zurnalistus, kuri raksta Izsklaidi un Sestdienu, par Popkornu nezinu, bet pajautat varu, tad jums deres ja ielikt Izklaide... ? =)
Nuin
Tāds jautājums, kas var un grib strādāt kā media - koordinātors.(Pats nezinu ko tas nozīmē).
Nepieciešama reklāma avīzēs, un kādu vajag lai koordinētu darbu ar presi.
Kenshin
es varu piedaavaat skolas aviizi....
uz izklaidi esmu zvaniusi, kkad sanaaca dariishana ar ltv 7.... bet cik, nezinu.. varu pieteikt animefestu beztabu teemaam.. ^^(uij, offtopikaa jau^^)
Nuin
QUOTE(Kenshin @ Oct 6 2005, 15:57)
es varu piedaavaat skolas aviizi....
uz izklaidi esmu zvaniusi, kkad sanaaca dariishana ar ltv 7.... bet cik, nezinu.. varu pieteikt animefestu beztabu teemaam.. ^^(uij, offtopikaa jau^^)
*

Tad davai uz priekšu. Vajag popularizēt.
Kenshin
uukei, tik iedod bish pamatu no kaa uztaisiit raxtu skolas aviizei, varu arii interviju^^

uz to bez tabu es varu droshi zwaniit, ja???
gramozeks
ir viena doma uztaisiit raxtu aviizee EN (EkraN). vismaz aizpagaaju6ajaa gadaa tajaa bija raxts par Anime Fest2. tad varbuut sarunaat nelielu interviju ar EN aviizes paarstaavi.
6o aviizi lasa pilniigi visi!!! 100%
lastguru
QUOTE(gramozeks @ Oct 6 2005, 17:43)
ir viena doma uztaisiit raxtu aviizee EN (EkraN). vismaz aizpagaaju6ajaa gadaa tajaa bija raxts par Anime Fest2. tad varbuut sarunaat nelielu interviju ar EN aviizes paarstaavi.
6o aviizi lasa pilniigi visi!!! 100%
*

1. aizpagaajushajaa gadaa nevareejau buut raksts par animefest 2, jo tas bija tikai shogad
2. es nelasu EN, taatad nav 100%... es vispaar aviizes nelasu peedeejaa laikaa...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.