Help - Search - Members - Calendar
Full Version: HELP
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Lija
palīgā!! man dikti vajaga sagriezt Merilinas Monro dziesmu... unsure.gif
t.i., izņemt to gabalu pa vidu ārā, kur ir tikai mūzika un pārkopēt tam vēlreiz pāri viņas "pupupidu" cool.gif
es kā blonds radījums netieku galā!!
kāds var palīdzēt!! sad.gif
Dero
ieraksti cool edit

dc++ noteikti jaabuut.
GunMetaL
izmanto parasto nero wave editor aatri un viegli
Lija
QUOTE(Dero @ Sep 20 2005, 15:31)
ieraksti cool edit

dc++ noteikti jaabuut.
*

nē dziesma man pašai ir... viņu vajaga sagriezt un es neprotu.... vajaga palīdzību!!!
ph34r.gif
Sērfijs
Ar Sony SoundForge, to var ātri un ērti izdarīt.
GunMetaL
QUOTE(Lija @ Sep 20 2005, 16:34)
QUOTE(Dero @ Sep 20 2005, 15:31)
ieraksti cool edit

dc++ noteikti jaabuut.
*

nē dziesma man pašai ir... viņu vajaga sagriezt un es neprotu.... vajaga palīdzību!!!
ph34r.gif
*

pag tikai nesaki ka tev vel screenus kaa to izdariit vaig???
Lija
piedodiet atvainojiet... taču es nekad ar tādām prog.. neesmu strādājusi... gaidīšu Yumi! gan viņa manu blondo galviņu apskaidros.. happy.gif
Hikaru
Ja dziesma ir mp3 formātā, tad visvienkāršāk sagriezt ir ar "mp3DirectCut", ar kuru var vienkarši izdarīt "cut" un gatavs.
bubu
QUOTE(Hikaru @ Sep 20 2005, 19:00)
Ja dziesma ir mp3 formātā, tad visvienkāršāk sagriezt ir ar "mp3DirectCut", ar kuru var vienkarši izdarīt "cut" un gatavs.
*

Tieši tā! Un tikai ar šo (ja ir mp3 fails). Visi šitie cool-editi u.c. programmas pārkopresēs to mp3, kas galīgi nav vēlams. mp3DirectCut griezīs pa tiešo failu, bez nekādas pārkompresēšanas.
Sigfa
Visi gudri runaa, bet izdariit neko nevar. Lija, atsuuti man PM, es varu meegjinaat, lai gan nekaads skanjas editoshas specs neesmu.
bubu
Tak nekas traks tur nav! Tāpat vien kā teksta redaktorā teksts jāgriež:

Novilkt var šeit: http://www.funsync.de/mpesch3/mp3DC139.exe
Kad uzinstalē, palaid, tad spied File->Open, atver savu mp3.
Tas izmantojot horizontālo skrollbaru var skrullēt un ar peli iezīmēt to audio daļu, ko grib izgriezt (tāpat kā teksta redaktorā tekstu iezīmēt. Ja grib precīzām, tad vajag uzbīdīt to vertikālo dzelteno līniju(1) (bīdot skrollbaru) tur kur grib likt atzīmi, un spiest pogu (2) vai (3), lai uzlikt fragmenta sākumu vai beigas attiecīgi.
Lai noklausītos pirmās 2 sekundes no sākuma jāspiež (4), bet ja līdz beigām, tad (5). Citu pogu funkcionalitāti var izlasīt paturot peli virs tām un izlasot tooltipu.
Kad fragments ir iezīmēts, tad jāsiež File->Save selection... un viss.

image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.