skabais
Apr 27 2004, 14:08
beidzot parvareju savu iedzimto slinkumu un pieregistrejos
skabais
Apr 27 2004, 14:13
aha - izradas bildite saucas avatar nevis personal photo
samazinasies bezporsoniskie Guest posti..
TheBadEdd
Apr 27 2004, 19:28
QUOTE (skabais @ Apr 27 2004, 01:08 PM) |
beidzot parvareju savu iedzimto slinkumu un pieregistrejos |
Ja tu katru dienu veiksu taadus sasniegumus - taalu tiksi!
Welcome!
skabais
Apr 28 2004, 19:22
QUOTE |
Ja tu katru dienu veiksu taadus sasniegumus - taalu tiksi! |
kehem - ta jau drosi vien tada "iesaceja veiksme"
ShinChan
Apr 28 2004, 23:39
Negribu mazinaat sjii notikuma noziimiibu, bet vai taadeelj bija jaaveido atseviskjs topiks?
principaa atrodas spama sadaljaa. noteikumi nav paarkaapti, lai jau cilveeks priecaajaas
ShinChan
Apr 28 2004, 23:52
QUOTE (Outlawz @ Apr 28 2004, 10:40 PM) |
principaa atrodas spama sadaljaa. noteikumi nav paarkaapti, lai jau cilveeks priecaajaas |
spams vai nespams, bet ja katrs regjistreejoties par to skalji izbljausies pa visu forumu, tad sjii marasma guuzmaa pazudiis visi daudz maz sakariigiie offt. temati. Ok, varbuut manas bazjas ir nepamatotas un sjis ir vien iznjeemuma gadiijums. Jebkuraa gadiijumaa apsveicu ar veiksmiigu regjistraaciju, jo tikai retajam tas izdodas
tas savukaart man liek aizdomaaties... varbuut tieshaam ir taadi, kas nezin kaa regjistreeties? (kaut manupraat, tas buutu tas pats, kaa nezinaat "kaa iekaapt tramvajaa", piemeeram)
ShinChan
Apr 29 2004, 01:18
QUOTE (Outlawz @ Apr 28 2004, 11:36 PM) |
tas savukaart man liek aizdomaaties... varbuut tieshaam ir taadi, kas nezin kaa regjistreeties? |
Kaa tad! Tik daudz sarezgjiitas ailes jaaaizpilda, daudz info jaasniedz, ja tu veelies veel sev avataru tad vispaar nezin kur deeties (jaaizlasa ineta manuaalis paarsimt lapu biezumaa utt.). Un par postu rakstiisjanu vispaar var aizmirst, smadzenes var izmezgjiit.
Ja cilvis ir tik gudrs lai savu ineta paarluukprogrammu palaistu tad gan jau pietiks praata arii pieregistreeties, protams, ja vien buus veeleesjanaas. Sjiis teemas kontekstaa runa bij par ko citu, proti, vai ir jeega paarsaatinaat forumu (kaut arii offtopic sadalju) ar sjaadaam bezjeegas teemaam. Man personiigi nekas nav pret skaabaa kungu/kundzi, tacju gribaas uzdot vienu jautaajumu - vai taa vajadzeeja?