Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Budokai
Anime forum > Anime > Games
Cips
Es ceru ka kautkad buus Budokai uz kompja (pc). Ja jau ir tad es laikam esu to palaidis gar ausiim.
Sērfijs
Jau spēlēju uz PS2, un uzskatu. ka spēlēt faitingus uz PC s.cks, ja vien nav pievienots prieka puļķis, tāpēc diez vai spēlētu ja parādītos uz PC.
Cips
Laimiigais, man tikai pc maajaas... Tapeec par Budokai varu tikai sapņot. (pagaidaam)
Dero
ja paraadiitos uz pc kaa rpg tad jaa.
GunMetaL
ja es to speeleetu uz pc tad visdriizaak salauztu klavijatuuru ja vien nelietotu joypadu.... uzskato ka taada tipa speeles ir radiitas ps
Cips
Baa!!! ''Kas pie velna tas taads?'' baigi aug!!! dry.gif Lai winsh paarstaatu augt izlasiet to:


BUDOKAI 2 - Laiks ir pienaacis aizkapa dziivei. Pieredzi Dragonball Z saagas un vienus no stipraakajiem ciiniitaajiem visaa visumaa. Dragonball Z: Budokai 2 Izaicinaas speeleetaajus kaadi nekad nav bijusi citaas DBZ speelees pirms tam. Saac ar ''visi-jauni single player'' (vai kautko tamliidziigu, neesmu labs tulkotaajs dry.gif ) “Dragon World” kas atver jaunu staastu prieksh jauniem ''match-ups''. Paraadaas daliibnieki un missias kas paarsteidz. Tu vari ciiniities ar saviem draugiem ieksh ''multiplayer'', ''VS.''vai''Tournament'' modes. Ja tu guusi virsroku, tu aci pret aci ciiniisies ar Buu, Viss naaveejosaakais dziivnieks ( blink.gif laugh.gif ) no visiem DBZ neliesiem.

image
image
image

BUDOKAI 3- Viss speeks no DBZ ir tavs. Slavas zaale ir pilna ar labaakajiem DBZ, DBGT un DBZ filmu daliibniekiem. Pieredzi Prieksh pirmaas reizes dazas no aatraakajiaam, stipraakajaakajaam ciinaam kaadas jebkad ir redzeetas. Jauni dotumi ieklauti, prieksh pirmaas reizes uz ''PlayStation®2'', dotumi lidot jebkad kad grib ieksh DBZ kausanaas speeles. Dauziit savus ienaidniekus pret zemi un gaisaa. Izmanto savu nevaldaamo speeku izniicinaat jebko kas gadaas tavaa celaa, ieklaujot vidi. Ciina ir aatraaka, un skaitiisanas sisteema ir veel paarliecinosaaka. Ieksh ''all-new single player'' modee atlaus faniem veelreiz-radiit dazus no dramatiskaakajiem briiziem ieksh DBZ.

image
image
image

Ja kaads nesaprot manus murgojumus tad seit ir lapa no kuras es tulkoju.


Dubultposts!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.