Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Atrasto mantu birojs
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
alt
Taaa......

Cilveeki tika atrasts skaists lietussargs kas palika peec tusinja pie Kimas.
Man tas lietussargs ar dikti patiik, bet nu ticu ka iipashniekam arii patika smile.gif
liidz ar to, ja kaads pazaudeeja piesakaas...

taa kaa mani pagaidaam neoficiaali noziimeeja par atbildiigo pazaudeeto mantu sakaraa...
cilveekam buus jaanoraksturo savs iipashums, lai to atguutu smile.gif
ar cienu
Guna (alt)
Naktspukjiite
Tas ir mans lietussargs. ^^
Church
hrm. Kaa izskataas - ir gaajis jautri ;D
Kenshin
ermm.. dry.gif pagaajshos cosplayos(animefestaa) es atstaaju savu naziiiti.... sad.gif ph34r.gif ... duh... t**** aizmaarshiiba..... ph34r.gif
EndlessReality
QUOTE(Kenshin @ Aug 30 2005, 13:02)
ermm.. dry.gif  pagaajshos cosplayos(animefestaa) es atstaaju savu naziiiti.... sad.gif  ph34r.gif ... duh... t**** aizmaarshiiba..... ph34r.gif
*

Anime festā ir cosplay?!?! *dauza galvu pret sienu* Un es neaizgāju... sad.gif Starp citu, tur tiešām viss tik traki vardarbīgs? Padzirdēju, ka <15 nelaiž iekša blink.gif
Dero
QUOTE(EndlessReality @ Sep 1 2005, 17:06)
QUOTE(Kenshin @ Aug 30 2005, 13:02)
ermm.. dry.gif  pagaajshos cosplayos(animefestaa) es atstaaju savu naziiiti.... sad.gif  ph34r.gif ... duh... t**** aizmaarshiiba..... ph34r.gif
*

Anime festā ir cosplay?!?! *dauza galvu pret sienu* Un es neaizgāju... sad.gif Starp citu, tur tiešām viss tik traki vardarbīgs? Padzirdēju, ka <15 nelaiž iekša blink.gif
*

kā nelaiž, visus laiž, vismaz nevienu ar varu neizmeta ne no pirmā, un laikam arī no otrā(tas ir tik cik es zinu)
Ghoul
Ja tev nav 18 gadu un tu meegjini tikt uz hentai seansu, protams met aaraa!!!!! laugh.gif

Kaa animefestaa vareetu nebuut kosplejs?????? wink.gif Nekas EndlessReality driiz buus naakoshais animefests, vareesi iet uz to!!!!!!!!
lastguru
stop this, back to the topic
Sigfa
Shodien paarkaartojot CD kolekciju uzgaaju disku ar uzrakstu

[AMV]
. -RAINE-
Naktspukjiite
QUOTE(Sigfa @ Sep 3 2005, 00:08)
Shodien paarkaartojot CD kolekciju uzgaaju disku ar uzrakstu
[AMV]
.-RAINE-
*

[insert some crude words here]
Nu cik var!! Mobilo kaut kur aizmirsu, lietussargu aizmirsu, kaut kādu vecu disku aizmirsu... dry.gif
ehh... bet vismaz vārda rakstīšana uz diskiem atmaksājas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.