Help - Search - Members - Calendar
Full Version: forumam - 50 000
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
lastguru
Apsveicu! Ja skaita visus-visus postus (laikam ieskaitot izdzeestos), tad muusu formumaa shodien ir bijis 50 000-shais posts! Laimiigais posteetaajs ir bubu.
Faplo
Eh veiksminieks, esmu saskatiijies holivudas filmas kuraas raada ka tur kkadam milonajam pircejam kko uzdavina. Nu wo bubu tgd mums slavens buus.
edg
Daavanaa bubu posts tiek dzeests.
Faplo
Baka-davanas nedrikst sitaa atnemt =p
bubu
omg, es un spams... huh.gif
deleted-ray
Nez, man rāda šitā:

Otaku.lv biedri veikuši 44414 ierakstus

Gribi teikt ka izdzeesti ir ap 6000 postu Oo
lastguru
tur droshi vien nedaadas izdzeestie posti... es nezinu kaapeectaada starpiiba, bet ieksheejais postu skaitiitaajsir aizgaajis uz 50000...

pameegjini piemeeram aiziet kaut kaadaa topikaa uz peedeejo postu - tad tev adreses rindinjaa raadiisies kaut kas liidziigs:
http://otaku.lv/index.php?showtopic=1823&st=0&#entry50031
edg
QUOTE(Ray @ Aug 24 2005, 10:28)
Gribi teikt ka izdzeesti ir ap 6000 postu Oo
*

Kas tad notika ar Yugio subforumu?
bubu
Šis te tiek domāts?
http://otaku.lv/index.php?showtopic=1821&v...&p=50000
edg
QUOTE(bubu @ Aug 24 2005, 11:58)

Nu ja.
Kaede
Jau tik daudz postu...?! Tas man liekas dikti dikti daudz... laugh.gif
Ceru, ka vēl kādreiz tiks veikta šāda veida sklaitīšana, tas būtu interesanti. Moš priekš apaļā posta īpašnieka ko jautru izdomāt...
Ghoul
jaa var pieshkjirt warnu..... tongue.gif
One winged angel
Jaaa, urraaa, apsveicam bubu ar vinja iipasho potu, urrraaa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif :
QUOTE(bubu @ Aug 24 2005, 00:39)
Papildus rotēšanas ātrumiem (leņķiskajiem ātrumiem) Zemai un Mēnesim svarīgs ir arī ir Mēnes rotācijas leņķiskais ātrums ap Zemi, ko arī saka Sigfa.

Bet vispār, es vairs nesaprotu, par ko mēs strīdamies.
*

bubu
Daži te pamodušies pēc pusotra mēneša...

P.S. waarnu gan man nevajag, šoreiz atteikšos.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.