Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Uz jūru - 21. augustā
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
aigarius
Ok, visi tikai strādā vai pļāpā, bet man gribas mazliet saulē pagorīties. Tātad rīt - 21. augustā 12.00 visi braucēji satiekās tradicionālajā vietā - pie Origo pulksteņa. Es taisos braukt ar velosipēdu un es aicinu arī citus tā darīt, tomēr tie, kas negrib izmantot savu muskuļu spēku var parazitēt uz vilcieniem. tongue.gif
Tad kā parasti braucam uz Buldureim un okupejam kādu nepārāk lielu pleķīti netālu no zilā karoga. Orientieris - mans telefons (6187447).

Standartprogrammā tiks iekļauta sauļošanās, kāršu spēle zem šifrētā nosaukuma "Yume" (ja būs 5+ cilvēku) un iespējams viena aktīvā spēle Ultimate (ja kāds atradīs lidojošo šķīvīti).

Aiziet ļaudis!!! cool.gif
GunMetaL
nekāta vaidzība pēc dubult topika gan tiesa nebij, ja būtu paskatijies orta topikā būtu redzējis ka šo tēmu mēs jau apspriežam sleep.gif
aigarius
QUOTE(EliminatoR @ Aug 20 2005, 18:17)
nekāta vaidzība pēc dubult topika gan tiesa nebij, ja būtu paskatijies orta topikā būtu redzējis ka šo tēmu mēs jau apspriežam  sleep.gif
*

Jep, apspriedāt topikā par mēnesi vecu pasākumu. Jauns pasākums - jauns topiks.
Isabel Carmin fon Edelhain
Labi piesakos parazīta lomai. Kas vēl brauks ar vilcienu? Es ne pārāk labi atceros kā Bulduru stacija izskatās. Varbūt paķert bumbu?
aigarius
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Aug 20 2005, 22:38)
Es ne pārāk labi atceros kā Bulduru stacija izskatās. Varbūt paķert bumbu?
*

Var jau paskaitīt, kura tā stacija būs no Rīgas. Bumbu var paņemt, lai gan man nezkapēc liekas ka cilvēku nebūs pārāk daudz. Šķīvītis būtu daudz labāk.
GunMetaL
bumbai arī nebūtu nevainas. pagaišo reiz nebij un tas bij slikti sad.gif... btw, es arī ar vilcienu.
Bāāāāc....*rauj aiz meles par sliktiem vardiem*. Atradu. Tāda pamīksta ir, bet ceru ka derēs.
Faplo
Kas īsti šitas ir pa pasākumu?
GunMetaL
šitais prosto pasākums kad tautas salasās un brauc uz jūru...

bet, es aizgulējos =[
Faplo
Heh a ko jūs jūrā šitik aukstā laikā nu ne jau peldēties?
ETM
kuram nu auksts, bet vismaz man te V-pilii saule nonormaali cepina un juuraa +20 uudens. nav ne vainas.
QUOTE(EliminatoR @ Aug 21 2005, 13:24)
bet, es aizgulējos =[
*

Slikti gan. Mēs jau domajām kur iekritis. Stundu Alta(viņa nebija braucējs) neveiksmigi mēģinaja savakt vairāk tautas.

QUOTE(Faplo @ Aug 21 2005, 13:28)
Heh a ko jūs jūrā šitik aukstā laikā nu ne jau peldēties?
*

Kur te ir auksts. Jabūtu auksts tad nesēdetu ar krēmu uz sejas.
aigarius
Jep - laiks bija vienkarši brīnišķīgs. Saule karsta. Vēja nav. Ūdens varētu būt arī karstāks, bet labi vien bija.
Labākais šīs vasaras iedegums.
Varat jau sākt nožēlot, ka nebijāt biggrin.gif
slay3r
Argh, būtu man vairāk simpātījas pret jūru, būtu ar braucējs.
GunMetaL
pamodos 12:10 sad.gif domāju ka jūs jau prom, būtu zinājis ka jūs vel rīgā būtu skrējis uz staciju sad.gif ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.