tax, es patlaben taisu mangu, un taas story varu jums paraadiit.
''Yume''#1
Bija sutīgs piektdienas vakars, Toiči sēdēja parkā nolūkodamies ka viņa mazā māsa Sun-Janga baro putnus. Bija pagājusi kārtējā nogurdinošā darba nedēļa.
''Šī pasaule ir šausmīga.''viņš nodomāja. Toičī nekad nav juties laimīgs, ja nu vienīgi tad kad viņa mamma bija dzīva. kad Toiči bija 6 gadi, viņa mamma nomira no vēža.Toiči ar savu mazo māsu pārvācās pie vecvecākiem, bet pirms pāris gadiem viņu vecvecāki nomira un viņi pārcēlās uz lielpilsētu. Patlaben īrē mazu dzīvoklīti virs suši restorāna.(ar norunu ka Toiči tur strādās)Dzīve ir diežgan pagrūta ja jāstrādā pa izsūtāmo, jāstudē un tev uzmācās tīna. Tīna ir izlepusi topmodelīte kas iemīlējusies Toiči.
''Sun-Janga! Mums jāiet, drīz būs tumšs.''Iesaucās toiči.
''labi, labi...''atsauca mazā māsa.
Atgriezies mājās, toiči uzreiz ielikās gūltā, pats sev nemanot aizmiga.
Viņš lidoja...bija tik patīkami.., pēkšņi viņš pamodās pludmalē. pie viņa stāvēja skaista meitene ar brūniem matiem un skaistām, lielām zilām, acīm.
''Sveiks, toiči.''viņa sacīja ''tātad tu tomēr ieradies!''
es biju nesaprašanā.kas ir šī skaistā būtne? un ko sasodīts es te daru??
''Tava māte.''pēkšņi ieminējās skaistā būtne. ''ko? kas ir ar viņu? kas te notiek? kas tu esi?''
''mani sauc Hitana'. Tava māte man pa tevi daudz stāstijusi. es gaidīju mirkli kad tu te ieradīsies!''viņa sacīja. ''Ko? atvaino es neko nesapratu. mana mate, t.....''
Un tad pēkšni Hiana noskūpstīja toiči. Skūpsts bija patīkams, maigs, auksts..
BAMS! Toiči atkal pamodās savā gūltā. ''UUH! tas tik bija sapnītis!''
pēkšņi kautkas zem segas saknosījās.''Kas?..''iesaucās toiči. no sagas apakšas izlīda Hitana(ohlalaa! kaila!) ''?????????'''mēmi iesaucās toiči.
''TOIČĪ, TU DARBU NOKAVĒSI!'' pēkšņi pa durvīm ieskrēja viņa māsa.
kādu briidi viens uz otru skatījās.
WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TOIČIIIIIIII!''
TURPINAAJUS SEKOS.
žandrs-romance, komedy,eicchi, un nesen izdomaaju ka-arii draama.(little)
nu?