Help - Search - Members - Calendar
Full Version: mani zimeejumi!!!
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
kaitou-lala
nju shitie i mani ziimeejumi...zinu ka kvalitaate nava diezko laba bet saprast jau var ^^

image

image

image

image

rolleyes.gif
Ghoul
Mmm, neslikti, pavisam neslikti!!!! Tas dzeks no Shinzo un Inuyasha patiik vislabaak, Ranma ar Akane tikai taa mazliet kropli sanaakushi, bet ir labi, taa tik turpinaat!!!!!!! smile.gif
flasherr
smuki smuki...
un kas tā par adresi www.animemanga.de ?
kaitou-lala
taa i viena taada adrese kur i mani ziimeejumi...nju shitie pashi...
anishuara
nju smuki smuki man loti patik izskatas jauki.... happy.gif
Namejs
tew shitie ziimeejumi ir riktiigi labi sanaakushi.....tik biki proprcijas skjiibas....piem 1. un 4. ziimeejumaa tu esi paaraak garus kaklus uzziimeejis
kaitou-lala
Ok paldies...Me jau shitos ziimeejumus ziimeeja pirms gada.... tongue.gif
Bet tomeer vainmeer priecaajos pa kritiku rolleyes.gif laugh.gif
Sushi
Tieshaam labie cool.gif Kaa tu ziimee nenoziimeejot, vai arii pashas izdomaatos teelus? rolleyes.gif
Ayumi
QUOTE(Missy @ Aug 12 2005, 21:22)
Tieshaam labie cool.gif  Kaa tu ziimee nenoziimeejot, vai arii pashas izdomaatos teelus?  rolleyes.gif
*

missy shie nebija pash izdomaati, bet gan no animeem mad.gif
cik ilgi jau tu ziimee, lalaa?
Kikumi
Piestrādā vēl mazliet pie proporcijām un pamēģini zīmēt arī pašas izdomātus tēlus! biggrin.gif Nozīmēt jau katrs prot! wink.gif
kaitou-lala
es iisti nez cik ilgi ziimeeju.... huh.gif
Tinkerbela
laugh.gif ljoti skaisti,man patiik wink.gif
kaitou-lala
te veel 2 ziimeejumi...zinu ka kvalitāte nava laba bet ko var dariit... sad.gif

image

image

laugh.gif
Tigra2
Labi, pat ļoti labi. Tik žēl, ka nav orģināldarbi. Fanarti ir redzēti arī labāki. Tik pēdējais šķiet tāds neredzēts, laikam orģināls. Fanartu zīmēšana der treniņiem. Vairāk orģinālus vajag. Gaidu.
zeloco
Baigi labie, tik vareeji meegjinaat vairaak kraasot (tas viens kas ir izkraasots - baigi labais, taa tik turpinaat happy.gif

QUOTE(Tigra2 @ Nov 7 2005, 17:23)
Labi, pat ļoti labi. Tik žēl, ka nav orģināldarbi. Fanarti ir redzēti arī labāki. Tik pēdējais šķiet tāds neredzēts, laikam orģināls. Fanartu zīmēšana der treniņiem. Vairāk orģinālus vajag. Gaidu.
*

Piekriitu, vairaak origjinaaldarbu nebuutu slikti, prasmes tev prieksh taa ir labas, taapeec meegjini happy.gif
kaitou-lala

Piekriitu, vairaak origjinaaldarbu nebuutu slikti, prasmes tev prieksh taa ir labas, taapeec meegjini happy.gif
*

[/quote]

oki meegjinaashu!!! laugh.gif tongue.gif
Suu
man jau patii, smukinji tev labi sanaak.
iewucis
...kaapeec tie rokraxti peedeejos 2 darbos atshiraas??? ....man nemaz neizskataas liidziigi druukaatie ar parastajiem.......bet ziimeejumi ir normaali..piekriitu 1.-am ir nedaudz kakls pr garu...
Kaede
Nu, really nesliti ziimeejumi! Patika pats pats pirmais...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.