Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Yume pieprasa
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Yume
Vārdu sakot, es esmu pa slinku lai staigātu pa veikaliem un meklētu sev jaunu komi, bet vajag. Plus mīnus, mani darbs pašlaik pārāk noslogo.
Ja nu, un es zinu ka tā ir, otaku publikai ir pazīstami, pieejami, netālu un nav slinkums PC iegādes punkti tad palīdziet.

Tātad pirmais un galvenais ko man vajag no kompja ( ja kāds tomēr sadomā palīdzēt) tas ir viņa līzinga iespēja.
Tālākais var būt improvizācija. Vēl varu piebilst tikai HDD 160GB ( vēlams) un RAM 512 MB, un DVD rakstošais. Faktiski vair neko man nevajag.
Ak jā, cena 300ls robežās.

Vai nu, būšu ļoti pateicīga par informācijuu par labiem veikaliem.
slay3r
QUOTE(Yume @ Aug 11 2005, 22:35)
Vārdu sakot, es esmu pa slinku lai staigātu pa veikaliem un meklētu sev jaunu komi, bet vajag. Plus mīnus, mani darbs pašlaik pārāk noslogo.
Ja nu, un es zinu ka tā ir, otaku publikai ir pazīstami, pieejami, netālu un nav slinkums PC iegādes punkti tad palīdziet.

Tātad pirmais un galvenais ko man vajag no kompja ( ja kāds tomēr sadomā palīdzēt) tas ir viņa līzinga iespēja.
Tālākais var būt improvizācija. Vēl varu piebilst tikai HDD 160GB ( vēlams) un RAM 512 MB, un DVD rakstošais. Faktiski vair neko man nevajag.

*

Moš kādas specifikācijas, kāds procis, kāda videokarte etc.. smile.gif
Yume
emmm... nu teiksim tā. To es skatīšosuz vietas. Pašlaik neko īpašu nepieprasu, kamēr neredzu ko piedāvā.
lastguru
nu panjeemam kaut vai euroshop.lv un skataamies...
shitais it kaa gandriiz atbilst, tik 350Ls maxaa: http://www.euroshop.lv/shop/product_info.p...oducts_id=17901

nu veel tur laikam var paskatiities citus modeljus

existee arii visvisaadi citi veikali kas inetaa ir pieejami vismaz apskatiishanai...
GunMetaL
http://shop.tradepoint.lv/ ieej te pats taisos tuvākajās nedēļas ņet te kompi biggrin.gif

izvēlies multimēdiju dators un saliec kādu vaig. vai arī varu iedot no EET viena džeka numuru ja vaig.
lastguru
es gan to saitu iemeegjinot, forshu datoru atbilstoshu dotajiem parametriem sakonfigureeju pat mazaak kaa uz 300ls (259ls man sanaaca ar leetaako nvidia videokarti) izveloties "officepoint" sadalju un turpinot ieksh AMD sadaljas... tur gan tik vieniigi video kartes izveele man nav iipashi viegla jo peedeejaa laikaa nesekoju liidzi ATI vs Nvidia ciinjai... laikam var jau gandriiz nav jebkuru njemt ja speeles netaisies speeleet... panjem kautkaadu leetaako ATI vai Nvidia (kursh ziimols tev pie sirds ir tuvaax) un miers - gan jau anime skatiities vareesi smile.gif
Niks
1. Nekādā gadījumā nepērc Euroshop, jo cenas tur nav tās zemākās.
2. Iesaku m79.
3. Kādiem mērķiem tev to datoru vajag?
4. Kādu OS izmantosi?
5. Vai tev vajadzēs arī jaunu monitoru vai vēl kaut ko?
P.S. Tā gan ir izvirtība, taču, ja tu grasies tikai skatīties anime, tad varbūt tev pietiks arī ar integrēto video karti.
P.P.S. Sazinies ar Instigater. Viņš ir dzelžu eksperts.
jurc
Var redzēt ka Yume ir otaku. 3 galvenās lietas otaku kompim - liels cietais, dvd rakstīklis ar ko animi cept, un RAM`s lai kompis nebremzētu pie saslēgtiem bitcometiem, dc++, ēzeļiem utt...
Videokarti kādu GeForce 64Mb, proci ar neko lielāku par kādu sempronu 2-2,5Ghz, un par ietaupīto naudu 160GB vietā varam iegādāties 200+GB HDD biggrin.gif Un rezutāta sanāk smuks dators par 320Ls Ja vēl no vecā kompja paņemam peli, klavu un FDD, ta tur sanāk 250GB HDD.. jo cenu starpība starp 200 un 250 ir apmēram 15Ls...

Vispārībā esmu dzirdējis ka lēti ir iekš dakko3 un Studija-A veikalos.

Starp citu 300Ls ar monitoru vai bez?
Yume
Monitors man ir, es viņu mīlēšu un lutināšu arī tālāk.
Runājot par Dakko3, man šitas kompis ir noturienes, teikšu kā ir-spļaudijos ilgi un uz visām pusēm.
OS-windows XP, jo ne viena es lietoju šajā mājā datoru.
Runājot par anime- nē, anime faktiski es vairs nesaktos, jo laika pa maz, un tas kas ir žēl. Mangu gan darbā aiz garlaicības palasu. Taču tam perfekti der arī šī mašīna.

Taka
QUOTE(Yume @ Aug 11 2005, 22:35)

*

iesaku http://www.capital.lv
kompi var sakomplektēt onlainā izvēloties komponentus un uzreiz redzēt viņa cenu
arī korpusa krāsu var pieskaņot happy.gif
bubu
Iesaku m79 Tur ir diezgan lēti un viss man no turienes ņemtais ir bijis labā kārtībā. Vislabāk viņiem aizrakstīt e-pastu ar vēlamo komplektāciju un viņi pateiks tev konkrētu cenu, tad arī redzēs.

No detaļām skatoties tur sanāk kautkas sekojošs.
CPU ņemt kādu Sempronu 2600+ (~54ls).
Atmiņa 512mb (~38ls)
Videokarti GeForce mx4-fx5 (~25-40ls)
hdd 160gb maxtor (~64ls)
dvd rw kautkāds (<40ls)
m/b (<50ls)
+vēl korpuss(ja tāds vajadzīgs) ar psu (~30ls)
kopā max apmēram arī sanāk 300.

QUOTE(JurCHiX @ Aug 12 2005, 00:50)
kādu sempronu 2-2,5Ghz

Kur tādi cipari redzami? Parasti esmu redzējis tikai ap 1.5-2.0ghz (defaultajās frekvencēs). A bet Athloni64 >2ghz jau ir diezgan dārgi, kas šajā cenu kategorijā neiekļausies.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.