Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Darbu grafiki un briivdinu saraxti!!!
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
gramozeks
laugh.gif te juus varat likt arii savus grafikus, lai vienkaar6aak sarunaatu kaadus tusinus, paarrunas vai kaut ko nopietnaaku. ceru ka buusiet atsauciigi un NESPAMOSIET , lai 6o topiku neaizklapeetu ciet!!! (taa mums buuus vieglaak kaut ko sarunaat). laugh.gif
veidosim dgrafikus katram meenesim un pagaaju6o meene6u grafikus dzeesiisim aaaraaa!!! laugh.gif
deleted-ray
Izdomāju neķēpāties ar grafiku tongue.gif Takā visu vienkārsošu (viss ģeniālais ir vienkāršs).

1-5 aug (1diena-5diena) darbs līdz 18.00
6 aug brīvs
7 aug brīvs pēc 16.00
8-12 aug brīvs
13-16 aug Preiļi-Aglona
17-31 aug brīvs tongue.gif

brīvajā laikā var ietipt tādi pasākumi, kuriem iepriekš nav iespējams konkretizēt laiku, piemēram (remonts, teniss, kautkaadi pasaakumi ar draugiem)
GunMetaL
baigaa jeega kautko editot
darba dienaas peec 16 briivs
briivdienaas visu laiku briivs(slaistos) :]
Yume
OK, tad nu es pagaidu grafiku arī varu ielikt, ja nu man pēkšņi kautkas nemainās.
1-2 :Brīvs
3-4: Darbs
5-6: nav zināms (faktiski jābūt praktikantiem, sauktajiem, kas ir jāmāca, bet nav skaidrs ar viņu ierašanos)
7-9: Darbs
10-11: Brīvs
12-14: Darbs
tālākais grafiks nav skaidrs, jo pāriniece vēl nav ieradusies no atvaļinājuma. Plus mīnus izmaiņas situācijas maiņas dēļ.
Taču 2 dienas varu aizsist, ja mani laicīgi pabrīdina.

UPDT: 19-21: aizņemts
lastguru
free only on weekends.
Sērfijs
Brīvas dažreiz nedēļas nogales un dažreiz darbadienas pēc 1700.
slay3r
Strādāju pagaidām brīvajā režīmā. Man ir darbi kas ir darāmi, tie arī jaizdara. Īsāk sakot, nav tā ka nevaru izbrīvēt laiku.
+Chibi+
Mana darba formula: 1-31=24/7.
ShinChan
visās darbadienās līdz pieciem - sešiem, 5dienās pat līdz 19:00. Bet kuru tas interesē?
Spectre
Monday to piktdiena peec 17:00 itkaa briivs, bet parasti slinkums pat ieet veikalaa nopirkt saldejumu .. atraak maajaas ....
Sestdiena, Svetdiena - briiva [maajaas janoplauj zaalite, tad vel shadi tadi majas darbi .... respektiivi var meginat pilnibaa nostradat sestdienu un izbriiveet sveetdienu =]
zenofex
Gribu tusu laika posmā no 15 līdz 26 augustam, man tad ir atvaļinājums, un būšu nenormāli brīvs visu laiku! smile.gif
Lija
A Lijai ir atvaļinājums un šomēnes esu brīva un dabūjama tikai pa telefonu... happy.gif
*BWAHAHAHA <---- par visiem kuriem ir jāstrādā* cool.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
No pirmdienas līdz piektdienai darbs. Kā tas viss ir piegriezies sad.gif Paldies ka vēl ir atvaļinājums reizi gadā. sleep.gif
lastguru
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Aug 4 2005, 21:38)
No pirmdienas līdz piektdienai darbs. Kā tas viss ir piegriezies sad.gif Paldies ka vēl ir atvaļinājums reizi gadā. sleep.gif

Find a job you love and you'll never have to work a day in your life.
X_Kamui
Aizņemts gandriiz visu laiku, bet ja kas
tad varu izbriiveet laiku visam kas vajadziigs.... gandriiz visam rolleyes.gif
Shoune
Brivs tikai pec 15:00...
Bet jastrada nav, naudas pietiek jap jap
taa brivs esmu katru dienu, bet vieniga problema tev buss mani jaatrod, jo katru dienu slaistos pa centru =DD
Janus
Brivs kad vien vajag ja vien nevajag tongue.gif
alt
darbadienas peec 18:00
nedeeljas nogales miiljotais viirietis
biggrin.gif
gramozeks
manas briivdienas buuus 6dienaas un 7dienaas (janvārī peec 19 datuma)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.