Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Konkrēts offtopic. Matu balināšana.
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
slay3r
Es te apsveru domu balināt matus. ( Jā savus garos, biezos un smukos matus )
em, kāds balinātājs man jāpērk, kurš ir effektīvāks un kurš saudzīgāks?
ReD_FoXy
Luugums iepostot savu bildi lai akcepteetu piedaavaajumu laugh.gif
slay3r
QUOTE(ReD_FoXy @ Jul 31 2005, 17:36)
Luugums iepostot savu bildi lai akcepteetu piedaavaajumu  laugh.gif
*

image
image
image
image
image

P.s
Mati jau tagad ir dabīgajā krāsā, aka gaiši brūni.
ReD_FoXy
Taatad cik saprotu mati ir dabiigaa kraasaa... shobriid... biggrin.gif un es varu teikt tikai vienu - TEV BLONDI NEPIESTAAVEES! vismaz tas ir mans viedoklis... taadeelj nemaz necentiishos ieteikt balinaataaju markas un neko ieteikt vispaar sakaraa ar balinaashanu... Seedi puisiit - divi laugh.gif ideja par balinaashanu man shkjiet garaam... bet jebkuraa gadiijumaa veelu veiksmi dry.gif
slay3r
QUOTE(ReD_FoXy @ Jul 31 2005, 17:43)
Taatad cik saprotu mati ir sarkani... shobriid... biggrin.gif un es varu teikt tikai vienu - TEV BLONDI NEPIESTAAVEES! vismaz tas ir mans viedoklis... taadeelj nemaz necentiishos ieteikt balinaataaju markas un neko ieteikt vispaar sakaraa ar balinaashanu... Seedi puisiit - divi laugh.gif ideja par balinaashanu man shkjiet garaam... bet jebkuraa gadiijumaa veelu veiksmi dry.gif
*

Ņemsu tavu viedokli vērā!
Anyway plāns ir viņus kārtīgi nobendēt, aka tas ir 1x mēnesi balināt! wink.gif))
ReD_FoXy
QUOTE(slay3r @ Jul 31 2005, 19:44)
QUOTE(ReD_FoXy @ Jul 31 2005, 17:43)
Taatad cik saprotu mati ir sarkani... shobriid... biggrin.gif un es varu teikt tikai vienu - TEV BLONDI NEPIESTAAVEES! vismaz tas ir mans viedoklis... taadeelj nemaz necentiishos ieteikt balinaataaju markas un neko ieteikt vispaar sakaraa ar balinaashanu... Seedi puisiit - divi laugh.gif ideja par balinaashanu man shkjiet garaam... bet jebkuraa gadiijumaa veelu veiksmi dry.gif
*

Ņemsu tavu viedokli vērā!
Anyway plāns ir viņus kārtīgi nobendēt, aka tas ir 1x mēnesi balināt! wink.gif))
*

Kr4 teikshu sekojosho - SAUDZEE SAVUS SKAISTOS GAROS MATUS!!! LUUUUUDZU? wub.gif dry.gif
slay3r
Mjā, Anti man jau arī 'pārmeta'. Anyway paldies par atsauksmēm! smile.gif
Ņemu vērā jūsu viedokļu un pieredzi! Tagad laikam tas nozīmē vienu, jādzen lisijs un jauztetovē sev uz galvas image
anti
QUOTE(slay3r @ Jul 31 2005, 18:50)
Mjā, Anti man jau arī 'pārmeta'. Anyway paldies par atsauksmēm! :)
Ņemu vērā jūsu viedokļu un pieredzi!
*

ar mazo "a".
anyway, ja tik dikti kaut ko gribās balināt, izbalini padušu spalvas :>
ReD_FoXy
QUOTE(slay3r @ Jul 31 2005, 19:50)
Ņemu vērā jūsu viedokļu un pieredzi! Tagad laikam tas nozīmē vienu, jādzen lisijs un jauztetovē sev uz galvas image
*

Nemaz neceri... tu atrausies no manis personiigi... dry.gif un smagi... rolleyes.gif laugh.gif
Sigfa
aha, tas ir iistais laugh.gif Es te biju domaajis vienkaarshi vienu shkjipsnu nokraasot baltu, man tie vaaji dzelteniigie nepatiik kas peec balinaashanas.
slay3r
QUOTE(anti @ Jul 31 2005, 17:52)
QUOTE(slay3r @ Jul 31 2005, 18:50)
Ņemu vērā jūsu viedokļu un pieredzi!
*

ar mazo "a".
anyway, ja tik dikti kaut ko gribās balināt, izbalini padušu spalvas :>
*

Starpcitu, par to man arī bija doma. smile.gif Bet, bik savādāk... ( Tāks, kur te tāds, nevainīgāks smaidiņš. ā, reku )

rolleyes.gif
slay3r
Eu moš negribat samest kādas savas bildes, vnk esmu te jauns un zaļš, tikai no 2004 gada aprīļa. Gribas apstīties uz tiem cilvēkiem ar ko šeit kontaktējos! smile.gif tongue.gif
ReD_FoXy
QUOTE(slay3r @ Jul 31 2005, 19:55)
Eu moš negribat samest kādas savas bildes, vnk esmu te jauns un zaļš, tikai no 2004 gada aprīļa. Gribas apstīties uz tiem cilvēkiem ar ko šeit kontaktējos! smile.gif  tongue.gif
*

Shis nav iistais topics... tongue.gif Tad jaasleedz ciet shis un jaataisa jauns... tongue.gif
slay3r
QUOTE(Shumins @ Jul 31 2005, 17:56)
Shitais balinaashanas sviets man liekas, ka katram uznaak...
Man arii divus gadus atpakalj...

Nezkapēc man šķiet ka tev piestāvētu tādi pusgari, lokaini mati! smile.gif Tumši!

P.s
Mēs gadījumā nēsam pazīstami?
ReD_FoXy
Nu lab lab... manas balinaataas shkjpsnas prieksh jums... smile.gif

image
slay3r
Red Foxy ir jauna un apburoša dāma piedevām ar skaistas dziesmas vārdiem! Cheers for beauty!
ReD_FoXy
QUOTE(slay3r @ Jul 31 2005, 20:00)
Red Foxy ir jauna un apburoša dāma piedevām ar skaistas dziesmas vārdiem! Cheers for beauty!
*

Es un daama? nesmiidini luudzu dry.gif esmu patraks zakjis ar 3000 apgriezieniem minuutee... happy.gif

rolleyes.gif
slay3r
QUOTE(ReD_FoXy @ Jul 31 2005, 18:01)
QUOTE(slay3r @ Jul 31 2005, 20:00)
*

Es un daama? nesmiidini luudzu dry.gif esmu patraks zakjis ar 3000 apgriezieniem minuutee... happy.gif

rolleyes.gif
*

3000 apgriezienu minūtē, nu jā tā jau ir mājsaimniešu tehnika. ( Sorry, vnk mēs tā santehniķi ( tas ir mans hobijs ) mēdzam teikt. biggrin.gif No offense
ReD_FoXy
Tie man ir domu apgriezieni... nejauciet dry.gif biggrin.gif laugh.gif
slay3r
Paldies visiem par atsauksmi un par to ka atrunājāt mani no matu balināšana.
Topic closed.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.