QUOTE(bypass @ Jul 30 2005, 21:04)
Mēs esam visu vareni,
gūglējot bildes(+paintā piedrukāts savs niks vai kāda "gudrība", kā nu bez tā) un signaturēs bāžot "lielo vīru" atziņas no
wikicitāta.
Un kāda runa būt "teh best 1337 avatar!!1 ", ja ne paša cepts attēlotais kontents ir. Bet pareizi, pieliekam vienu jaunu layeri PS ar <ievieto effekta nosaukumu šeit> un savu niku, done, "mans avatārs". Zero-creativity. Ak, šī jaunatne.
beidzot! voice of sanity!
bet vispār, nudien tev piekrītu attiecībā par to avataru/signature kreativitāti. un runa jau neiet tikai par tīri grafisko, bet arī saturisko kreativitāti.
atceros, ka reiz
Signature topikā pajautāju, kāda vispār jēga ir no tām signaturēm, ar kādu domu tās te tiek ražotas, jo nu.. lielākā daļa tā vien ir, ka tikai smuka bildīte un
random teksts piemuķīts klāt - ja ne "domugrauds", tad tik vien kā varoņa/seriāla nosaukums. jēga? neredzu. toreiz gan man augsti godātais Sigfa dikten sabrauca augumā, kā es, sak, atļaujos šitā runāt, ka neko nesaprotu, ko aizskaru Photoshopa ģēnijus, ja pati nejēdzu pat aplīti paintā uzvilkt :) (nu ok, ne gluži tā viņš teica, bet tas tā kopsavilkumā ideja no viņa teiktā). gribēju gan toreiz viņam ar kādu biezāku vārdu veltīt, bet tad padomāju, ka nau ko - jo nu, jo sūdu baksta, jo tas vairāk smird.
protams, gan jau ka kāds man iebāzīs man acīs, ka man pašai ir gan avatars, gan signature. ok, ir. bet vismaz avatarā esmu es pati; bildējis gan viens labs draugs, un es, ļaunā, atsauci uz viņu neesmu ielikusi (me=bad). un par signature - heh, tā, ja godīgi, ir paņirgāšanās par signaturēm kā tādām. random generated bullshit.
QUOTE(CirvjaKaac @ Jul 30 2005, 23:51)
:lol: :lol: Un Tu, kam avatars un sigs vispār nav, gan esi ar varen lielu izdomu! Restekpa! Runā vēl gudras lietas... :lol: :lol:
zini, šinī pārraibinātajā barā nudien sāk likties, ka lielāka izdoma ir vajadzīga, lai neuzliktu seu augšā, apakšā, priekšā un pakaļā avatarus un šmavatarus ;)