tiko nejaussi ieccekoju ka es esmu vieniigais biedrs sseit kam ir taada grupa weirdo
kaads nevar pateikt ko tas man dod ??? varbuut man ir kaadas iipassas iespeejas
nu vopssem ko tas noziimee?
anishuara
Jul 26 2005, 14:45
QUOTE(aivvv @ Jul 26 2005, 14:36)
tiko nejaussi ieccekoju ka es esmu vieniigais biedrs sseit kam ir taada grupa weirdo
kaads nevar pateikt ko tas man dod ??? varbuut man ir kaadas iipassas iespeejas
nu vopssem ko tas noziimee?
iedo man kadus materialus par sho gruppu tad vareshu pateikt ko par to zinu jo varbut man patik, jo kkur esmu sho nosaukumu dzirdejusi,bet kur?
bubu
Jul 26 2005, 15:02
anishuara, tu laikam bik nesaprati. Viņš domāja foruma grupu. Tā kas kreisajā pusē zem nika rakstās (tev un arī man ir Group: Chuunin)
aivvv
Jul 26 2005, 15:09
njaa sorry bet es tiessam domaaju foruam grupu piennemu ka tev ir chunnin vai kas taads nesaprotu kapee man nav....
anishuara
Jul 26 2005, 15:11
jaiks ... bet tomer gribi dzirdet prikolu? es pamekleju neta un atradu ka tada muzikas gruppa exziste.... xa xa xa... un man pat dziesmas ir... kinieshu babieshu gruppa.... labas dziesmas... iesaku...
aivvv
Jul 26 2005, 15:14
njaa nu paldes es laikam ssoreiz atteikssos
Ghoul
Jul 26 2005, 16:18
Tu laikam nepatiic lielajiem bosiem, kuriem piemiit speejas mainiit visus tos uzrakstus................
anishuara
Jul 26 2005, 16:21
QUOTE(S.U.D @ Jul 26 2005, 16:18)
Tu laikam nepatiic lielajiem bosiem, kuriem piemiit speejas mainiit visus tos uzrakstus................
xa xa xa tas ir labais.... noteikti gribeja vinjam ieriebt....
jurc
Jul 26 2005, 17:27
Tātad, weirdo grupa, kā man tika stāstīts, tika izveidota priekš tā saucamajiem foruma dīvaiņiem. Pagaidām tādu nav daudz. Ar ko šī grupa atšķiras, tas ir tikai tas ka ir lielāki ierobežojumi nekā citiem, pārējais viss ir tas pats.
aivvv
Jul 26 2005, 17:53
kaadi ierobezzojumi par to jau es arii prasu .... ..................
jurc
Jul 26 2005, 18:09
QUOTE(aivvv @ Jul 26 2005, 17:53)
kaadi ierobezzojumi par to jau es arii prasu .... ..................
Ierobežojumi: pastkastes lielums 100 PM, nevar dzēst, slēgt, labot savus topicus, nevar taisīt jaunus poolus. Tas būtu viss.
aivvv
Jul 26 2005, 18:31
paldies par infu var sleegt ciet......................................
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.