Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Anime - Mechs - Robots - Future
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
dcrow
Lūdzu iesakiet kautko no fantastikas anime, par Mechiem, transformeriem, vobšem robotiem...Vēlams ar labas kvalitātes animāciju, interesantu, nepārāk bērnišķīgu un to kas ir dabujams kautkur (pasakiet kur)...

Vēl gribētos kautko no tā kur daudz specefektu, kur lec augsti, sit stipri, skraida ātri, vis notiek stilīgi, to kur ir skaista bilde!!
PHz
End of Evangelion sākumā ir laaaabs actions, tajā vietā, kur Asuka iekš Unit 02 ar kājām izspārda helīšus, man vienmēr zosāda no priekiem uzmetas smile.gif Pēc tam gan panesas neliels mindfucks un, lai kaut ko saprastu, būtu jābūt redzētam visam NGE seriālam.
bubu
Gundam SEED
Full Metal Panic (tas krustojumā nedaudz ar komēdiju)
Nedaudz Appleseed'ā ar laikam bija.
dcrow
Appleseed ir redzēets, Evangelions pēc manām domām ir stulbs. Mekleeju Macros, Robotech stilā, Mozh kādam ir no Transformers sērijas kautkas.
Bet bez robotiem, kautkas kur daudz actiona un specefektu, kur svaida firebalus, šaudās ar elektrību, kaujās uz zobeņiem, tikai nevjag nekādus liriskos gabalus...
Hikaru
QUOTE(dcrow @ Jul 19 2005, 14:04)
kur daudz actiona un specefektu, kur svaida firebalus, šaudās ar elektrību, kaujās uz zobeņiem, tikai nevjag nekādus liriskos gabalus...
*



Piemēram, Dragon Ball Z. laugh.gif Pēc kādas 100. serijas sākas intensīvāka šaušanās ar visko, kad visi pamazām sāk kļūt par Super Saiya-jin'iem.
dcrow
Neee, DBZ ir par stulbu, teiksim tā, tam jābūt nevis seriālam, bet normal anime vienā gabalā!
Taka
Bubblegum Crisis, Gasaraki, Yukikaze, Macross/Robotech, Patlabor, Aura Battler Dunbine, aij..
vispār ej ka tu uz MAHQ (http://www.mahq.net) happy.gif
Meča fanu centrs
Un protams vecie, klasiskie Gundam gabali - Mobile Suit Gundam, Zeta Gundam, Gundam 0080, Gundam 0083, Char's Counterattack, Turn A Gundam u.c.
deleted-ray
Vandread
Chufanzo
Vecais, kaapeec gan tu vienkaarshi neaizej uz anidb.net un nepanjem pie search meccha, veerteejums saakot ar labaako un iecheko, ko tev tur piedaavaa, tas ir visvieglaakais risinaajums tavai probleemai...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.