QUOTE(CryRat @ Jul 17 2005, 00:49)
Klausās cilvēki, kādēļ iekš Art nav nekādas kvalitātes ? Nevienam neliekās ka bišku pa traku jau ir un vajadzētu kaut ko lietas labā darīt ?
nu jaa, ir neliela nekaartiiba Art sadaljaa... galerijaa taa nekaartiiba ir veel lielaaka... kaa tikai tam serverim diska pietiek to visu glabaat...
Es esmu *ljoti* taals no fanarta un wallpaper izveeles (nemekleeju un netaisos mekleet nekaadas bildes, taapat ir labi), taa kaa mani kommenti ir taads skats no malas shoreiz.
Mani ieteikumi:
* wallpaperus, screencapus, oekaki, fanartu postot _tikai_ speciālos, tam paredzētos, topicos;
es laikam nesapratu sho fraazi, jo man likaas ka paarsvaraa taa arii tiek dariits
* izvairīties no pastmarkām ( < 400x400 );
Jaa, dereetu, bet tikai "censties izvairiities" - var jau buut iznjeemumi
* wallpaperus vismaz 1280x980 izmērā;
Kas taa par izshkjirtspeeju? Peec widescreen neizskataas (tur buutu apmeeram 1280x800) bet pa 44 pixeljiem mazaaka vertikaali nekaa ir pienjemts (1280x1024) ... Ir taadi cilveeki kas lieto 1024 un nesuudzas... Taa kaa buutu manupraat jaaizsaka ieteikums lai buutu vismaz 1024x768 un veelams vismaz 1280x1024.
* animewallpapers.com utml., ne-anime, repost instant perma-ban;
nekad neintereseejos no kurienes naak tie wallpapers, bet ja tu gribi aizliegt konkreetaas vietnes, tad luudzu sarakstu nevis "utml", vai arii kaa alternatiivu - atljauto saitu saraxtu, bet tas nu tieshaam buutu dumji.
Un par instant ban... taa nedara, no saakuma izsaka divus vai triis briidinaajumus... instant ban pat man (un es laikam esmu paziistams ar savu neiecietiibu pret tiem kas spamo un rupji lamaajas) liekas paaraak rupji.
* viena bilde postā, max trīs posti dienā;
atkal, taa buutu rekomendaacija. maksimumu es ieteiktu atljaut *vismaz* kaadas 10 bildes dienaa *dazhaados* topikos. vienaa topikaa, jaa, var padomaat par trim, bet tad ir jaaatljauj visas triis iemest vienaa postaa. tev ko, gribas lai cilveeki triis postus taisa peec kaartas? double un triple-postoshanu arii dereetu protams aizliegt... (kaut kad es pat soliijos foruma noteikumu projektu izveidot tikliidz par adminu iecels
bet ja kaads ljoti veelas, varu arii aatraak saraxtiit)
* topicus vai nu daudz vairāk vai vispār jaunus netaisīt... ?
iespeejams ka shis ieteikums ir OK.
* domājiet, vienkārši domājiet, damn it !
Shis ir noteikti atbalstaams ieteikums