deleted-ray
Jul 16 2005, 23:07
Title explains everything.
Palūgšu opus nemuhļīt rezultātus!!!
Shinobi-sama
Jul 16 2005, 23:11
Kaa saciit mieriigas dziives labad un lai aiztaupiitu traumas, vajag distanceet sho probleemu.
Hideki
Jul 17 2005, 00:00
Varbūt viņam labāk piešķirt kādu titulu?
Kā tiek darīts dažos citos forumos.
lastguru
Jul 17 2005, 00:36
brrr... es te tikko pamodos - skatos: nava ieprieksheejais topiks bet ir jauns, taads pats. es nosapnjoju ka vienreiz jau shodien ir bijis taads topiks vai? Un tad kaada jeega sho balaganu taisiit, dzeest un veelreiz taisiit?
Katraa gadiijumaa neskatoties uz to ka piegiezaas jau tas spams, taapat kaa pagaajushoreiz nebalsoju iz principa, un vispaar taadus topikus manupraat jaaliek pie "Probleemas un ieteikumi".
Un Hideki, vinjam jau ir speciaalais status: grupa "weirdo" un teoreetiski jau katrs vinju var ielikt ieksh savas ignore listes. Protams, tad nav vinjam excuse lai spamotu...
Bet juus padomaajiet ja visi vinju ignoreetu spama shajaa forumaa buutu mazaak, savaadaak pietiek vinjam kaut ko pateikt kaa uzreiz fleims par to cik aivvv ir slikts... beernu speeliites. Varbuut pietiek, ko? Banoshana taisaas ljoti vienkaarshi un deelj taa nevajag nekaadus pollus - adminiem vajadzeeja izteikt divus briidinaajumus (kaut vai ar PM) un tad nobanot pashu speekiem.
Shinobi-sama
Jul 17 2005, 01:05
Tu saproti, vinjam pat nedalec tas, ka vinjsh nav veelams. Un vinjsh turpina liist augumaa, tad nu galu galaa tiek ierosinaati shie poll un debates, lai nedaudz muuzhu pagarinaatu uz izlaistaa tvaika reekjina. Ignoreet jau var. Bet tas ir tas pats, kas ignoreet to ka pie tevis ievelkas nezinaams cieminjsh un saak piegaaniit tavu, varbuut ne tik sveeto, koridoru, ielien virtuvee un izraada savu nepatiku par taviem kjirshu kompotiem jo tiem redz kaulinji nav izshkilkti, ieiet tualeetee un saak zaimot tev tik miiljaas fliizes, kur uz katras ir kaada ecchi anime beibe, iekriit vannasistabaa un izshnjauc pie reizes degunu dvielii, slauciidaams rokas, iesteberee dziivojamaa istabaa un saak histeeriski lamaaties par insektiem, pagraabdams tuvaako zhurnaalu, kursh ne bez sagadiishanaas ir jaunaakais "Berserka" chapter'is, un haotiski saak klapeeties gar meebeleem ignoreejot gliishi sakaartitaas figuurinjas (anime) plauktos. Peecaak ieveljas guljamistabaa un ar kurpeem saak leekaat pa tavu guljamo vieto, jakobi, padarot to miixtaaku saviem kauliem, jo tev redz shii cieta esot, galiiigi nepamaniidams, ka vinjsh leekaa pa futonu kursh gulj uz griidas.
Respektiivi Ignoreet jau var, bet vai sadziivot.
QUOTE(lastguru @ Jul 17 2005, 00:36)
adminiem vajadzeeja izteikt divus briidinaajumus (kaut vai ar PM) un tad nobanot pashu speekiem.
Damn.. cik ta viņam tos brīdinājumus var sūtīt!?!?! Un ir tāda lieta ka es vienīgais no visiem adminiem esmu par viņa izbanošanu. Varbūt citu veidoklis mainīs viņu domas uz pretējo (ļoti ceru).
Jo vienkārši ir pieriebies - aivvv kasās visur kur var, pat tur kur nevajadzētu. Kautvai tas pats kung fu hustle topiks - ok, vienreiz pateica ka viņam nepatīk tā filma, bet nu nevajag to atkārtot 5x, pēc kā seko pāris lpp gara postu virkne par to ka aivvv nav taisnība! Var tak redzēt ka viņš to dara speciāli. Un vēl ņirgājas par mums. Ta vēl ja pamanījāt bija tāds kakuccupa kura posti vienkārši bija tīrs spams un citu apdiršana. Lai nu kā, uzskatu ka tas bija aivvv, jo viņš ir vienīgais kas raksta č ar cc, ž-zz, š-ss utt... IP ar viena un tā pati bija. Un tā skaitās cieņa pret forumu?
Foruma admini - ceru ka jūs ņemsiet vēra forumiešu poola rezultātus un viedokli un mainīsiet savas negrozāmās domas par aivvv. Lai arī kādu populiritāti viņš ir ieguvis dzīvē un citos forumos, tomēr kautkādai cieņai jābūt pret šejieniešiem.
Ja viņš tiešām sevi uzskata par otakieti, ta varētu vismaz viņam atņemt postošamas iespējas, kā sacīt jāsaka - read only.
Ja nemāk uzvesties, tad lai maksā par savu rīcību.
paldies
lastguru
Jul 17 2005, 01:44
@Shinobi: ROTFL un veel joprojaam ROTFL kaa atceros sho postu (tomeer tevi shodien arii uzskatiishu par spameri... ). A varbuut ja neviens vinjam meenesi neatbildeetu, vinjam interese par sho forumu pazustu?
@JurCHiX: ak jaa, paldies ka paspeeji operatiivi uz to briinumu noreagjeet un noseivoji man troublu par to spamot adminus
. Bet vispaar jau tieshi taa arii citos forumos notiek: ja nav cienjas pret paareejiem forumieshiem, moderatoriem un pashu forumu, divi-triis briidinaajumi un tad ban bez nekaadaam diskusijaam. nav jau tas aivv nekas iipashs un privilegjeets ka mees sheit lepojamies ar to ka vinjsh sheit paraadas dazhreiz, paraada savu paaraakumu un aiziet.
zenofex
Jul 17 2005, 09:04
Pēdējais aivvv posts mani pārliecināja
lastguru
Jul 17 2005, 09:26
manti peedeejais posts paarliecinaaja ka vinjsh vispaar sheir pieregjistreejas un gandriiz gadu jau spamo lai muus un muusu pacietiibu (un shii foruma adminu pacietiibu) paarbaudiit, un pollaa droshi vien pats par savu izbanoshanu nobalsoja, vai nee?
*lastguru skataas puulkstenii* : baac nu ko es veel negulju,
tu esi visnotall attapiigs last guru
bet nevar taccu noliegt ka arii es sseit jau esmu savaa zinnaa diezgan pierasta paraadiiba un ienesu arii sso to interesantu
QUOTE(aivvv @ Jul 17 2005, 09:35)
bet nevar taccu noliegt ka arii es sseit jau esmu savaa zinnaa diezgan pierasta paraadiiba un ienesu arii sso to interesantu :P
pierasta? jā, diemžēl. ienes šo to interesantu? nu te tu gan nokļūdījies. tu vienkārši visiem krīti uz nerviem.
admini - banojiet tak viņu ārā, neviens pakaļ neraudās. nau mums te tāds āksts un gaisa maitātājs vajadzīgs.
aivvv, ieteikums tev - iemācies beidzot rakstīt un lietot pieturzīmes. varbūt tas tavus nesakarīgos poustus/komentārus padarītu kaut nedaudz vairāk saprotamus. galu galā, tev jau ir 19, ja var ticēt profilā norādītajam.
Ja mēs viņu izbanosim, tad ko mēs sitīsim lai nebūtu garlaicīgi?
Viņš taču ir tik aizkustinošs savā "cīņā par taisnību"
Esiet tak saprotoši, bērns nebija to 70 laimīgo skaitā, kuriem Roulinga personīgi lasīja priekšā Potera 6. grāmatas pirmo nodaļu. Trauma uz mūžu
+Chibi+
Jul 17 2005, 11:02
Ņemot vērā to, ka es pazīstu aivvv offline, es nevaru bļaustīties "metiet vinu ārā, metiet viņu ārā!", jo esmu visnotaļ pieradusi pie viņa dīvainībām, jo pati neemsu labāka. So - es domāju, ka vajag vienkārši ignorēt to, kas nepatīk. Miers un bērziņš. Un ignore.
QUOTE(+Chibi+ @ Jul 17 2005, 11:02)
Ņemot vērā to, ka es pazīstu aivvv offline, es nevaru bļaustīties "metiet vinu ārā, metiet viņu ārā!", jo esmu visnotaļ pieradusi pie viņa dīvainībām, jo pati neemsu labāka. So - es domāju, ka vajag vienkārši ignorēt to, kas nepatīk. Miers un bērziņš. Un ignore.
Ignorēt? Par ignorēšanu labu piemēru izteica Shinobi-sama -
http://otaku.lv/index.php?showtopic=1671&v...indpost&p=45892
ShinChan
Jul 17 2005, 11:44
Man šajā foruā iespējams būtu visvairāk iemeslu vēlēties šī uzpūtīgā un pašlepnumā slīkstošā ķēma banu....Un es to vēlos. Patiesībā viss ir tieši tā kās Shinobi-sama rakstīja. Aivvv ir pataloģiska apsēstība līst lietās par kurām viņam nav ne mazākās nojēgas. Patiesībā to vēl varētu pieciest, jo kam gan negadās, taču tracinošākais moments sākas tad, kad viņš sāk borēt citām, kā būtu jādzīvo, ka visi kas domā savādāk ir tādi un šitādi, ka absolūta kārtība, saskaņa un ANO Cilvēktiesību deklarācijas ievērošana ir tikai "slavenajā" kurbijkurnē, kurā, kā viņš pats ne vienreiz vien un ne bez liela lepnuma un paštīksmināšanās ir uzsvēris, ir super-duper moderators. Nafig šito ķēmu. Tajā pašā laikā saprotu, ka bans viņam kalpos tikai par jaunu izacinājumu meklēt veidus, kā savu žurkas purnu dabūt šeit iekšā.
Aivvv: Esi dzirdējis dziemu/telefonsarunu "Rīgas siltums"? Ieteiktu tev sekot dziesmā skanošajiem vēlējumiem un aicinājumiem.
"Nu što tjebje nada?
Nu što ti naprašivaješsja?
Nu kuda ti ļeziš?
Nu što ti hočeš?
Nu čto tebje v žizņi njehvatajet?
Nu hvatjet, hvatjet, nje tuda ti blj... huja....š!!"
manispēc, tā kā es dalu Chibi attieksmi pret šo lietu. Tad es arī pret banu.
Pie viņa jāpierod.
Bērnam trūkst uzmanības, un viņš mēģina sev to pievērst, bērnus jau nesoda par to ka viņi mēģina sev pievērst uzmanību, ne? Vi;nus vienkaŗsi ignorē, tas pats var tik darīts te, vienkāŗsi ignorēt, bet adminiem būs papildus uzdevus, filtrēt to ko viņš raksta. Liktākājā gadījumā uzlikt priekšapskati.
Bet pat tas nav īpaši vajadzīgs.
UN aivv... admini ir lejā, lapaspusītes pēdējā daļa, zem nosaukuma vadība, paskaties, iepazīsties, un cieni.
QUOTE(Yume @ Jul 17 2005, 11:58)
Bērnam trūkst uzmanības, un viņš mēģina sev to pievērst, bērnus jau nesoda par to ka viņi mēģina sev pievērst uzmanību, ne?
bērns? viņam tak 19 gadi. vismaz tā profilā rakstīts. itkā jau tak galvā būtu jābūt nedaudz saprātam šajā vecumā.
un šajā vecumā soda gan.
Damn, Yume, nu te sākās - es viņu pazīstu dzīvē tapēc davaj nebanojam. Yume apskaties uz poolu, palasi pārējo cilvēku domas par aivvv, visi ir pret un pat tiek izteikti nopietni iemesli tam.
emm, nu ir viņam tie gadi. bet tāpat ir viens liels bērns.
Nu ko no tāda var prasaīt?
Jurchix- Yume nav damn. Velreiz tā izrunāsies, Yume arī lamāsies.
Un ar to ka es viņu pazīstu dzīvē es mēģinu ieskaidrot cilvēkiem, ka viņš tāds ir vienmēr, un ar to ir jāsamierinās.
A, bet nu , ja jums tā gribās kādu izbanot, dariet to, kas tad es, es jau no mazas tautas. Bet ūs jau tam tikai prieku sagādāsiet, viņš būs pirmais izbanotais, un par to tikai priecāsies.
QUOTE(Yume @ Jul 17 2005, 12:11)
so? šis ir otaku forums, nevis forums garīgi atpalikušiem potera faniem, kas te nāk un dirš, ibitīt.
prasīt no viņa var, lai piever klabekli.
par to, ka viņš priecāsies, ja būs pirmais izbanotais - nu kas mums no tā? lai priecājas, vismaz mums te būs miers no viņa izlēcieniem. bet viņš varēs mājās mierīgi vārīties savā sulā un izbaudīt jaunos panākumus ienaidnieku iegūšanas lauciņā.
emm.... nu ja Potter faniem te nav vieta, sorry, es jūtu tad viņš nebūs vienīgais kas jābano.
Jūs te pilnīgi eksekūciju gribat taisīt.Ek, labi,saku, dariet ko gtibat, mani nervi man dārgāki.
Andromens
Jul 17 2005, 12:16
nu vo tagads saksies " es vinju pazistu piu piu "
ja jau negribas mest araa tad lai ari Yume kramejas ar vinja postiem. jo nafig nav nekadas vajadzibas vinja surogatpostus lasit un stjirot ...
veel ari tas prikols par to acc suduchupa ....
nu nafig bans un miers lai jau talak tusee sava kubikjunre vinsh neraudas par banu sheit
QUOTE(Yume @ Jul 17 2005, 12:15)
emm.... nu ja Potter faniem te nav vieta, sorry, es jūtu tad viņš nebūs vienīgais kas jābano.
Jūs te pilnīgi eksekūciju gribat taisīt.Ek, labi,saku, dariet ko gtibat, mani nervi man dārgāki.
neiet runa par visiem potera faniem, iet runa par vienu vienīgu aivvv. ar apzīmējumu "garīgi atpalikušais potera fans" es tikai viņu raksturoju, tas uz citiem neattiecās.
QUOTE(aivvv @ Jul 17 2005, 11:17)
ei pusi kaktiņa, pastāvi, padomā ko izdarīji. Un tad nāc atpakaļ atvinojies onkuļiem un tantēm.Un tā vairs nedari.
damn.. tas viss vienreiz jābeidz.
aivvv - ja vēl no tavas puses redzēšu kādu debīlu postu, ja būsi izveidojis kādu tizlu topicu, tad ņemot vērā šī poola rezultātu un komentārus automātiski dabūsi banu, un kamēr nebūsi man atrakstījis referātu 10lpp apjomā par atvainošanos un solījumiem ka tā vairs nedarīsi, tikmēr atpakļ tev netikt.
Iesaku tev vēlreiz apdomāt pirms sāc ko rakstīt, šis ir pēdējais brīdinājums. Un šoreiz Yume tev nespēs palīdzēt.
Yume nevienam nepalīdz, astkaitot sevi.
Yume domā objektīvi, un uzksata ka katram ir savas īpatnības, un tās ir jāpieņem.
Yume pieņem visu.
OK.. jaasaka, ka liidz shim pat nebiju paaraak pamaniijis aivvv trauceejosho auru (varbuut taapeec, ka pats tomeer shet neuzturos 24/7).. nu bij maniitas paaris diivainas, snobiskas pieziimes no vina puses par vienu vai otru teemu, par kuru, shkiet, vinsh nekaa nejeedz, bet tas paaraak netrauceeja..
Shodiena.
Ienkaau forumaa, nospiezu `Skatīt jaunos ierakstus ` kaa pirmais topiks redzams pool par aivvv banu..
`heh`, nodomaaju, jaaiecheko , kas tad tur iisti ir.. Nobalsoju par varinatu `vienalga`, jo man vinsh paaraak nebij trauceejis, nekaadu komenaaru uzreiz neuzraxtiiju..
Tad chekoju taalaak un atrodas viens peec otra aivvv veidoti topiki, ar bish debilaam teemaam (piem, par vissliktaako avu) un es jau saaku nozeelot par savu balsojuma izveeli..
Tagad laikam saprotu, par ko cilveeki te taa ciinas..
Aivvv, es zinu, ka tev vienalga, un principaa man jau paaraak neruup, bet tava `veertiiba` manaas aciis ir nokritusies stipri zem videejaas.
gomen, .. pasham taads bezjeedziigi spamisks posts sanaaca..
Naktspukjiite
Jul 17 2005, 14:25
Banu Aivvam un punkts.
*[quote/ Aivv] Es uzskatu sevi par īstu otakieti[/quote]*
-nDigo-
Jul 17 2005, 14:32
nu es nobalsoju man vienalga jo man paraak netraucee
es te tik vai taa ieskrienu palasu kautko, pastos kaadu anime varetu novilkt un off.. kautgan varat protams banot lai man nebuutu jateeree laiks skatoties topikus kuri ir bezjeedziigi un neintersanti!!
lastguru
Jul 17 2005, 14:32
Nu vot, gluzhi manas domas, viens no iemesliem kaapeec attureejos balsot.
A, bet nu , ja jums tā gribās kādu izbanot, dariet to, kas tad es, es jau no mazas tautas. Bet ūs jau tam tikai prieku sagādāsiet, viņš būs pirmais izbanotais, un par to tikai priecāsies.
Vinjsh jau vienu reizi ir bijis pirmais izbanotais, tagad vinjsh vareetu buut pirmais divreiz izbanotais - vinjam tak ir bijis fiktiivais lietotaajs
@ShinChan: luudzu neizrunaajies publiskajaa forumaa! nav svariigi ka tu ciinies par savu taisniibu - tas nav attaisnojums nenormatiivaas leksikas izmantoshanai un zhurku apvainoshanai. Aizej pats arii stuurii nokaunies, un atceries: man patiik zhurkas, ja netici - ieskaties galerijaa:
http://otaku.lv/gallery/displayimage.php?album=64&pos=12UPD: Shausmiigi nepatiik man viena lieta: ka tagad visi kaa taadi maitas putni to nabaga aivvvu kozh... Tas ir otrais iemesls kaapeec attureejos.
ShinChan
Jul 17 2005, 14:56
QUOTE(lastguru @ Jul 17 2005, 13:32)
@ShinChan: luudzu neizrunaajies publiskajaa forumaa! nav svariigi ka tu ciinies par savu taisniibu - tas nav attaisnojums nenormatiivaas leksikas izmantoshanai un zhurku apvainoshanai. Aizej pats arii stuurii nokaunies, un atceries: man patiik zhurkas, ja netici - ieskaties galerijaa:
http://otaku.lv/gallery/displayimage.php?album=64&pos=12UPD: Shausmiigi nepatiik man viena lieta: ka tagad visi kaa taadi maitas putni to nabaga aivvvu kozh... Tas ir otrais iemesls kaapeec attureejos.
Neba par savu taisnību es cīnos, bet par forumu tīru no aprobežotiem cilvēkiem. Tu te esi jauniņais, es turpretī no foruma aizsākumiem, tā, ka saskarties ar šo subjektu man ir iznācis krietni vien vairāk nekā tev. Zinu ko no viņa var sagaidīt un tas parasti tiek arī sagaidīts, bez tam vienīgā reize, ja mani atmiņa neviļ, kad es šajā forumā esmu braucis konkrēti kādam virsū ir bijis gadījumā ar Aivvv un viņa līdzskrējējiem no kjurbikurnes (citi tev apliecinās, ka es tā parasti nerīkojos)
Un aiztaupi savu didaktisko toni gadījumiem, kad tas tiešām būs nepieciešams.
Hikaru
Jul 17 2005, 16:30
QUOTE(Yume @ Jul 17 2005, 11:58)
manispēc, tā kā es dalu Chibi attieksmi pret šo lietu. Tad es arī pret banu.
Jā, Par to pazīšanos dzīvē un blabla...
Nevajag viņu banot no dzīves. Viņu grib izbanot tikai no šī
foruma. Tas ir normāli, ja kaitēklis tiek izbanots no
foruma.
No
foruma ta viņu var izbanot.
Velns, lasot šos idiotiskos aivv topikus, es iztērēju daudz laika, pa kuru es varēju noskatīties vairakas sērijas.
Starp citu, kas ir kurbijkurtne.. vai kā tur to sauc burtu savienojumu ???
Naktspukjiite
Jul 17 2005, 16:37
Starp citu, kas ir kurbijkurtne.. vai kā tur to sauc burtu savienojumu ???
www.kurbijkurne.lv <= Harija Potera forums
Shis aivvvv (LoL) Biker Mice From Mirse, kas nespeej aizmirst beerniibu, diezvai tu esi iists fans vienkaarsh te visus kaitini tu vareetu buut taad kaa animes lameris.
Lab beigsim aprunāt aivvv. Otakiešu attieksme pret aivvv ir zināma, rezultāti redzami, tagad viss ir atkarīgs no paša aivvv - ja labosies ta mēs to pieņemsim (vismaz centīsimies), ja uzvedība nemainīsies - bans.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.