Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Anime nakts 2
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
Nuin
06.08.2005 iespējams, ka notiks Anime nakts 2 tajā pašā Noass.

Programma.

Black magic M66
Comedy
On Your Mark
Dead Leaves
TRAVA: The First Planet
City Hunter
Rumic Theater (1 vai 2 sērijas)
Iespējams:
Elf Princess Rane
Slayers (Kāsa filma vai OVA)

Izmaiņas no pagājušās ''nakts'':
-Būs mazāk vietu;
-Visas vietas būs numurētas;
-Ekrāns būs novietots augstāk;
-Pārtraukums būs vairāk kā 30 min;
-Pasākums turpināsies ilgāku laiku;
-Biļetes cena (vairāk kā 5Ls);
-Bārā būs normāls alus.

Lūdzu savus komentārus.
Sigfa
buus normaals alus? tobish kaads? citaadi izklausaas jau labi.
anti
QUOTE(Sigfa @ Jul 6 2005, 11:55)
buus normaals alus? tobish kaads? citaadi izklausaas jau labi.
*

kāds ta bij šoreiz?
un kāds vispār skaitās normāls? cik zinu, katram jau i savs normālais alus :> man, piemēram, tas, kas daudziem liekas ok, šķiet pretīgs (Cēsu :)
ShinChan
Mana ticība tam, ka uz tā peldošā nama var noorganizēt sakarīgu anime skatīšanos kopš pag. sestdienas ir smagi iedragāta. PAt nezinu, kas spētu atjaunot manu ticību (alus kvalitātes uzlabošana šoreiz kā nopietns arguments nedarbojas, jo ne jau alu tempt esmu nācis, to es darīšu šīs nedēļas nogalē).
gramozeks
hei hei visiem Labu Dienu es veeleejos uzzinaat kur iisti ir Noasss??? =?
Church
QUOTE(gramozeks @ Jul 6 2005, 11:27)
hei hei visiem Labu Dienu es veeleejos uzzinaat kur iisti ir Noasss??? =?
*

baltaa barzha noenkurotaa pie meeles pretii radisonam. pirmaa pasaaciena related threadaa bija mineets arii urlis uz saitu/bildeem/aprakstu.
Church
- par alu. buutu lieliski uzhavas tumsho ;>
- par programmu - kas vinju veido? no kaada saraksta izveele? vai to iespeejams mainiit?
cik atceros no ieprieksheejaa pasaaciena, dazhi nedaudz iebilda pret psihodeeliju/dementia, vismaz tik lielu dalju no programmas. skatos, shoreiz arii kaudziite Studio 4C darbu. ;>
- par vietu skaitu. vai kaads nezin datus cik iisti cilveeku bija ieprieksheejaa pasaakumaa?
izsaku mineejumu, ka ocasional guests, vai arii tie, kas ieradaas uz pirmo pasaakumu ieveerteeshanai / nepatika, vareetu neierasties, samazinot apmekleetaaju skaitu liidz 2/3 no saakotneejaa. no otras puses - iespeejams arii preteejais. cik noprotu - pamatiemesls 100>30 ir daudzaam sliktajaam atsauksmeem par neredzeeshanu sliktaa seedvietu izvietojuma peec?
P.S.
City Hunter pashlaik skatos, atvilcis complete 40gb batchu .. jautrs mokkori odnaka ;D
aigarius
Šis pasākums izskatās vairāk pēc Action, nevis Mistery (kā pirmais), tāpēc tas būs vieglāk uztveram plašākai otaku saimei.

Tikai, lūdzu, organizējiet viņu ne agrāk kā 19-20. jūlijā, jo es līdz tam esmu konferencē Helsinkos un tāpēc netieku sad.gif
Hikaru
Ja būs Elf Princess Rane, tad būs baigi forši. Ļoti rēcīga anime kā Excel Saga. biggrin.gif Kaut redzēju jau 5 reizes, varētu noskatīties vēlreiz.
Lija
Jā par Elf Princess Rane baigi labā!!! Atceros vienā no Otaku tusiem pie Chibi kaut kad pa nakti skatījāmies un baigi rēcām!!! laugh.gif
CirvjaKaac
Tas pasaakums oficiaals vai tikai insaideriem? Gribeetos jau apstiities kas taados sariikojumos notiek... huh.gif
Church
QUOTE(CirvjaKaac @ Jul 6 2005, 16:31)
Tas pasaakums oficiaals vai tikai insaideriem? Gribeetos jau apstiities kas taados sariikojumos notiek...  huh.gif
*

ieprieksheejais bij visiem kas nopirka biljetes ;P
tik riebiigas aizdomas, ka buus bik vairaak gribeetaaju par 30 vietaam shajaa reizee. attieciigi ka tik ne pirmajiem, kas pasteigsies, and that's about it.
CirvjaKaac
Un taa biljeshu dabuushana... uz vietas vai k-kaa savaadaak?
Church
QUOTE(CirvjaKaac @ Jul 6 2005, 16:36)
Un taa biljeshu dabuushana... uz vietas vai k-kaa savaadaak?
*

ieprieksheejo reiz bij paprieksh viena biljeshtirdznieciibas strelka ar yumi/+ pie vinjas vareeja rezerveet pa telefonu/+ bija nopeerkamas uz vietas. bet to tu vareeji uzzinaat palasot threadu par ieprieksheejo pasaacienu.
Sērfijs
Ar normālu alu laikam tiek domāts Užavas - tas labi, kas attiecās uz iešanu vēl ir pāragri spriest, līdz 06.08.2005 daudz kas var notikt.
Programma, nebūtu labi, ja šoreiz lielu programmas daļu aizņemtu Action.
Kā ir ar tulkojumu - subiem vai dubu?
alt
njaa nesajuusmina nummureetaas vietas.. zemee seedeet bija sugoi...
njaa sho es laikam skiposhu smile.gif
Sērfijs
So, vietas numerētas, es tajā problēmu nesaskatu. Galvenais, ka ir biļete, es domāju, ka neviens organizātors pa galvu nesitīs ja kāds sēdēs uz grīdas. Galvenais, lai nav priekšā projektoram.
X_Kamui
Būs mazāk vietu; - sliktitur tapat bija to vietu maz...
Visas vietas būs numurētas; - tas jau labak biggrin.gif
Ekrāns būs novietots augstāk; - o, labi bus ko redzeet
Pārtraukums būs vairāk kā 30 min; - nezinu ko teikt huh.gif ....
Pasākums turpināsies ilgāku laiku; - labi, tagad var saukt par "all night"
Biļetes cena (vairāk kā 5Ls); - tik un ta leeti
Bārā būs normāls alus. - man tas neinterese!!! rolleyes.gif
+Chibi+
Ņemot vērā manu haotisko darbalaiku ierobežots biļešu skaits var man nākt stipri par skādi, jo es kā jau vienmēr uzzināšu, vai tieku, tikai pašās beigās, tādēļ man vienkārši var pietrūkt.. Eh.
Yume
Tātad , cienijamā tauta.
Tā ka jau bija rakstīts, vietas būs mazāk. Biļetes var rezertvet jau. Proektors tiks novietots pie grieztiem.
un te būs vietu izvietojums.
image

Un programma izskatās šādi.

21:00 - Начало
21:30 - On Your Mark
21:35 - Black magic M66
22:35 - Перерыв
23:05 - City Hunter
00:35 - Перерыв
01:05 - Comedy
01:15 - Dead Leaves
02:05 - Перерыв
02:35 - TRAVA: The First Planet
03:25 - Rumic Theater
03:55 - Конец
anti
QUOTE(Yume @ Jul 15 2005, 23:45)
Biļetes var rezertvet jau.
*

kur var?
lastguru
Eh... da nu... man iepriekshejais variants kaut kaa labaak patika, a sheit ar numureetiaam vietaam manupraat ekraanu veel mazaak cilveeku redzees, jo tur griezti ir pa zemu. Anyway, es shoreiz pass.
Church
yume: aizsit man vienu.
Kima
riebiigi ka winji aizsita prieksheejaas wietas sew.....wareejaam uz puseem daliities....
nu un tad cik iisti buus jaamaxaa?
+Chibi+
Erm, ļoti nejauki. Jāatzīst, ka tālāk par 1o rindu es neredzēšu due to the fact, ka man priekšā sēdošie vienmēr visu aizsedz. sad.gif Es vēl domāšu.
Yume
Par biļešu aizsišanu-sūtiet PM Ha-san'am. šite te
Un aizsitiet sev vietas, jo es braucu prom un vairs neko sarunāt nevaru.
Janchux
nekur tu neesi aizbraukusi... tongue.gif
Nuin
Tā kā es esmu atgriezies no sava riebīgākā ceļojuma uz dārzu biggrin.gif , es pārņemu sludinājuma dēli atpakaļ savās rokās.

Zāles pēdējā rinda būs izvietota nedaudz augstāk nekā pārējās.
Church
QUOTE(Nuin @ Jul 23 2005, 19:00)
Zāles pēdējā rinda būs izvietota nedaudz augstāk nekā pārējās.
*

dhah. ta izskataas, ka veel viens pluss manai saakotneejai izveelei, gan citu iemeslu peec, vietai peedeejaa rindaa ;>
Yume
nezinu tauta, manurāt progamma nav ta labakā, man naudu tādam tērēt ir kautkā žel, es neeju.

Starp citu, rekur bildes no pirmās anime nakts, kas vel nav redzējis. http://foto.inbox.lv/kyuubi/Anime_Night
Nuin
Katra pārtraukuma laikā tiks rīkota lotereja. Tie kas ir nopirkuši biļetes varēs saņemt balvas.
Church
QUOTE(Nuin @ Jul 24 2005, 12:07)
Katra pārtraukuma laikā tiks rīkota lotereja. Tie kas ir nopirkuši biļetes varēs saņemt balvas.
*

btw .. kuros datumos AF#2 iisti buus? iespeejams, ka datums jau bij mineets, bet esmu palaidis garaam :/
Nuin
QUOTE(Church @ Jul 24 2005, 19:09)
QUOTE(Nuin @ Jul 24 2005, 12:07)
*

btw .. kuros datumos AF#2 iisti buus? iespeejams, ka datums jau bij mineets, bet esmu palaidis garaam :/
*

No sest ldz septtajam augustam.
Nuin
Tā es nesapratu, te puse no pagājušiem gājējiem neies? Bet kapēc. Moš jūs izteiksiet savas vēlmes, tikai saprāta robežās, ko jūs vēlētos, lai ietu?
lastguru
Man ir aizdomas ka es neko neredzeeshu ja uz griidas vietu nebuus. tas laikam ir galvenais... var jau veel ko izdomaat, bet no saakuma paarliecini mani ka es visu redzeeshu tad es saakshu domaat...
Yume
puse.. em manuprāt nebija nemaz tik daudz to negājēju.
Un,nu personīgi man neinteresē programma.
Nuin
QUOTE(lastguru @ Jul 26 2005, 23:00)
Man ir aizdomas ka es neko neredzeeshu ja uz griidas vietu nebuus. tas laikam ir galvenais... var jau veel ko izdomaat, bet no saakuma paarliecini mani ka es visu redzeeshu tad es saakshu domaat...
*

Viss būs redzams, jo vietu ir mazāk un tās ir izkārtotas tā, lai viss būtu saskatāms.
Kima
jebkuraa gadiijumaa veel joprojaam uzskatu ka cuuciigi ka vinji panjeema sev tikai prieksheejaas vietas....un taa arii nav noteuiktaas cenas
Yume
jap, tas ir ļoti nesmuki. Pilnībā piekrītu.
Hmm, man ir jautājums, a cik tad īsti ies no mūsējiem? Es vairs galīgi nesaprotu..
Nuin
QUOTE(za4peedinja @ Jul 27 2005, 09:19)
jebkuraa gadiijumaa veel joprojaam uzskatu ka cuuciigi ka vinji panjeema sev tikai prieksheejaas vietas....un taa arii nav noteuiktaas cenas
*

Cena 5Ls.
Par vietām pats neesmu sajūsmā. Tajās sēdēs ļaudis no kanpai-Riga.
zenofex
Slikti, ka nakts ir tajā pašā laikā kad brīvdabas lomu spēle Ceļš. Esmu izvēlējies Ceļu...
ETM
Veel tajaa laikaa ir Ventspils pilseetas sveetki, un es esmu izveeleejies tos 8)
Yume
A man svētdien uz darbu... es izvēlos darbu. biggrin.gif
alt
otaku diezgan daudzi nebuus tongue.gif
atljaushos nebotaat otaku statistiku tongue.gif
GunMetaL
nav jautājums kas nebus, bet gan kas būs?
aigarius
QUOTE(alt @ Jul 27 2005, 20:22)
otaku diezgan daudzi nebuus tongue.gif
atljaushos nebotaat otaku statistiku tongue.gif
*

t.b. arii nebuusi? smile.gif
tad es arii pievienojos statistikas nebojaataaju rindaam tongue.gif
Kima
hmmmmmmmmmmm...pieci lati un bez jautraas kompanijas (un pat neko nesaki, iepreiksheejaa reizee biji maniits ne ar mums)...........ehhhhhhh....laikam ar atkriitu....
Church
es gan laikam ievelshos .. un potenciaali veel vienu pazinju vai divas atvilkshu liidz ..
Yanka_ronin
Nu ja, ja buutu bijis augusta beigaas vai septembrii, tad arii es buutu bijis, a taa nekaa, veel no liepaajas jaabrauc, paaraak daargi sad.gif
Nuin
Ir priekšlikums par guļošām vietām (Skatās anime guļus). BIļetes cenu nosauciet paši, bet normālas cenas sākot ar 4Ls.

JA kāds ieradīsies labā cosplay tērpā tam biļetes cena būs 3,50Ls.

Edit by Yume: netaisi dubultpostus, lieto edit
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.