Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Afterparty
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
lastguru
Taa kaa muusu "anime nakts" beidzas pustrijos (phe...) tar ir nepiecieshams sarunaat afterparty. Motivaacija ir ljoti vienkaarsha: pustrijos ar transportu ir gruuti, bet ar kaajaam ir ljoti ilgi, un dazhi vareetu pabaidiities iet naktii vieni pashi maajaas; pie tam, dazhi nebuus no Riigas, tad vinjiem kur jaapaliek? ne jau ar kaajaam uz kaadu Jelgavu vai Liepaaju...

Taatad LUUDZU PIETEIKTIES, kur vareetu palikt otakieshi atlikusho nakts dalju, veelams ar iespeeju turpinaat skatiities anime liidz riitam/dienai/vakaram/naakoshaas nedeeljas beigaam, un veelams peec iespeejas tuvaak pie pasaakuma norises vietas lai pustrijos otakieshu baram nevajadzeetu meerot desmit kilometru distanci piecaas minuutees njemot veeraa transporta esamiibas neesamiibu.

Tador piedaavaaja pie dabas pavadiit atlikusho nakts dalju (un tas ir bijis vieniigais ne-spam posts par sho teemu) - nu tad luudzu sarunaajam, shajaa topikaa tuuliit pat, jo anime "nakts" tuvojas...
lastguru
it iipashi tas ir forshi kat no debesiim kriit uudens... (kaa jau teicu citaa topikaa, weather.com apsoliijaas shaadu paarsteigumu briivdienaas mums sagaadaat)
Hikaru
Sēdēsim ārā pie lampas, un spēlēsim Go. laugh.gif
lastguru
Aaa, Hikaru, tu esi glaabinjsh, un es jau nodomaaju ka seedeesim pljavinjaa pie tvaika ielas (lai aarstiem buutu tuvaak muus savaakt, un nevajadzeetu teereet uz mums vairaak nodoklju maksaataaju naudas neka mees esam pelniijushi) un gaudosim OSTus...

bet ja nopietni, es esmu sashutis ka nevienam shii teema (afterparty, nevis gaudoshana) neliekas pietiekoshi svariiga...
alt
QUOTE(lastguru @ Jul 1 2005, 13:29)
Aaa, Hikaru, tu esi glaabinjsh, un es jau nodomaaju ka seedeesim pljavinjaa pie tvaika ielas (lai aarstiem buutu tuvaak muus savaakt, un nevajadzeetu teereet uz mums vairaak nodoklju maksaataaju naudas neka mees esam pelniijushi) un gaudosim OSTus...

bet ja nopietni, es esmu sashutis ka nevienam shii teema (afterparty, nevis gaudoshana) neliekas pietiekoshi svariiga...
*

nepaardziivo...
daudzi vel taa iisti arii nezin, vai tieshaam tajaa anime nakts paartijaa piedaliisies...
Tador
erm...
gan jau radiisies 101 spontaans piedaavaajums
buus labi.
lastguru
Varbuut jaakjeras pie preventiivaam metodeem? Kaa patiik taads variants:

CHIBI, mees pie tevis atnaaxim, luudzu savu adresi iedod (eh, gan jau kaads zinaas, taa kaa vari arii nedot tongue.gif ). ja kaads dziivo tuvaak kraastmalai un grib glaabt Chibi no bezkauniigaa otakieshu bara, luudzu piesakaas sheit.
Church
QUOTE(lastguru @ Jul 1 2005, 13:29)
*

nna. taapat visdriizaak kaadaa vecriigas krogaa ievelsimies. kaadu pie velna vajag veel plaanoshanu? ;>
anti
da nu, tādi nu viņi ir, ka neko saplānot kā nākas negrib :>

man gan šī problēma nau diezko aktuāla, mēs ar draugu pēc pasākuma uz mājām dosimies, kā rādās :)
alt
QUOTE(Church @ Jul 2 2005, 00:18)
nna. taapat visdriizaak kaadaa vecriigas krogaa ievelsimies. kaadu pie velna vajag veel plaanoshanu? ;>
*

kaa pazinjos tiem kas nebija uz anime kuraa krogaa tuseesiet?
anti
QUOTE(alt @ Jul 2 2005, 01:36)
QUOTE(Church @ Jul 2 2005, 00:18)
*

kaa pazinjos tiem kas nebija uz anime kuraa krogaa tuseesiet?
*

kā?!? otaku nau telepāti?
alt
QUOTE(anti @ Jul 2 2005, 00:37)
*

paraadi man kaut vienu tongue.gif
anti
QUOTE(alt @ Jul 2 2005, 01:39)
QUOTE(anti @ Jul 2 2005, 00:37)
*

paraadi man kaut vienu :P
*

* anti pokes alt with stick

nu TU, nu!
Church
AFAIK mobiilie sakari straadaas arii pasaakuma naktii ;>
tas protams i cheats, ne telepaatija, bet nebuusim siikumaini ;>
lastguru
QUOTE(Church @ Jul 2 2005, 02:26)
*

tur jau taa visa probleema ka telepaatijas uztvershanas tehnika vinjai ir saluuzusi...
alt
QUOTE(Church @ Jul 2 2005, 01:26)
*

daa mobiilie sakari.. jums vecas zinjas mans mobiilais atnjirdzaas biggrin.gif
taa kaa man dereetu telepaats vai cilveeks kam ir iespeeja caur netu man padot zinju tongue.gif iekomenteejot ieksh journal.bad.lv/~alt vai otaku tongue.gif
+Chibi+
QUOTE(lastguru @ Jul 2 2005, 01:03)

CHIBI, mees pie tevis atnaaxim, luudzu savu adresi iedod (eh, gan jau kaads zinaas, taa kaa vari arii nedot tongue.gif ). ja kaads dziivo tuvaak kraastmalai un grib glaabt Chibi no bezkauniigaa otakieshu bara, luudzu piesakaas sheit.
*

jūs mani FASCINĒJAT!!!!!!!!!!

Bet jums ir paveicies. Manas abas istabad biedrenes ir aizbraukušas, so, jā, jā, ja nav citu variatu, jūs varat nākt pie manis. Taliinas/Tērbatas ielu krustojums. Skaļi bļausiet [ kā jau vienmēr], un es zināšu, ka east klāt. XD
X_Kamui
QUOTE(+Chibi+ @ Jul 2 2005, 11:06)
Bet jums ir paveicies. Manas abas istabad biedrenes ir aizbraukušas, so, jā, jā, ja nav citu variatu, jūs varat nākt pie manis. Taliinas/Tērbatas ielu krustojums. Skaļi bļausiet [ kā jau vienmēr], un es zināšu, ka east klāt. XD
*

smile.gif Un tad iznaks kaimiņi un nošaus mus, par bļaušanu nakts viduu >_< ....
lastguru
QUOTE(-Kai- @ Jul 2 2005, 12:13)
QUOTE(+Chibi+ @ Jul 2 2005, 11:06)
*

smile.gif Un tad iznaks kaimiņi un nošaus mus, par bļaušanu nakts viduu >_< ....
*

nekas, mob tel numurs ir (ceru ka iistais - ar 63 beidzas)...
alt
sugoi sugoi
chibi ir pusceljaa liidz manaam maajaam, taa aptuveni...
jautaaajums vai chibi iet uz anime nakti, ja jaa tad ap cikiem juus buus dziivoklii jo es jau laikam neies uz anime nakti :/
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.