Otakieshu un otakietes, pokemoni u pokemones!!!
labi, labi.
principaa 2 3 nedeelju laikaa varam veel vienu lieltusu sariikot, bet taa kaa man shobriid ir diezgan saapiigs financiaals staavoklis, lakta ir pacelta uz 120 LS (30 gan jau izrakshu).
veel es noteikti pieprasu informaaciju par naaceejiem un maksaataajiem jau ieprieksh, jo negribu lai atkaartojaas, kaa pagaajusho reizi.
ar nepacietiibu gaidu atsauksmes,
Tadors
lastguru
Jun 28 2005, 06:07
Reti gan es juutos kaa idiots, bet sheit tu mani piekjeeri... par ko iet runa? care to tell those of otaku who are not in this forum for ages?
QUOTE(lastguru @ Jun 28 2005, 05:07)
Reti gan es juutos kaa idiots, bet sheit tu mani piekjeeri... par ko iet runa? care to tell those of otaku who are not in this forum for ages?
savaacaas otaku ieksh Austrumu robezjas dig in iesh Church kolekcijas (paarsvaraa) un skatamies
peedeejo reiz bija fight par kaut ko ko es atkan neaceros Yume un Lija par to bija staavaa sajuusmaa , dzeki viebaas
Tadors es nebuushu....
ar katru naakamo reizi tas vairs nav tas vieglaak savaakties pie juuras at tjapljapu
pat vairaakiem
QUOTE(alt @ Jun 28 2005, 11:06)
peedeejo reiz bija fight par kaut ko ko es atkan neaceros Yume un Lija par to bija staavaa sajuusmaa , dzeki viebaas :P
cik zinu, par Gravitation
Principaa taa ir savaakshanaas vecriigaa klubaa austrumu robezha
Tiek eests, dzerts, piipeets un skatiits anime lielaa baraa.
ja savaacaas pietiekams daudzums cilveeku, tad tas notiek un sliktas atsauksmes veel nav bijushas.
P.S.
Alt shobriid ir shizofreenijas leekme
GunMetaL
Jun 28 2005, 17:29
izklausās labais pasākums
tik cik tas viss kopā piķo?
Tadors jau teica, mums jaasavaac 120 ls, kas pagaidaam izskataas kapitaali neraali. Varbuut ir veerts paintereseeties cik maksaa uz taa kugja kur buus anime nakts? varbuut tur sanaak leetaak.
hallo apkaart...2,3 nedeelju laikaa...tass ir apmeeram kad?man kaa nepilgaadiigai tomeer weelaams iistos datumus zinaat
...Es protams piedaliishos ja tikshu...nju un protams maksaashu kaa wareeshu
+Chibi+
Jun 28 2005, 20:51
Es tikšu, BET - es vienmēr jau ap 3iem esmu pusmirusi! >.< Am not a night person...
X_Kamui
Jun 28 2005, 22:56
Giii XD es nekadi netieku......
es laižu garam lieltusu, es, es..... nezinu.....
ok
ir iespeejams viens variants
teiksim... sveetdienaa kaadaa no 8 riitaa (var arii veelaak) liidz teiksim pusnaktij or so...
bet es veel nezinu kaa tur ar to sanaak.
+Chibi+
Jun 29 2005, 13:11
Man patiik dienas pasakauma variants.
QUOTE(za4peedinja @ Jun 28 2005, 19:06)
hallo apkaart...2,3 nedeelju laikaa...tass ir apmeeram kad?man kaa nepilgaadiigai tomeer weelaams iistos datumus zinaat
...Es protams piedaliishos ja tikshu...nju un protams maksaashu kaa wareeshu
Tu tachu apzinies, ka ieshu Tew liidzi kaa taada aste???
(njuuu iemesli arii Tew ir zinaami!)
ak jaa un tas dienas wariants (sweetdiena) liekas wislabaakais... beeet taas ir tikai manas domas...
nu jaa...
kad beidzot mani pametiis slinkuma leekme uzcephu ko netaa veerojamu un tor varees pieteikties. buss redzams daliibnieku skaits un savaaktie "ziedojumi".
gaidiet updatus.
Iori Yagami
Jun 30 2005, 21:36
Es arī piedališos
X_Kamui
Jun 30 2005, 23:35
Muahaha es svetdien neaizbraucu atprasijos...(pec tam vajadzes vienam braukt)
un tas nozime ka es laikam piedalos
un pa dienu manuprat tiešam buus labaak - negribesies guleet
pag, pag, jūs to tusu domājat taisīt šosvētdien? tieši pēc anime nakts? kaukā īpaši prātīgi tas nau, imho..
nja ssitam tocc redzes viedokli ssuudains.....................
sorz par spamu izdzeesiet luudzu ....
vairs nav taa teksta par ko es to teicu
bik offtopic: aivvv viņam bija tāda pati IP adrese kā tev, tāpēc stipras aizdomas vai nu tu tas esi vai kāds pazīstamais. Uzliku banu uz niku, ja kas tāds atkārtosies, uzlikšu banu uz IP adresi.
bet luudzu
ssii ir neta kafe
un tas nebiju es
un es arii to neieteicu dariit
bet vispaar paskatiities bija jautri ja godiigi....
njaa bet atvainojiet par spamu es tikai nevaru attureeties paturpinaat jurccika spamossanu
Iori Yagami
Jul 1 2005, 09:25
Ta, vai lieltuss ir domāts šosvētdien vai ne?
Tāpēc ka es kā anti domāju, ka ne šosvētdien
Nav šo svētdien. Lieltuss būs kaut kuru svētdienu šajā gadā.
QUOTE(Hikaru @ Jul 1 2005, 12:17)
Nav šo svētdien. Lieltuss būs kaut kuru svētdienu šajā gadā. :D
āāā, nu skaidrs :)
a es jau te padomāju, ka jūs visus pasākumus vienās brīvdienās gribat sabāzt - i jūru, i anime nakti, i tusu :)
Andiigais
Jul 2 2005, 18:04
Nu ja tuss paredzeets kau kad veel uz juulija beigaam, tad es 100% piedalos, tikai pasakiet, cik finanses vaidzees!!!!
Isabel Carmin fon Edelhain
Jul 10 2005, 18:56
Es taa iisti pat netieku skaidriibaa kad tad iisti buus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.