QUOTE(JurCHiX @ Jun 29 2005, 15:49)
Hmmm... Prieškam tev Forum Rules? Es domāju ka katrs zina kā forumā uzvesties, un ja sāks te lamāties, floodot vai taml, ta nu attiecīgas darbības tiks veiktas no adminu puses...
Neesam jau tik maziņi lai mums vajadzētu noteikumus
A... a tos rules vajag lai paraadiit aarzemniekiem ka shis ir lv forums, paraadiit visiem ka shis nav chat/irc, izteikt bildzhu likshanas noteikumus iisaa formaa un veel dazhas lietas ko veel neizdomaaju. Neuztraucies, kad man noformuleesies doma raxtiskaa veidaa, es jautaashu viedokli. Pagaidaam es iemetu ideju...
Bet pat to "Neesam jau tik maziņi lai mums vajadzētu noteikumus"... khem... attureeshos no komentaariem
Jaa, un veel mani dazhreiz apciemo doma, ka vajadzeetu arii FAQ izveidot... es, esot shajaa forumaa tikai dazhus meeneshus, jau juutu nepiecieshamiibu common newbie questions iemuuzhinaat (arii tos kas man atnaaca privaati no dazhiem shii foruma daliibniekiem... protams nenoradot autoriibu). to es arii kaut kaad saaksu veidot... (hmm, tikai jaapiebeidz no saakuma viss ko es gribeeju likt ieksh Go foruma, un pie japaanju valodas)