Help - Search - Members - Calendar
Full Version: forumam - 1000
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
jurc
Šorīt atverot forumu, iekrita acīs nozīmīgs skaitlis - "We have 1000 registered members".
Pirmkārt gribētu apsveikt Fanglon ar to ka viņš ir pieriģstrējies šajā forumā kā 1000 lietotājs. Zefīrs tev!
Otrkārt ceru ka šis skaitlis līdz gada beigām palielināsies divtik, un būs vairāk aktīvu cilvēku nevis tādu kas piereģistrējas un viss. Bet nu protams patīkami zināt ka tomēr kāds ir intresējies par anime un piereģistrējies šeit. Varam teikt ka Latvijā ir ~1000 cilvēku, kas zin kas ir anime.
Treškārt vēlreiz liels paldies Rozei par to ka viņam vispār ir ienākusi ideja ko tādu izveidot. Šis būs viennozīmīgi primārais anime forums latviešiem.

Ja ir ko teikt šajā sakarā, varat droši iespamot smile.gif
SheWr
es kad redzeeju ka ir 950 apmekleetaaji, tad arii tieshi iedomaajos ka buus jaapsveic, bet nu tagad tik varu apsveikt muusu jauko forumu par to ka vinhs jau tik miileets.

QUOTE(JurCHiX @ Jun 13 2005, 08:20)
  Varam teikt ka Latvijā ir ~1000 cilvēku, kas zin kas ir anime.
*

es teiktu kaadi 970 latvieshi.... daudz jau tie aarzemnieki ar ieliida...(un tie aarzemnieki saspamoja vairaak nekaa liela dajla latvieshu)
Kagome
forshi, ka Latvijaa ir tik daudz cilveeku, kas zina, ka ir taadas animes un intereseejas par taam smile.gif
dmonster
Fanglon
*

Kurš būtu domājis, ka mans brālis būs 1000 otakietis.
rebel
blink.gif *skalji aplausi* woooo-hoo! apswejcu,apswejcu,miiljais forum! tagad jaagaida naakamaa jubileja - 5000! un tad 10 000! utt.,utt.,utjpr..
wispaar jaw labi,ka wismaz kaada dalja Latwijas zina waj wismz nojaush kko par anime.. zheel,ka newareetu teikt,ka shis 1000 sastaaw tikai no muusu pashu latwju publikas,bet,wienalga,simbolisx un apaljsh skaitlis...warenlabi.. happy.gif
edg
QUOTE(SheWr @ Jun 13 2005, 08:38)
  Varam teikt ka Latvijā ir ~1000 cilvēku, kas zin kas ir anime.
*

es teiktu kaadi 970 latvieshi.... daudz jau tie aarzemnieki ar ieliida...(un tie aarzemnieki saspamoja vairaak nekaa liela dajla latvieshu)
*

900 no Latvijas nebuus tuvaak patiesiibai? Manupraat, te aarzemnieki iekliist ljoti daudz, bet lielaakaa dalja pieregjistreejas un pazuud.

Bet vispaar pievienojos sveiceejiem.
Iori Yagami
Forumaa ir jau vairak par 1000 cilveku. Bet cik sheit ir cilveku patiesham? blink.gif blink.gif blink.gif
Sinistry-Orleo
Uuu,šeit cilvēki piebiedrojas nu gan ātri! biggrin.gif Jūs te svinat 1000 forumiešus,bet pienākuši klāt vēl 4(ieskaitot mani ph34r.gif )! wink.gif cool.gif
Apsveicu šo forumiņu!!!! smile.gif laugh.gif smile.gif wink.gif
Sigfa
Kampai!
GunMetaL
nu kolais saka vāpsveic ari man šis mūsu forums, bet par tiem 900 latviešiem nēsu tik pārliecināts :\
edg
QUOTE(EliminatoR @ Jun 13 2005, 17:33)
par tiem 900 latviešiem nēsu tik pārliecināts :\
*

Ne arii es esmu taads.
deleted-ray
Bija man no riita doma iespamot 1000useru topiku, bet izdomaaju, ka kaads cits to manaa vietaa taapat izdariis tongue.gif
Ghoul
Jox ir taads, kad es paskatos kurus topikus visi lasa tad paraadaas kaadi chetri memberi un divas lapas neregjistreejushos, ja tie visi regjistreetos tad memberu skaits nopietni palielinaatos............... ohmy.gif
kaarleens
aj kaada shkjirba cik no lv un cik aktiivo memberu galvenais jau ir cipars, zinaama prakse ka daudzi vienkaarshi aiznjem nikus, visos iespeejamos anime forumos
X_Kamui
wink.gif Mde tukstots hmmm normali pat ļoti labi priek6
Latvijas anime foruma smile.gif
apsveicu rolleyes.gif
Tador
sen... tas ir tikai saakums!
man... pet veel ne vidus
taalaak pashi domaajiet.
gramozeks
a cik otakie6u atrodas Riigaa ??? happy.gif ??? cerams ka uz TN atnaaks vairaaki otakie6i!!! happy.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.