*ghm* Man ari tipo kaut kas tamlidzigz ir atgadijies... Itka beigta 10. klase [ceru dazhas labas skolotajinas aizmirsis par maniem izdarijumiem] ...
Mums skola ir piespiedu kartas koris... U4ene norm... tikai par sevi pastavet nemak... Viegli ietekmejama... Un vinai atmina kaut ka pieklibo. Katru reizi, kad vina nosauc, kas ir stunda, vienmar mani neatpazist un nosauc cita varda... zb man tas... Itka visu gadu vinai kritu uz nerviem. 2. semestri vina vel joprojam nezinaja manu uzvardu, kur nu vel vardu... Un ta 1 dienu, atkal koris, u4ene censhas vadit musu aptrakusho kori, un mana draudzene sak briesmigi smieties [ es vinai prikolus stastiju]. Skolotaja uzreiz dusmas sauc :"kas te ardas? vai tiesham nevar respektet parejos dziedatajus!!?" Pieiet pie draudzenes, un vinai jau ta vaja atmina, prasa ka draudzeni sauc... A vina tada gudra atradusies, pateica :"neteikshu. Jums tas nav jazina. jums bus vien labak." Ta saka, vismaz centas, ardities. Sak domat ka tad vinu isti sauc... vina skatijas apkart un, domaju skatijas uz draudzeni, un nosauca manu vardu... Es uzreiz, nez, kas man bija uznacis... Laikam besis, ka mani jauc
Un es pa visu zali ieblavos :"EJ TU GALIGI!!!!" Nabadzite uz mani skatijas ar TADAM divainam acim un puschuxtot :" Bet es tak ar tevi vispar nerunaju... Un vispar, vareji vismaz "JUS" patiekt..." Viss koris noreecas!!! Un no ta laika vina manu vardu laikam miega zin...
Un ir vel 1... Gada beigaz... Nesekmiba draud kimija, es eju uz konsultacijam raxtit neraxtitos K.D. citadi izgazishos... Protamz, musu skola kimijas konsultacijas ir visapmekletakaz
Karo4e eju ieksha, norm paskau kadu K.D. man vajag, nosezhos un saku raxtit... Tikai nez kadz idiotisms man ienaca prata, bet es gribeju parbaudit, ka vina reages uz manu smaidishanu... Nju labi, saku raxtit un visu laiku smaidu... Paskatos uz u4eni, vina jau sak divaini blenzt. Es turpinu smaidit. Pec brizha ta iesaucas :"Pag, es tak esmu aizmarsha. Ne to K.D. tev iedevu. Vai ka nepadomaju. Es tak jau to sen izdaliju. Domaji, ka tagad varesi noraxtit un dabut labu atzimi?" Es sezhu shoka. Galiga idiote... Esmu 1. dienu skola. Nevienam nemaz pajautat nevareju. lai butu ka butu, bet vina izdala man citu darbu. Biju tak pusi no ta ieprieksheja izpildijusi
Panemu noplesu raxtito gabalu nost un paliku apaksha. Saku raxtit talak. Turpinu smaidit... Ta pienak pie manis, paskatas, un itka prieka, izvelk to lapinu, kuru biju pavilkusi apaksha :"Aha! Tatad tu domaji, ka tagad varesi noraxtit no tas iepriekshejas lapinas.! Tu esi galiga idiote [ta vina tiesham pateica-maita]!" Atnjem veco lapinu, saplesh. Es raxtu talak... Turpinu smaidit, drizak jau smieties par tadu u4enes idiotismu. Ta vairz izturet nevar, pienak klat, atnjem K.D. no rokam un sak labot... Protamz, ka jau cereju vina visus uzdevumus nosvitroja... Itka esmu galigi stulba... Speciali centas mani iegazt. Es jau protamz saku atkal smaidit... U4ene skala balsi blauj :"Ko tu te sedi ka galiga dumike!? Ej prom, nekave laiku. sha vai ta tu neko nejedz!" Es, vinai ieriebjot, paliku. Parbaudiju darbu, viss o.k.i. Sezhu pie sola un PILNIGI neka nedaru, tikai smaidu... Es varu iedomaties, ka vinu tas tracinaja
Sagaidot draudzeni, aizlaidamies...
Gada beidzot man jau bija ceriba, ka bushu nesekmiga... A TA MAN 4 IZLIKA! Un ka par brinumu, pedeja K.D. , to kuru raxtiju, dabuju 5 ... Tatad var secinat, ka es -pilniga idiote- varu iegrust skolotaju tadas dusmas, ka vina mani censhas iegazt... Vina mani centas sakaitinat, bet nesanaca
Ja gribi iegazt u4eni... To vien dari ka SMAIDI!!!!
Un u4ene bus traka prata!
P.S. Es ar prieku gaidu nakamo sadarbibas gadu ar kimijas skolotaju...