Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Paardodu maaciibu graamatas
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
deleted-ray
Tātad tā - topika nosaukums jau visu pasaka. Tā kā beidzu 12. klasi, tad vēlos piedāvāt savas mācību grāmatas, kas palikušas laika gaitā. Grāmatas ir gandrīz ideālā stāvoklī. Cena arī cerams ka būs pieņemama. Lūdzams nepelt mani par šo topiku, jo varbūt kādam arī noderēs. Paldies. Taatad cena norādīta ZEM grāmatas

image

Orientējošā cena ap 1 Ls

image

Orientējošā cena ap 2.5 Ls

image

Orientējošā cena ap 1.80 Ls

image

Orientējošā cena ap 2 Ls

image

Orientējošā cena ap 2.50 Ls

image

Orientējošā cena ap 3.40 Ls

image

Orientējošā cena ap 3.40 Ls

image

Orientējošā cena ap 1.75 Ls
deleted-ray
image

Orientējošā cena ap 2.75 Ls

image

Orientējošā cena ap 1 Ls

image

Orientējošā cena ap 3.20 Ls

image

Orientējošā cena ap 2 Ls

image

Orientējošā cena ap 4 Ls

image

Orientējošā cena ap 1.40 Ls

image

Orientējošā cena ap 1.70 Ls

image

Orientējošā cena ap 1.30 Ls

image

Orientējošā cena ap 2 Ls (pildītas ar zīmuli)
jurc
dārgi tu prasi par viņām.. ja jau tev viņas nav vajdzīgas, ta būtu citiem atdevis kautvai katru par 1Ls.. tāpat tev viņas mētāsies!
deleted-ray
Es rakstu orientējošo cenu, bet omamma arī negrib ka pa brīvu atrod, nu teiksim vēstures grāmatu, kura pirkta pa 5ls. Ne jau es viens te ņemos, oma arī ir lietas kursā, bet es domāju, ka vienmēr var kaut ko sarunāt. Kā nekā - orientējošā cena smile.gif var jau būt arī nobīde uz vienu vai otru pusi smile.gif Īsāk sakot - ja ir interesenti, ziņojiet, gan jau kaut ko sarunāsim smile.gif Neuzskatiet mani te par baigo, kas grib iegrābties naudā biggrin.gif
ShinChan
QUOTE(JurCHiX @ May 27 2005, 21:44)
dārgi tu prasi par viņām.. ja jau tev viņas nav vajdzīgas, ta būtu citiem atdevis kautvai katru par 1Ls.. tāpat tev viņas mētāsies!
*

Dārgi? Atdot par latu piemēram "Latvijas vēsture vidusskolai"? Tev laikam nav ne jausmas cik šīs grāmatas maksā. Uzskatu, ka piedāvājums ir reti izdevīgs un ja man būtu vajadzība pats steigtos to izmantot. Cik noprotu tagad visa māc. lit. skolēniem jāpērk pašiem. Labi, ka iestādē kur es mācījos vienīgā lieta ko nācās pirkt bija dažas mācību burtnīcas. Grāmatas sagādāja bibliotēka. Nepaskaužu skolēnu vecākus.
SheWr
Man itkaa lielaakaa dalja no taam graamataam buutu tieshi noderiigas, bet izskataas ka no turienes kur tu naac, maaca no pavisam savaadaakaam graamataam.....
Tador
yo, fizikas praktiskos darbus veel var dabuut?
deleted-ray
Dabūt vēl var visu kas tur ir, jo ja pārdodu, tad izņemu bildi no topika ")
gramozeks
hei labs topiks es ar gribeeju uztaisiit taadu. es domaaju ka varee6u paliidzeet saviem jaunejiem draugiem. es vareetu driizaakaa laikaa ielikt arii savas bildiites!!! un vai kaads negrib eilikt savus maaciibu prik6metus no 11.klases??? happy.gif ??? iespeejams ka kaadam tomeer atradiisies taada graamatina kura ir niepiecie6ama man!!! happy.gif
deleted-ray
Vienkāršs atgādinājums par šāda topika eksistenci smile.gif Vienkārši es parasti sapirkos mācību grāmatas jūnijā, bet vairums pērk augustā-septembrī smile.gif Ja nu kādu interesē...
deleted-ray
Pēdējais atgādinājums - topiks slēgts smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.