Help - Search - Members - Calendar
Full Version: SESTDIENAS TUSS
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
aya-angel
Nu tad taa, vai kaads ir tik pat loti, cik es noilgojies peec muusu sestdienu tusiem???????????????????????????????????????????
LOTI GRIBEETOS TUSU NOORGANIZEET RIITDIEN, 28. MAIJAA!!!!!! NEMOT VEERAA ARII TO, KA LIJJUCIM TRESHDIEN BIJA DZIMSHANAS DIENA, MEES VAREETU TO PIE REIZES ARII NOSVINEET!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif
X_Kamui
Hehe es piedalos...... rolleyes.gif biggrin.gif
Zuzix
Me ar labpraat biggrin.gif
Iori Yagami
Kas par tusiņu? Private vai varu piedalities? tongue.gif
X_Kamui
QUOTE(Iori Yagami @ May 27 2005, 19:42)
Kas par tusiņu? Private vai varu piedalities? tongue.gif
*

Un kapec ne??? rolleyes.gif
aya-angel
Tatad taa..... Naak var visi, tikai man jaazin vai buus Lija un veel cilveeki.... Tuss nav tuss ja nav cilveeku....
deleted-ray
Kur, cikos, u.c. jautājumi saistītie smile.gif
Yume
OK, tā, nu man piedāvājums par laiku un vietu.
Tā varētu būt ierastā, pie centrālā pulkstens, 15:00
OK, un tauta kam ir vairāk laika un kredīta, moš ņemiet priekšā pārējo telefonnumurus, un rakstiet sms, lai viņi zin, ja nu gadījumā nav lasījuši. Un es esmu uz 75% pāliecināta ka Lija to vēl nav lasījusi, un laikam arī nelasīto līdz pirmdienai, tāpēc viņi būtu īpaši ieteicams paziņot sms veidīgi. happy.gif

Tā dārgie, ņematies tagad, un man atkal ir jāskrien. Par izaiņām man arīsms veidā nebūtu slikti pažiņot.
Hikaru
Nu tad es būšu arī. smile.gif
aya-angel
Nu ko, miilie, kaadam ir visu muusu "biedru" mob. nr.???? Un kaadam ir iespeja no kaut kurienes visiem aizrakstiit sms??? Lai visi, kas var ir shodien plkst. 15.00 Origo..... IIPASHS LUUGUMS UZRAXTIT LIJAI!!! ^^;
alt
QUOTE(aya-angel @ May 27 2005, 18:50)
Nu tad taa, vai kaads ir tik pat loti, cik es noilgojies peec muusu sestdienu tusiem???????????????????????????????????????????
LOTI GRIBEETOS TUSU NOORGANIZEET RIITDIEN, 28. MAIJAA!!!!!! NEMOT VEERAA ARII TO, KA LIJJUCIM TRESHDIEN BIJA DZIMSHANAS DIENA, MEES VAREETU TO PIE REIZES ARII NOSVINEET!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif
*

me un JurCHiX nebuus 100%

QUOTE(Ray @ May 27 2005, 22:15)
Kur, cikos, u.c. jautājumi saistītie smile.gif
*

vai ne.. un tu protams, beidzot paraadiisies cilveekos.... :/
Hikaru
OK. Es uzrakstīšu Lijai sms.

upd: liekas, ka nosuutiiju. Un +chibi+ nosuutiiju arii.
Andiigais
vo skaade... man jaastraadaa sad.gif(((
aya-angel
Liels paldies, Hikaru!!! ^^
Njaa, Naakamreiz sarunaasim visu agraak, lai arii tu, Andiigais, vareetu tikt smile.gif Vienkaarshi shoreiz taa sanaaca, ka mees ar Yumi pashaa peedeejaa briidii secinaajaam, cik loti mums pietrukst sestdienu otaku tusa! smile.gif Naakamreiz visus bridinaasim vismaz 3-4 dienas ieprieksh...
Andiigais
QUOTE(aya-angel @ May 28 2005, 10:13)
Liels paldies, Hikaru!!! ^^
Njaa, Naakamreiz sarunaasim visu agraak, lai arii tu, Andiigais, vareetu tikt smile.gif Vienkaarshi shoreiz taa sanaaca, ka mees ar Yumi pashaa peedeejaa briidii secinaajaam, cik loti mums pietrukst sestdienu otaku tusa! smile.gif Naakamreiz visus bridinaasim vismaz 3-4 dienas ieprieksh...
*

nu cerams tongue.gif
es jau gan veel neesu bijis nevienaa no juusu 6dineu tusiem... bet protams labpraat pabuutu biggrin.gif
+Chibi+
Būšu, ja nebūs jāstrādā.
Andiigais
QUOTE(+Chibi+ @ May 28 2005, 10:32)
Būšu, ja nebūs jāstrādā.
*

he.... veel viena, kam jaastraadaa.....
+Chibi+
a es vienmēr strādāju. ja nestrādāju, tad mācos. laugh.gif Tādēļ pārtijos Chibi parasti ieskrien uz 15min, aizbēgot no darba.
Andiigais
jaaaa.... nu gluzhi taapat, kaa es, tikai no darba izbeegt nevaru, pat uz 10 minuuteem ne sad.gif

taapeec jau viag, lai pa pasaakumiem briidina aatraak, vismaz dazhas dienas pirms pasaakuma, lai var noorganizeet briivdienu biggrin.gif
Iori Yagami
Es šodien nebušu unsure.gif unsure.gif Mana mamma ir saslimojusi un man ir jābrauc uz slimnīcu ph34r.gif ph34r.gif Es ar priku būtu patusejos ar jums bet jūs taču saprotat.

P.s Ja būs Lija tad nododiet viņai manu sveicienu lūdzu tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Church
arii es nebuushu.
pirmsalgas sindroms <g> ;>
aya-angel
Taaa..... Man liekaas vai tieshaam mees buusim tikai 4 cilveeki????
X_Kamui
Varbut ar,
jo es 15.00 netieku ..... (tiko uzzinaju)
labakaja gadijuma nokave6u wink.gif
Hikaru
aya-angel, yume, hikaru, ray, zuzix, varbuut +chibi+, varbuut Lija, veel nosuutiiju zinju FanTam. Kai varbuut vari buut 15:10 vai 15:15, 15:20, 15:30? biggrin.gif Varbuut veel kaads pienaaks kursh te nav uzrakstiijis?
Tad mosh buus vairaak par 4.

Es buushu kaut kur ap 15:10.
Yume
Em, OK, kas būs, tas būs. Es būšu laikam arī ar 10minūšu kavēšanos, hehe, bet tas jau nevienu nepārsteigs.
lastguru
QUOTE(Hikaru @ May 28 2005, 12:36)
Kai varbuut vari buut 15:10 vai 15:15, 15:20, 15:30?

tas nav nekas, es buutu vinjam jautaajis par 17.00 vai 18.00 smile.gif

--
lastguru seezh maajaas un domaa, kad vinjsh beidzot aizvers browseri un anime plejeru un saaks meegjinaat pabeigt kaut ko ljoti vinjam svariigu, ko pirmdien vajag jau prezenteet...
+Chibi+
es būšu. heh.
deleted-ray
Nu priekš pirmās reizes man bija jautri ") Secināju, ka dažiem niki ir pelnīti. Vēl aizvien nesapratu, kas bija domāts ar to dinozauru smile.gif
lastguru
QUOTE(Ray @ May 28 2005, 18:09)
Secināju, ka dažiem niki ir pelnīti

Tev arii?
+Chibi+
QUOTE(Ray @ May 28 2005, 19:09)
Nu priekš pirmās reizes man bija jautri ") Secināju, ka dažiem niki ir pelnīti. Vēl aizvien nesapratu, kas bija domāts ar to dinozauru smile.gif
*

Sounds fishy! Par ko tu runā? dry.gif

A pa to dinozauru.. Nu, gaidam tevi, tevis nav. Iet garām dinozaurs. Chibi: "RAY!!!!! RAY!!! ES ZINU,KA TAS ESI TU~!!"
deleted-ray
Nu nez, es tur sēdēju jau kopš 14.50 smile.gif Gaidīju Hikaru
+Chibi+
Mēs tur varne ilgi bļaustījāmies... Es pat skaļi pa pus centru saucu tevi, heh. Bet tad jau arī Hikaru tevi atrada. Baigi ilgi bija jāgaida. Un šoreiz mēs bijām tādi miermīlīgi. rolleyes.gif
deleted-ray
Nu man ar dzirdi ir pashvakaak smile.gif Bet mani veel fascineeja tas Lijas "Sugoi, sugoi":)
Andiigais
Taa palasot, diegan jautri gaaja jums shajaa tusaa....

he he... ja es tur buutu bijis, buutu veel jautraak biggrin.gif
+Chibi+
QUOTE(Ray @ May 28 2005, 21:02)
Nu man ar dzirdi ir pashvakaak smile.gif Bet mani veel fascineeja tas Lijas "Sugoi, sugoi":)
*

mēs to no Ghost Ship izrāvām.. festā kā papagaiļi murmulējām... XD SUGOI!!!
Hikaru
Yee.. nu es atgriezos ar dažiem zilumiem uz pirkstiem laugh.gif Uzspēlējēm reālu RPG. T.i. pacīnījamies mazliet. Vispār bija jautri. smile.gif
lastguru
QUOTE(Hikaru @ May 28 2005, 21:25)
T.i. pacīnījamies mazliet.

smile.gif gribeetu es to redzeet...

A kaapeec zilumi uz pirkstiem nevis visaas paareejaas vietaas?
+Chibi+
publiskais fui aya'i, kura visu organizeeja, bet pati neatnaaca. Es iisteniibaa gaaju tieshi vinju satikt. >.<
aya-angel
Tears in my eyes..... Chibi-chan, tu tik loti mani miili???????? Tikai manis deel????????? *cries*
Janchux
QUOTE(Hikaru @ May 28 2005, 22:25)
Yee.. nu es atgriezos ar dažiem zilumiem uz pirkstiem laugh.gif Uzspēlējēm reālu RPG. T.i. pacīnījamies mazliet. Vispār bija jautri. smile.gif
*

Tu tureejies brashi... =)
+Chibi+
QUOTE(aya-angel @ May 28 2005, 22:49)
Tears in my eyes..... Chibi-chan, tu tik loti mani miili???????? Tikai manis deel????????? *cries*
*

jaa tevis deelj, paareejos es redzu vai katru dienu, a tu jau meenesi kaa zudusi. fui! dry.gif
X_Kamui
Hehe.... forsha "strelka" smile.gif
es tik nesen majas tiku laugh.gif
FaNtA
blink.gif laikam sho ti palaidu garaam dry.gif un vienalga es tuvaakajaas dienaas pie interneta netikshu, dodiet man ziņu pa tel ja kko juus riikojat smile.gif plzz
Lija
whiiii, tauta, Lija ir atgriezusies pie civilizācijas!!! ---->pie interneta!!!!
Tātad, gribu izteikt publisku paldies vissiem vissiem, kuri mani ar †ādām pūlēm sameklēja un informēja par strelku...smile.gif)))
Strelka bija super, pat es ar savām augstpapēdenēm iemēģināju ar kociņiem pabakstīties..smile.gif))

gomen, Hikaru, es tev laikam pamatīgi pa plecu ievilku.. sad.gif

Aya, zēl gan ka tu netiki, tik sen neredzēts cilvēciņš... sad.gif (khem, khem ) un torti arī nedabūji cool.gif

ETM, man liekas, ka pie tevis atstāju to metālapstrādes grāmatiņu... Lūūūūūdzu, next reizē paņemsi līdzi????? unsure.gif

QUOTE(Ray @ May 28 2005, 20:02)
*

A, kas tur tāds īpašs... XD tikai nenormāli lipīgs.. sugoii, sugoii!!!!! civilie gan baigi brīnās par šo vārdu salikumu..... sestdien nakts tusā vien kādi pieci civilisti paprasīja šo vārdu skaidrojumu...smile.gif)))
+Chibi+
Mjā, Lija Kloda Batista Šardēna Le Bul De Zira, es tā apvainojos, kad uzzināju, ka tu manu dievīgi noderīgo grāmatiņu esi aizmirsusi pie ETM.. ai, kā redz tu i netaisies man ne māju, ne jaunu automail taisīt! PhE! dry.gif

Bet viss. Man tagad parties ar otaku pietiek. Atkal nolīdīšu aizsegā un atbrīvošu jūs no saviem Chibi-herz'iem.
Hikaru
QUOTE(Lija @ May 30 2005, 09:43)
*

Nē, nekas nebija. Tas bija maigs pieskāriens. smile.gif
gomen, Lija, ka es pa tevi vairakas reizes trāpīju (Centos, cik maz varēju). Ļoti atvainojos, ka tevi uzvarēju. sad.gif
Lija
QUOTE(+Chibi+ @ May 30 2005, 09:57)
Mjā, Lija Kloda Batista Šardēna Le Bul De Zira, es tā apvainojos, kad uzzināju, ka tu manu dievīgi noderīgo grāmatiņu esi aizmirsusi pie ETM.. ai, kā redz tu i netaisies man ne māju, ne jaunu automail taisīt! PhE!  dry.gif
*

nē, CHIBI!!!!!! NĒ!!!! NEDARI TĀ!!!! *raud gaužas asaras un mēģina ielīst kušetītē* es tev uztaisīšu automailu gan kājai, gan rokai, gan galvai... pat papildus skrūvītes ieskrūvēšu.... sad.gif

QUOTE(Hikaru @ May 30 2005, 12:28)
QUOTE(Lija @ May 30 2005, 09:43)
*

Nē, nekas nebija. Tas bija maigs pieskāriens. smile.gif
gomen, Lija, ka es pa tevi vairakas reizes trāpīju (Centos, cik maz varēju). Ļoti atvainojos, ka tevi uzvarēju. sad.gif
*

he,he,he es jau jutu, ka tu tā pavieglāk ar mani, tā starp citu, itkā pavicinājies... wink.gif
Naktspukjiite
Būtu es tur biju, tā izvicinātos... *sapņains skats*
+Chibi+
QUOTE(Lija @ May 30 2005, 14:31)
Mjā, Lija Kloda Batista Šardēna Le Bul De Zira, es tā apvainojos, kad uzzināju, ka tu manu dievīgi noderīgo grāmatiņu esi aizmirsusi pie ETM.. ai, kā redz tu i netaisies man ne māju, ne jaunu automail taisīt! PhE!  dry.gif
*

nē, CHIBI!!!!!! NĒ!!!! NEDARI TĀ!!!! *raud gaužas asaras un mēģina ielīst kušetītē* es tev uztaisīšu automailu gan kājai, gan rokai, gan galvai... pat papildus skrūvītes ieskrūvēšu.... sad.gif

Protams, protmas, galvenais, ka galvai!!! kaa tad bez taa!!!
Lija
QUOTE(+Chibi+ @ May 30 2005, 15:33)
QUOTE(Lija @ May 30 2005, 14:31)
*

Protams, protmas, galvenais, ka galvai!!! kaa tad bez taa!!!
*

No hard feelings...smile.gif un no hard iespaidošanas next reizē... laugh.gif wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.