Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Festa afišas
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Yume
Tad nu ta, es tagad braucu pakaļ plakātiem, bet tā kā uz rokām dabūšu es tikai 20 gabalus, tad dārgā tauta man gribētos zināt kuri bija tie entuziasti, kas var pakarināt to jebkurā mācību vai darba iestādē, tas ir... uz ielām viņus karināt sanāks nelegāli, un var sanakt lielas nepatikšanas.
Galvenais to karināšanas mērķis ir savakt vairāk cilvēku uz festu, un tapēc es domāju ka skolas ir optimālais variants.
man lūdzu vajadzētu līdz sestdienai zināt kas un kā var.
alt
QUOTE(Yume @ May 5 2005, 14:15)
Tad nu ta, es tagad braucu pakaļ plakātiem, bet tā kā uz rokām dabūšu es tikai 20 gabalus, tad dārgā tauta man gribētos zināt kuri bija tie entuziasti, kas var pakarināt to jebkurā mācību vai darba iestādē, tas ir... uz ielām viņus karināt sanāks nelegāli, un var sanakt lielas nepatikšanas.
Galvenais to karināšanas mērķis ir savakt vairāk cilvēku uz festu, un tapēc es domāju ka skolas ir optimālais variants.
man lūdzu vajadzētu līdz sestdienai zināt kas un kā var.
*

riit vakarpusee buushu riigaa...
/alt
FaNtA
happy.gif es ar leilaako prieku, bet ja skolaas tikai tad sanaaks kaadaas 3 unsure.gif
Lija
Kā vienmēr vari paļauties uz mani, varu izkarināt uz konkrētām vietām, kur mūsu pilsētā paredzētas dažādām reklāmām!!! Tikai kā un kur tiekamies!!!! wink.gif
Kagome
uz mani arii var palauties, es plakaatus varu izkarinaat ziepiitii.
Kima
Yume, sestdien tiekamies un dod tik šurpu plakātus....RKV tawā rīcībā
Yume
Hai nu tad lieta tāda, tilti tiek sestdien slēgti, staiga tikai vilciens, tad man ir piedavāums tikties vai nu kautkur pārdaugavā, vai nu sarunāt vietu kas ir ārpus Buša zonas, lai mes varētu ar afišām tikt galā.
Nuin
Tad jūs te par plakātiņiem diskutējat * ļauini ķiķina* tongue.gif . Es tos jav esmu dabūjis un rīt eju līmēt savā šūlē. cool.gif
Yume
tongue.gif es tāpat biju pirmā, kas dabūja. Hehe..*evil grin*

Nu tauta, ko saka par sestdienu, un pārdaugavu?
Kagome
QUOTE(Yume @ May 5 2005, 20:19)
tongue.gif es tāpat biju pirmā, kas dabūja. Hehe..*evil grin*

Nu tauta, ko saka par sestdienu, un pārdaugavu?
*

kur tieshi paardaugavaa?
Yume
Kam kur ērtāk, es blandīšos tā vai tā pa Rīgu apkārt.
+Chibi+
Mmm, a kā tu iedomājies, kā mēs tiksim pāri - tie, kas nedzīvo Pārdaugavā?

Tiekamies ārpus zonas centrā.
Maybe var pat pie manis, ja man nebūs kaut kādas darba lietas.
FaNtA
Chibi? blink.gif tu saproti ko tu tiko uzrakstiiji sleep.gif tas noziimee ka 70% no tiek pie tevis laugh.gif

a juus vispaar par kuru 6runaajat? sho?
Yume
man vajag atdot plakātus šo sestdien, a par ko jūs runājat es nezinu.
Kima
eu, es paardaugawaa sawu muuzhu kaaaju neesmu speerusi(laikam), es tur neorienteejos...labaak pie Chibi........ tongue.gif
Kima
eu! tauta sanjemas!!! es wairs neko nesaprotu!!!! unsure.gif man shodien lauzties uz centru, lai tiktu pie Chibi peec plakaatiem...wai kaaa? huh.gif
FaNtA
mellow.gif vo vo es ar to gribu zinaat, jo visi kkaa peekšņi apklusa ph34r.gif
Yume
OK, cik atceros Origo neatrodās noslēgtajā zonā, tad gaidu jūs ierastajā strelku vietā, teiksim, emmm... 15:00
Ar plakātiem, kas atnāks, tas dabūs, nē... pats vainīgs...
+Chibi+
pEc tam var pie manis, bet tur ir majorāls bardaks. Te.
X_Kamui
Psc atkal palaidu piu sad.gif
Yume
Vot taa ir, ka neskataas..
Starp citu, ja kaadamveel ir veeleeshanaas kautkur piekaart plakaatus, tad man veel dazhi uz rokaam palika.
Kagome
es vakar pie datora tiku tikai kaados 18:00 taapeec arii neko nezinaaju. Yume, es vareetu dabuut dazus palikushos plakaatus?
Yume
Tu vari dabūs vienu, varbūt divus, tikai tas ir noteikti karināšanai publiskās vietās.
Starp citu, tauta, man vajag zināt, tie, kuriem jau iedevu plakātus kur jūs karināsiet, jo man pieprasa sarakstu.
Kima
Riigas Kultuuru widusskola, pie zinjojuma deelja, S-pilii (pagaidaaam 1) pie zinjojumiem...mums taadi speciali stabinji ira
Kagome
QUOTE(Yume @ May 8 2005, 13:20)
Tu vari dabūs vienu, varbūt divus, tikai tas ir noteikti karināšanai publiskās vietās.
*

esmu ar mieru. dazas pupliskas vietas jau ir padomaa, bet kaa es varu dabuut tos plakaatus?
Yume
Hm, kā tu skaties uz otrdien, kautkad pa dienu? Tā kā es tusēšu pie k/t Rīga jau no 13:00 tad vari līdz kādiem 14:30 piekāpt varbūt?
Kagome
otrdien diemzeel nevaru, uz skolu jaaiet un stundas iet liidz 15:00. kaadu citu dienu var, piemeeram ceturdien?
+Chibi+
Chibi karinās LU VFF [ Vēstures un Filosofijas fakultātē].
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.