swordsman
Apr 30 2005, 21:02
kur juus dabujaat photoshopu?????
ShinChan
Apr 30 2005, 21:07
QUOTE(swordsman @ Apr 30 2005, 20:02)
pērkam licenzētu produkciju specializētajos softwāres veikalos. A kā tad citādi?
CloudX
Apr 30 2005, 21:08
licenzēts software = naave makam.
ShinChan
Apr 30 2005, 21:10
QUOTE(CloudX @ Apr 30 2005, 20:08)
licenzēts software = naave makam.
toties sirdsmiers un apziņa, ka neesi zaglis
swordsman
Apr 30 2005, 21:10
QUOTE(ShinChan @ Apr 30 2005, 20:07)
pērkam licenzētu produkciju specializētajos softwāres veikalos. A kā tad citādi?
a vinu kautkur nevar downloadeet
Personigi es panemu serialu un licenzeju . Ir ta4u papilno visadu cracku saiti =]
QUOTE(swordsman @ Apr 30 2005, 20:10)
kauneejies buutu! teevzemes vaardaa nevari ziedot paaris simts latus par programmu kas jau taa pat gljukojas?
QUOTE(swordsman @ Apr 30 2005, 20:10)
Bļin! Davai nepārvērtīsim animes saitu par wazrezņiku tusonu, m'key?
Ir n-tie saiti, kur to visu dabūt. Arī tepat LV
QUOTE(ShinChan @ Apr 30 2005, 21:07)
Lol, ja taadu veikalu buutu, tad varbuut kautko arii nopirktu, bet pashlaik situaacija latvijaa ir beediiga, nav softam tirgus. Vieniigias kur vareeja pirkt softu bija latgaliite, kur arii savu Win2k nopirku... pa 10 ls...
Sigfa tu es psihs
Windows 2000 SP4 (server vai pro) maksā vienas CD matricas cenu
jaa,questions par photoshopu - man winch ir smagi nochakareejies un jaw kaadus 2 gadus (!) es newaru winjaa wispaar neko dariit, jo neraadaas newiens simbols,ne texti, ne lapai izmeeru uzlikt.. kaadrejz taa bija mana miiljaakaa programma,chakareejos winjaa wisulajku... kaac newar iedomaaties,kas wareetu buut par wajnu?
Nez, pameegini paarinstaleet to Photoshop.. Mosh paliidz.. Citaadi gruuti noteikt, kas tieshi par vainu.. Man taa nav gadiijies, jo veel nav bijis gadiijums, kad 2 gadu laikaa neesmu windows paarinstaleejis..
ja buutu tik wienkaarshi.. meegjinaac jaw ir.. man braaleens arii meegjinaaja weelwienu jaunaaku wersiju uzinstallet pa wirsu.. nekas nemainaas..nju,ok,paraadaas dazhi nenosakaami simboli,bet straadaat taakaataa nau iespeejams..
un kaadrejz,sensenos lajkos,ka winch weel straadaaja,es biju maza un dumja un nemaaceeju winju lietot..tik tadaa liimenii,ka ziimeet kkadas diiwainas bilzhas....tagad jaw ar nemaaceetu,bet wareetu maaciities,ja wien...
weeheheee...man gribaas laj winch akal straadaa..
1. Kāpēc tavs brālēns instalēja pa virsu
. Taču pareizāk ir sākumā izinstalēt un pēc tam pa jaunu instalēt.
2. Kā var nestrādāt
1)Errori
2)Rada ka nereģistrēta versija
3)Galīgi nojūdzie
Kurš no šiem
itkaa wiss ir,tik simbolus neraada..
es te ieliktu bildi kaa tas izskataas,bet nezkaapeeec newaru uploadot biudi..
QUOTE(Taka @ May 1 2005, 10:46)
Sigfa tu es psihs
Windows 2000 SP4 (server vai pro) maksā vienas CD matricas cenu
Toreiz, kad pirku nebija kur citur pirkt. Taa saciit, latgaliites monopols. Es vinju nopirku uzreiz peec iznaakshanas.
Tagad es to widowsu pats novilktu, ja buutu vajadziiba.
swordsman
May 3 2005, 18:19
bet kur tad vinu var downloadeet???
QUOTE(rebel @ May 1 2005, 12:55)
jaa,questions par photoshopu - man winch ir smagi nochakareejies un jaw kaadus 2 gadus (!) es newaru winjaa wispaar neko dariit, jo neraadaas newiens simbols,ne texti, ne lapai izmeeru uzlikt.. kaadrejz taa bija mana miiljaakaa programma,chakareejos winjaa wisulajku... kaac newar iedomaaties,kas wareetu buut par wajnu?
2 gadi un nau bijis windows reinstalls? wow, respect :D
lai gan nau brīnums, ka tagad tā čakarējas = brēc pēc reinstalla laikam jau ka :]
QUOTE(swordsman @ May 3 2005, 18:19)
bet kur tad vinu var downloadeet???
DC++, torrenti, eMule, Soulseek, [jebkura p2p proga] :)
ko wisi te par reinstalliem wien runaa? nau taa,ka man nekas nebuutu dariic,jo kompiic tak pa widu bij' nospraadzis un taadas lietas, arii atminjas karti kkad lika un wiskko dariija.. peec wisaam shiim lietaam es gaidiiju,ka buus kaadas izmainjas photoshopa darbiibaa..mm..jaa,weltas ceriibas. un tagad es NEWARU ielikt biudes! gribeetu paraadiit,kaa tas izskataas,bet tad,kad lieku biudes un nospiezhu "upload", no "image" lodzinja wnk pazuud wiss texc un nekas nenotiek. kas tam nepatiik?
dmonster
May 7 2005, 09:13
Neapreizs formāts.
Maz ticams, ka atminas (RAM) nomaina vareetu kaut kaa paliidzeet kaada sofa nestraadaashanas gadiijumaa.. vieniigi ja shim prasiibas monstriozaas, bet Photoshops taads nav..
Huh.. gribeeju ietekt to bildi pameeginaat pielikt kaa attachmentu, bet shim topicam nemaz nav taadas iespeejas..
Meegini ar Paint saseivot kaa parastu jpg un vajadzeetu iet. Ja ne tad mosh no cita PC..
hmm..no Paint kaa jpg????? man tur piedaawaa tikai un wieniigi dazhaadu wejdu bmp...
woohoo!!!!!!! izdewaas! shorejz - nekaaadu probleemu,lajgan wisu dariiju taapat kaa pirmstam..hehz,buus lajkam kompiitim kkas nepaticis...waj arii taaapeec,ka ieprieksh nebiju administratora sadaljaa.. hmzz,buus jaaparbauda.. whatever
galwenais,ka sanaaca!
tad tieshaam newienam nau ideju, kas waretu buut wajnas manam photoshopam??
Hideki
May 15 2005, 00:19
QUOTE(rebel @ May 12 2005, 17:27)
tad tieshaam newienam nau ideju, kas waretu buut wajnas manam photoshopam??
Izklausās pēc windows pussabrukšanas perioda iestāšanās.
Līdzēs tikai windows pārintalēšana, tikai ne pa virsu jau esošajam - atkal būs tie paši bagi. Format C rulz .
Tikai iepriekš jāsaglabā kautkur viss vajadzīgais.
Par bilžu upload - gadijumā nav uzlikts firewalls kas to bloķē?
nju,nez,warjaw buut,ka taa ir ar to windowzu.. un par firewall - hehe,kaa laj es zinu,kas uzlikc,kas neee,paarswaraa esmu piiilniiga analfabeete datoru jautaajumos
*saspaida daudz podzinju un laimiiga leekaa apkaart,kad ekraans kjuust melns : jeej,esmu radiijusi jaunu programmu!* bet buus jaaanoskaidro,pajawtaashu teetim or kaadam citam no saweejiem,kas gudraaki par mani un shitaas jokainaas lietas saprot..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.