Cik sapratu Festivāls tiek pārnests?
Kagome
Apr 27 2005, 13:12
jaa, vinjs notiks no 20. - 22. maijam
kāds te sakars ar useru galerijām?
Move to Offtopic...
Nu tad, mož zīmējumu iesniegšanas termiņu varētu pagarināt!!!!???? Jo laiks tad jau vēl ira!!!! Kā ar to delu būtu? Tas ir iespējams?
Ahhhhhhhh.... Es taa gaidiiju festa saakumu tagad veel ilgaak jaagaida, bet nekas varbuut tad tieshaam var veel kaadu ziimeejumu iesniegt????????????
Festa rīkotājiem bija izvēle - vai nu viņu sabojāt, vai pārcelt.
Galu galā kino Rīga ir "zonā" un tur klāt tikt normāli nevarēs.
Es pilniigi noteikti atbalstu paarcelshanu pret sabojaashanu. Labaak, ka veelaak, bet viss ir labi, nekaa aatraak un kaut kas nav labi.
Kenshin
Apr 27 2005, 15:11
lec f*** bush by all of us... ne velti vish ir kretiins un krtiit man uz nerviem... kaa wish driix???? izjaukt festu.. nu nee..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jautājums jau nebija par to ka labi vai nē ka pārnesa festi!!! Es gribētu zināt vai var pagarināt zīmējumu nodošanas termņu!!!
QUOTE(Kenshin @ Apr 27 2005, 15:11)
lec f*** bush by all of us... ne velti vish ir kretiins un krtiit man uz nerviem... kaa wish driix???? izjaukt festu.. nu nee..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ko jūs te lamājaties it kā viņš te speciāli brauktu jums pasākumu jaukt ārā. Ne viņš zin, kas tai dienā ir rīgā paredzēts, ne arī viņam ir ļaunais nodoms izjaukt kautko atbraucot šeit..
dmonster
Apr 27 2005, 18:35
(Spam coming) Varbūt *paranoja* Bush ir Radical Anime Hater!!!
Hellsin-The Alucard
Apr 27 2005, 20:52
tas gan ir BAIGI BAIGI[UZSVERU] MAUCIGI Shitaa izjaukt visus plaanus...Bet nu nekas, Heh...
Teoreetiski vaidzeetu pagarinaat darbu iesniegshaanas terminu...
BEt vienalga stulbi...Jo viss tika saplaanots... :mad:
anishuara
Apr 28 2005, 10:01
Buš gan ir... šitādu festu izjaukt!!!! Ne nu kur tas dzirdēts ka tādas anime heiters piedzimst.......
vajadzeja laicigi no tada tikt vaļā....Tad vismaz fests notiktu laicigi!!! +_+
Kagome
Apr 28 2005, 10:14
[/quote]
Ko jūs te lamājaties it kā viņš te speciāli brauktu jums pasākumu jaukt ārā. Ne viņš zin, kas tai dienā ir rīgā paredzēts, ne arī viņam ir ļaunais nodoms izjaukt kautko atbraucot šeit..
[/quote]
kas to zin, varbuut vinjs tieshaam speciaali brauc uz riigu lai izbojaatu visu pasaakumu
Kagome
Apr 28 2005, 10:15
bet taa vai taa, anime fests notiks, un vinjam nekas neizdevaas
dmonster
Apr 28 2005, 14:27
Nu tagad, kad mēs zinām, ka viņš ir a Radical Anime Hater, ir labi, ka viņš brauks uz Latviju. Ieslodzītos neņemam!!!
Kagome
Apr 28 2005, 16:55
par to ziimejumu konkursu, cik man zinaams ziimeejumus var nodot liidz 15. maijam
Hellsin-The Alucard
May 2 2005, 14:48
TAd viss paliek speekaa vai ne?20-22 datums?
QUOTE(Hellsin-The Alucard @ May 2 2005, 13:48)
TAd viss paliek speekaa vai ne?20-22 datums?
Jap. :3
Ja vien Bušs pēkšņi neattapsies, ka viņš ir aizmirsis rokassomiņu Latvijā.... XD
dmonster
May 5 2005, 14:26
Skuķpuikas ar gejisku un metroseksuālu noslieci pieņem jaunu, vēl pretīgāku viedokli.
huh, kā lai saprot pēdējo postu?
* manā priekša neapvainot metroseksuāļus-uztveru kā personīgu apvainojumu*
dmonster
May 5 2005, 21:17
Eee tagad man uz vakara noguris prāts tāpēc tā īsti nesaprotu tikko uzrakstīto.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.