Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Maza praata speele...
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
SheWr
Mekleeju pa internetu kautko interesantu un uzgaaju vienu diezgan labu praata speeli
Brain.lv

Pieregistreejaties un izmeeginiet savu gudriibu. Lapa izskataas diezgan jauna, taapeec diezko daudz jautaajumu tur nav (tik 3 kaartas), nu es iznjeemu no visaam 3 kaartaam labaako rezultaatu (pirmdienas pamatspeeli):
image
Jūs ieguvāt 1260 punktus no 2000 iespējamiem un pareizi atbildējāt uz 11 jautājumiem no 16

ielieciet sheit ar savus rezultaatus
CloudX
1800 tongue.gif
Ella
image
SheWr
uuuh... un es veel domaaju ka man mazliet normaals punktu skaits... Nu redz, ku te visi tomeer izgliitoti...
Westy
Cik sapratu juus tur demo versiju mineejaat. Galvenais jau ir neizmantot papildiespeejas... . Taa kaa nav ko uztraukties SheWr smile.gif
dmonster
Jūs ieguvāt 1190 punktus no 2000 iespējamiem un pareizi atbildējāt uz 9 jautājumiem no 16 sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif Kāāāāāāāāpēēēēēēc tik zems?
edg
1430. Tagad jaasaak lasiit noteikumus un noskaidrot, kaapeec man taas papildiespeejas nebeidzaas...
Ella
QUOTE(Westy @ Apr 19 2005, 20:58)
Cik sapratu jūs tur demo versiju minējāt. Galvenais jau ir neizmantot papildiespējas... . Tā kā nav ko uztraukties SheWr smile.gif
*

emm es nevienu papildiespeju neizmatoju, tapēc ka es tik pie pēdējā jautājuma ieraudzīju ka tur tādas ir "Stupid me" *sit sev pa galvu*
Kikyou
Es dabūju 860. xD
I'm just too smart for you all.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.