Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nanaca Crash!
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
zenofex
Pamēģiniet aizsist līdz 8000 metriem tāli smile.gif

Dikti adiktīva spēlīte ar speciālajiem move
Yume
Ui, jā šito atceros, kautkad jau uzbridu tai virsū.. nu man toreiz kautkā ar laimi uz pusi sanāca labi tālu... vai tik ne paari 10 km.
edg
Pameegjiniet dabuut 10.24 happy.gif
edg
image

Es no shitaadaam speeleem aatri kljuustu atkariigs. Jaamaacaas valdiit paar sevi un nespeeleet vairaak.
dmonster
Redzot iepriekšējo skaitli kautkā neliekas, ka mans rezultāts 1270 ir liels.
UPDT: Tagad jau 2340.04 m
Kikyou
Beeee... es tikai dabūju līdz ~ 5km. Bet spēle tik tiešām addictive. laugh.gif
edg
Taa kaa nepretendeeju uz pasaules rekordiem, tad reku mana strateegjija: Taa kaa zaude saakumaa nesaap, tad var riskeet, un sist apmeeram 0-20 graadu lenjkjii pirmo sitienu. Tad pastaav ceriiba, ka uztraapiis uz vairaakiem labiem chariem peec kaartas. Tajaa speelee, kur dabuuju savu rekordu, bija ljoti veiksmiigs saakums un veciits uzlidoja apmeeram 150km augstumaa un bija sasodiiti aatrs pa x asi. Tad nu taadu aatrumu zheel zaudeet, un tad, kad veciits nokritis liidz tiem 10-15km, tad uzbliezu ar riteni atkal augshaa, un taa visas 3 reizes. Pirmoreiz piezemeejaas peec taa boosta ap 5000m (+-1000m). Un tad veel leekaaja savaa nodabaa. Tad tiiri uz haljavu dabuuju bounce boost un aizleekaaju liidz rekordam. Veel jaaatceras, ka peec atsitiena pret kaadu no chariem paraadaas special skolotaajai, bet biezhi skolotaaja ir turpat pa labi. Tad nu ar veiksmiigu bliezienu uz leju pie boost klaat var dabuut veel special teacher boost. wink.gif
jurc
paarsitiet manu!!
image
SheWr
Heh... es 1000 dabuuju kad veel nezinaaju ka tos bonusus var izmantot....

bet nu iipashi labaak tagad neaizsviedu:

image
edg
Ja jau gribi, lai paarsit, tad she:
image
Sigfa
monstri laugh.gif es vairaak par 3km nevareeju dabuut laugh.gif
.
baseboalbatboy
QUOTE(edg @ Apr 12 2005, 14:59)
image
*

edg ar tevīm kautkas nav kārtībā kā tādu skaitli var dabūt blink.gif huh.gif
jurc
QUOTE(baseboalbatboy @ Apr 12 2005, 17:57)
QUOTE(edg @ Apr 12 2005, 14:59)
*

edg ar tevīm kautkas nav kārtībā kā tādu skaitli var dabūt blink.gif huh.gif
*

man līdz darba beigām vēl 2h... Būs jauns rekords! es ceru... ^^
CloudX
smile.gif MY best

image
edg
Mans augstuma rekords:
image

Ja te kaads domaa, ka kaads no shitiem rekordiem ir liels, tad iechekojiet sheit:
http://megami.starcreator.com/nanaca-crash/records.php wink.gif
edg
Un tiem, kas netic, ka tie rekordi ir reaali iespeejami, palasiet Monthenor postu, kur pastaasta, kaa pie taadiem rekordiem tikt:
http://forums.insertcredit.com/viewtopic.p...er=asc&start=60
jurc
QUOTE(edg @ Apr 13 2005, 09:02)
Ja te kaads domaa, ka kaads no shitiem rekordiem ir liels, tad iechekojiet sheit:
http://megami.starcreator.com/nanaca-crash/records.php  wink.gif
*

Nuuu jaaa.... Mēs te visi nobālam viņu priekšā.. Viņi jau arī noteikti to mēnešiem ir spēlējuši, zin visas fiškas kas un kā darāms... 4k metru augstumā uzlidot? Da tur jāgaida 10min kamēr atpakaļ nokritīs tongue.gif
baseboalbatboy
Redzu jaums ir tie Firefoxi un Operas(he) ko viņi dod? huh.gif
edg
QUOTE(baseboalbatboy @ Apr 13 2005, 15:10)
Redzu jaums ir tie Firefoxi un Operas(he) ko viņi dod? huh.gif
*

• Eertu (kaa kuram) darbiibu ar vairaakiem atveertiem logiem.
  • Aizsardziibu pret pop-up logiem.
  • Firefox extensions (GoogleBar).
  • Firefox Find ir vienkaarshi lielisks - ar momentaalo searchoshanu un highligt fiichu.
  • Firefox man patiik bookmark paarvaldiiba.

Ja intersee veel par Firefox vs IE, tad:
  • "Firefox is lauded by fans for its download speed and a superior user interface, and users say that its pop-up blocker is one of the best out there. It offers tabbed browsing, which means that users can jump back and forth between different sites with only one window open, and live bookmarks, which show users the most recent headlines on their favorite sites and lets them go directly to those articles."
  • Ljoti pamatiigs izklaasts: http://www.pro-networks.org/forum/about48025.html
  • Plusi un miinusi: http://www.techsupportalert.com/firefox.htm
  • http://www.marketingshift.com/2005/01/firefox-vs-internet-explorer-aka.cfm
Hikaru
Mans rekords: biggrin.gif

image
dmonster
mad.gif ohmy.gif mad.gif KĀ JŪS DABŪJAT TOS MILZĪGOS REKORDUS, MANS TOPS IR TIKAI 4231 mad.gif ohmy.gif mad.gif
Hikaru
Nu es vairākas dienas spēlēju un beidzot sanāca sasniegt tādu rekordu.... paveicās uz dažiem vairākiem Special uzdurties. tongue.gif
dmonster
dry.gif Tu nebūsi vienīgais tulīt vairs, kas spēlēs veselu dienu *go Nanaca Crash go*
UPDT: HELL YEAH 10000m+kapeikām lielākais augstums bija 142m parādītu labusi, bet dry.gif Nēmāku parādīt lapusi un khm jau aizvēru ciet.
edg
Hikaru, tu driiksti palikt Latvijas chempions Nanaca Crash. Man nav zheel. Censhos atradinaatos no speeliiteem, jo taa ir milzu laika nosishana apshaubaamam labumam... Labaak dariit kaut ko jeedziigu un labumu sanjemt gudriibaa, ko peec tam, darot citaadas jeedziigas lietas, var izmantot sanjemot labumu naudaa, ko peec tam var izmantot speeciigiem emocionaaliem labumiem, piemeeram, braucienam uz Japaanu smile.gif
dmonster
QUOTE(edg @ Apr 18 2005, 14:30)
Hikaru, tu driiksti palikt Latvijas chempions Nanaca Crash. Man nav zheel. Censhos atradinaatos no speeliiteem, jo taa ir milzu laika nosishana apshaubaamam labumam... Labaak dariit kaut ko jeedziigu un labumu sanjemt gudriibaa, ko peec tam, darot citaadas jeedziigas lietas, var izmantot sanjemot labumu naudaa, ko peec tam var izmantot speeciigiem emocionaaliem labumiem, piemeeram, braucienam uz Japaanu smile.gif
*

dry.gif Phe tev tik skauž
edg
QUOTE(dmonster @ Apr 18 2005, 17:43)
*

Ko ta es, tu jau labaak zini...

Bet, par teemu runaajot, eksistee hakotaas Nanaca Crash versijas, kuraas lielus rekordus elementaari sasniegt. Un screenshoti ne ar ko neatshkjiras. Ja kaads briesmoniigi grib to rekordu uzstaadiit, tad var nogoogleet, un to elemetaari izdariit.
FaNtA
QUOTE(edg @ Apr 18 2005, 20:37)
Bet, par teemu runaajot, eksistee hakotaas Nanaca Crash versijas, kuraas lielus rekordus elementaari sasniegt. Un screenshoti ne ar ko neatshkjiras. Ja kaads briesmoniigi grib to rekordu uzstaadiit, tad var nogoogleet, un to elemetaari izdariit.
*

nevajag pat hakotu cool.gif paņem ar fotoshopu un uztaisi wink.gif nekaadu probleemu
dmonster
QUOTE(edg @ Apr 18 2005, 19:37)
QUOTE(dmonster @ Apr 18 2005, 17:43)
*

Ko ta es, tu jau labaak zini...
*

Jā jā ES jau pie visa atkal esmu vainīgs. Nevajag uztraukties.
edg
QUOTE(FaNtA @ Apr 18 2005, 20:04)
QUOTE(edg @ Apr 18 2005, 20:37)
*

nevajag pat hakotu cool.gif paņem ar fotoshopu un uztaisi wink.gif nekaadu probleemu
*

Fotoshopaa pietiek nokljuudiities ciparu attaalumaa par 1 pikseli un tu jau esi izgaazies. Daudz kur taapeec prasa arii citus screenshotus no taas speeles. Un visu fotoshopot nav eerti... Bet, protams, var.
Hikaru
QUOTE(edg @ Apr 18 2005, 15:30)
*

Es ta jau sen spēlītes nespēlēju. Tikai šo mazliet pāris dienas uzspēlēju, lai ātri apniktu, un viss. Bet tā vispār spēlēm jau pavisam maz pievēršu uzmanības.
Tik varbūt tagad dažreiz Nanaca Crash vēl uzspēlēju dažas minūtes dienā, lai atpūstos... wink.gif

Oi... heh... Mans augstuma rekords... huh.gif

image

...gluži nejauši sanāca. biggrin.gif
dmonster
blink.gif blink.gif blink.gif How tha F... did you get this score???
SheWr
Es jau visu nedeelju/katru dienu meeginu dabuut labu rezultaatu un rekur beidzot kaads sasniegums!!!
image

rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
luster dragon
mans rekord ir tikai 1810.04m laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif patieshaam man tik ir.
SheWr
laugh.gif neviens veel neatkoda? Es to agusheejo postu ar rezultaatu tik ieliku kaa atbildi uz apspriedi par to ka photoshopaa nenormaali gruuti viltot... un tie daudzie rolleyes.gif rolleyes.gif jau pirmkaart noraadiija ka kautkas nav laagaa, arii es ieligu to hakoto screenshotu zemaakaa kvalitaatee, lai izceltos taas vietas kur ir mainiits......

diivaini gan ka neviens nepamaniija... rolleyes.gif
dmonster
QUOTE(SheWr @ Apr 20 2005, 18:27)

image
*

and
QUOTE(Hikaru @ Apr 16 2005, 10:11)
image
*

Var redzēt atšķirības, ne tulīt, bet ja kārtīgi ieskatās vārds "Best Record" ir pa zemu.
SheWr
nu jaa... tagad jau juus mekleejam taas atskiriibas, bet vajadzeeja buut tik ashiem pirms es pateicu laugh.gif

Un ja kas, tad paskaties uz to ka apkaart Best Record un punktiem ir kautkaads klucis, to var redzeet ja ljoti labi ieskataas - taapeec pazeminaaju kvalitaati
edg
Ja nav intereses atrast, tad neatrod.
Hikaru
Kamēr nedarbojās internets nav ko bija darīt, atcerējos ka ir tāda spēle. Sen nav spēlēta. biggrin.gif Pa vienu vakaru uzstādīju jaunu rekordu. cool.gif

IPB Image
Sigfa
man ir nelaba aizdoma, ka hikaru te lieto krakoto shiis speeles versiju, kura ir nezheeliigi vienkaarsha biggrin.gif Ar to es reiz tiku liidz 80 000. Sen nav speeleets orgjinaals, jaapameklee.
Pakkun
man tas links neiet sad.gif
ETM
QUOTE(Pakkun @ Sep 27 2006, 17:41) *

man tas links neiet sad.gif

Nez, vai tam par iemeslu var buut fakts ka topiks ir pusgadu vecs? hmm.....

EDIT: lai tas ebuutu tikpat liels spams kaa ieprieksheejais topiks papildinaashu ar noderiigu infu:
http://www.google.com/search?q=Nanaca+Crash
vai tieshaam tik gruuti pasham aizdomaaties liidz taadaam lietaam?
Pakkun
labaakais, kas man sanaaca biggrin.gif

IPB Image
Hikaru
QUOTE(Sigfa @ Sep 27 2006, 13:56) *

man ir nelaba aizdoma, ka hikaru te lieto krakoto shiis speeles versiju, kura ir nezheeliigi vienkaarsha biggrin.gif Ar to es reiz tiku liidz 80 000. Sen nav speeleets orgjinaals, jaapameklee.

Nē, krakoto versiju es neizmantoju. To pašu pirmo oriģinālo (pirmajā postā) saglabāju sev uz datora un tikai to spēlēju. Vienkārši paveicās man. Sanāca viens rets Special, kad viņš par gumiju pārvērtās un kā kaučuks darbojās. Tad vēl daži parastie sitieni bija pa to laiku. Un kaut kad, tajā pašā laikā vēlāk izdevās viens super-Special ar briļļaino. Un rezultātā gluži nejauši sanāca 20 km. smile.gif Pa šodienu man vairs nesanāca i tuvu tam piekļūt klāt. Nedomāju, ka vēlreiz sanāks tik tālu kādreiz tikt.
Sigfa
nu tad tu esi baigais mostrs, es taalak par 5km netieku biggrin.gif
ETM
rs vienbriid tiku ar paaris veiksmiigiem specialiem liidz 6.5km, taalaak gan nee.
Sushi
Btw, šīs spēles galvenie varoņi ņemti no adult PC game Cross+Channel.
Ir arī versija, ko var spēlēt jabkura vecuma cilvēki. Man liekas, ka tā ir PlayStation2.
Un jā.. biju kkad galīgi sen šito spēli atradusi un lēkāju priekā, ka kāda puslīdz normāla flash spēle ar anime chariem. Tad es aizmirsu kā tā spēle saucās un kur es viņu biju atradusi (pēc kāda pusgada). beigās gan tomēr atradu.. un sāku stādīt rekordus. Bet tagad gan diezgan ilgu laiku neesmu spēlējusi, būs laikam jāpaspēlē biški..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.