Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pasaakums pie Chibi.
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
+Chibi+
Tātad, kāds jau palaida baumas [*cough* Sigfa *cuagh*], bet, JĀ, pasākums būs, nezinu gan, cik ilgi jūs taisaties palikt. Var ilgi. Atļauju. MWAH HAH HAH. laugh.gif

Anyway. Tātad. Rīt. SESTDIEN. 2ajā aprīlī. 02.04.2005.

11.00 pie Origo. Edit: 14.00. dry.gif

Varat tik agri?
Rags
bring it on laugh.gif
bušu, varbūt minūtes 5 kavēšu, a varbūt nē happy.gif
kas jāņem līdzi, ja vispār kautkas jāņem blink.gif
ETM
vai kaa viens te uzprasaas uz pasaakuma ieilgshanu.
Nu centiishos piecelties, bet ja neesmu (veel pedeejaas 11 seerijas no FMA plaanoju noskatiities), tad zvaniet 5920314 un modiniet! Ja rupjaa balsii atbild ka ir miris, neticiet!
+Chibi+
vienkārši lieta tāda, ko JurChix bruac pa dienu projām, tādēļ būtu labi, ja mēs vēl viņu satiktu, so tik agri.... BET - var vēlākju laiku citiem cilvēkiem, kurus es apsolu satikt norunātā vietā. Bet labāk tomēr 11os.

+Chibi+
QUOTE(ETM @ Apr 1 2005, 23:48)
veel pedeejaas 11 seerijas no FMA plaanoju noskatiities
*

mēs arī to darīsim... happy.gif

Oki, tev modināsim, mweh heh heh. *ļaunumu vēstoši smiekli*
Rags
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 1 2005, 22:32)
Var ilgi. Atļauju. MWAH HAH HAH.  laugh.gif

emm, a cik ilgi var ieilgt? rolleyes.gif me jau buutu gatavs liidz pat sveetdienai seedeet laugh.gif
ETM
PAGA, PAGA!! ko noziimee "mees arii to dariisim"? tusa laikaa tak FMA neskatiisies, tad man nav ponja vinju tagad skatiities. jeb tas par modinaashanu domaats?
Kikyou
Manis gan tur nebūs, bet es - kā vērotājs uzreiz prasu, VAI KĀDAM BŪS FOTOKAMERA? :3
Rags
QUOTE(Kikyou @ Apr 1 2005, 23:51)
Manis gan tur nebūs, bet es - kā vērotājs uzreiz prasu, VAI KĀDAM BŪS FOTOKAMERA? :3

nu man nebūs(to kas telefonā par kameru neuzskatu dry.gif)
cerams ka kādam citam varbūt blink.gif
ETM
Varbuut mums veel webcamu uzstaadiit un dziivajaa tusu transleet?
X_Kamui
Heh tomer es nolemu iet hehe tongue.gif

11.00 pie origo wink.gif uuuu tad tagad jaiet gulet....
Un vai kaut ko vajadzes ņemt lidzi....
+Chibi+
Cilvēki, man te reāla problēma - mani dzīvokļabiedri "nesadzirdēja' manu lūgumu šodien neokupēt apartment, atvelkoties 7os no rīta kuplā skaita un ieveļoties gulēt. Līdz 11iem nepamodīsies. Atceļam uz 14.00. Lūdzams. sleep.gif
Sigfa
*nopuushas* un es jau domaaju, ka tuuliit buus jaaskrien...

pie Origo? kur pie origo? ne jau pie izejas, kur taa lielaakaa cilveeku pluusma? Varbuut labaak pie stacijas pulkstenja?
Rags
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 2 2005, 07:12)
Cilvēki, man te reāla problēma - mani dzīvokļabiedri "nesadzirdēja' manu lūgumu šodien neokupēt apartment, atvelkoties 7os no rīta kuplā skaita un ieveļoties gulēt. Līdz 11iem nepamodīsies. Atceļam uz 14.00. Lūdzams. sleep.gif
*

ehh, and i was up and ready huh.gif
bet nu nekas, 14 tad 14, būšu happy.gif
Yume
OO, jum tur buus jautri... eee.un atkal es netieku pie Chibi. dry.gif
X_Kamui
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 2 2005, 07:12)
*

Hehe 7 no riita...... es se6os laugh.gif tagada varešu paguleet...
aya-angel
Heya!! me is back!! tongue.gif Klau, cik ilgi juus cilveekus pie Origo gaidiisiet? stundu kaa parast? Vuenk, man shodien no 12.00 liidz 14.00 pasaakums Turiibaa, kur man jaabuut.... Ta ka ja juus gribeesiet mani redzeet, tad es jums pievienoshos tuvaak plkst. 15.00
Hikaru
Es būšu, būšu. smile.gif Pagaidām noprotu, ka 14:00.
... ...
+Chibi+
QUOTE(Sigfa @ Apr 2 2005, 08:49)
*nopuushas* un es jau domaaju, ka tuuliit buus jaaskrien...

pie Origo? kur pie origo? ne jau pie izejas, kur taa lielaakaa cilveeku pluusma? Varbuut labaak pie stacijas pulkstenja?
*

Kur parasti. Pie pulkstenim tuvākām durvīm, pie ieejas, pie trepītēm, pie staba... Am i specific enough?

QUOTE(aya-angel @ Apr 2 2005, 09:53)
Heya!! me is back!! tongue.gif Klau, cik ilgi juus cilveekus pie Origo gaidiisiet? stundu kaa parast? Vuenk, man shodien no 12.00 liidz 14.00 pasaakums Turiibaa, kur man jaabuut.... Ta ka ja juus gribeesiet mani redzeet, tad es jums pievienoshos tuvaak plkst. 15.00
*

Ej/Brauc uz Jukatāna pusi, zvani, kad tu tur esi, un es tev iziešu pretī. happy.gif Turpat vien ir.

ES ĻOTI ĻOTI ATVAINOJOS,KA LAIKI TIKA MAINĪTI, BET TAS NAV MANĀ VARĀ.
ETM
*Peec shii posta pie sevis atskam firmiigie smieklinji....

Bet ja nopietni tas ir zveeriski, es dabuuju 4h paguleet, pieceljos, pasaakums paarcelts uz veelaaku, a vairaak aizmigt ta nevaru!!
FaNtA
jauki es ar varu paspeet >:) a ko juus pasaakumaa taisaties dariit, ko parasti namat liidzi, vai viss jau uz vietas ir? rolleyes.gif
alt
QUOTE(ETM @ Apr 2 2005, 10:42)
*Peec shii posta pie sevis atskam firmiigie smieklinji....

Bet ja nopietni tas ir zveeriski, es dabuuju 4h paguleet, pieceljos, pasaakums paarcelts uz veelaaku, a vairaak aizmigt ta nevaru!!
*

beeeeeeeeeeee

mums ir reaalaaakie eksperimenti

nuuu taa
mees vismaz zinaam ka kartepelju pankuukas mees pat maakam uztaisiit garshiigas un saldeejuma koteilji

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tongue.gif
Church
QUOTE(alt @ Apr 2 2005, 12:11)
beeeeeeeeeeee
nuuu taa
mees vismaz zinaam ka kartepelju pankuukas mees pat maakam uztaisiit garshiigas un saldeejuma koteilji
*

mmm, shnjak shnjak, mmm
(/me laiciigi pacelj shnjukuru no ceptu kartupelju siles)
"taitji, taitji, njebivalji nji na kakom taitji .. nas i tut njeploho kormjat"
balzaams kaa uzdzeramajs peec maltiites skatoties animi ar uzlabo gremoshanas procesu ne sliktaak par visadiem kokteiljiem ;>
alt
QUOTE(Church @ Apr 2 2005, 12:17)
QUOTE(alt @ Apr 2 2005, 12:11)
beeeeeeeeeeee
nuuu taa
*

mmm, shnjak shnjak, mmm
(/me laiciigi pacelj shnjukuru no ceptu kartupelju siles)
"taitji, taitji, njebivalji nji na kakom taitji .. nas i tut njeploho kormjat"
balzaams kaa uzdzeramajs peec maltiites skatoties animi ar uzlabo gremoshanas procesu ne sliktaak par visadiem kokteiljiem ;>
*

naac naac naac church luudzu luudz LUUUDZUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Church
QUOTE(alt @ Apr 2 2005, 12:19)
naac naac naac church luudzu luudz LUUUDZUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*

gomen, mans buts i paaraak slinks/smags lai taga pieceltos no miiksta klubkreesla un brauktu no pljavniekiem uz centru ;>
da i kaada jeega no manis baraa, ja lielaako dalju laika pavadiishu kaapnjutelpaa duumojot kaa skurstenis .. te man vismaz pie kompja apkaart i triis pelnutrauki ..

lab, jaunaa Yakitates epa nostiita, back to Mahou Shoujo Tai Arusu && nekoshera One Piece
kaarleens
Rags un ja muus tagad ienjems deelj teviim tongue.gif
labi hawe a good time wink.gif
jurc
braucot prom tur tik viss sāka notikt... izskatījās ka ātrāk par kādiem 5 no rīta neviens nekur netaisīsies iet prom.. biggrin.gif

bet nu tā pat paldies par jauko kompāniju... un saldējumkokteiļiem...
FaNtA
nu vo >:( mani dzina uz maajaam, bet kad aizbraucu vis tikai saakaas, kas ta tur labs saakaas? davaj staasti es ar gribu zinaat tongue.gif

P.S. kaut vai es nebiju ilgi, bet man vienalga bij fun, paldies par viemiiliibu biggrin.gif
jurc
QUOTE(FaNtA @ Apr 2 2005, 21:31)
nu vo >:( mani dzina uz maajaam, bet kad aizbraucu vis tikai saakaas, kas ta tur labs saakaas? davaj staasti es ar gribu zinaat tongue.gif

P.S. kaut vai es nebiju ilgi, bet man vienalga bij fun, paldies par viemiiliibu biggrin.gif
*

da es jau pats pirmais tur aizmuku.. ja nepamanīji...

bā... tie anime žurnāli.. tie PLAKĀTI!!!! Es viņus gribu...

šamie jau noteikti tik rīt ap pusdienlaiku te kautko iepostos.. he he... Kartupeļpankūkrīmas... tongue.gif
X_Kamui
Hehe bija labi, nu lab superiiiiiigii es 00.10 atnacu majas... rolleyes.gif
laugh.gif Un kad atveru durvis ............. saku nereali nirgt, jo man paveras taaaads skats........................... laugh.gif laugh.gif

Un kapec JurCHiX tu tik atri aizbrauci? huh.gif

rolleyes.gif Oh un tie žurnali kurus Hikaru atnesa uuuuu super, it ipaši viens no viņiem, ar vienu lielu manas miļakas animes plakatu....... biggrin.gif
+Chibi+
Mjā,,, visi vēl sēž un ļaunprātīgi izmanot mana cietņa un manu dāsnumu, hah hah hah *sideglance uz Liju*

anywyay. ja neskaita to, ka es esmu vēl miegaina u rīta neapmierinātībā [ jo bija taču jācelas un drīz uz darbu... dry.gif ].

Bet jā.

Wow. Otaku nebeidz mani pārsteigt ar vienkārši apbrīnojamu staminu un freakiness.

Gaidīt TIK ilgi Origo, pēc tam visa tā braukšana... Tad lieliskais "A davai mēģinam padsimt cilvēki saspiesties 10 metros" un vēl visa tā kokteiļu, čipšu, pankūku un vīraka padarīšana....Oi.

Tas bija kaut kas, heh.

Nezinu, vai man tuvākā laikā pietiks dūšas un nervu vēlreiz visus saaicināt, mweh heh heh.

Viss bija/ vēl ir lieliski.

Tikai tik daudz cilvēku nebiju gaidījusi. Taču izdzīvoja, tobiš palika līdz ritam standarta kompānija + hikaru ar saviem lieliskajiem AMV. happy.gif
alt
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 3 2005, 07:56)
Mjā,,, visi vēl sēž un ļaunprātīgi izmanot mana cietņa un manu dāsnumu, hah hah hah *sideglance uz Liju*

anywyay. ja neskaita to, ka es esmu vēl miegaina u rīta neapmierinātībā [ jo bija taču jācelas un drīz uz darbu...  dry.gif ].

Bet jā.

Wow. Otaku nebeidz mani pārsteigt ar vienkārši apbrīnojamu staminu un freakiness.

Gaidīt TIK ilgi Origo, pēc tam visa tā braukšana... Tad lieliskais "A davai mēģinam padsimt cilvēki saspiesties 10 metros" un vēl visa tā kokteiļu, čipšu, pankūku un vīraka padarīšana....Oi.

Tas bija kaut kas, heh.

Nezinu, vai man tuvākā laikā pietiks dūšas un nervu vēlreiz visus saaicināt, mweh heh heh.

Viss bija/ vēl ir lieliski.

Tikai tik daudz cilvēku nebiju gaidījusi. Taču izdzīvoja, tobiš palika līdz ritam standarta kompānija + hikaru ar saviem lieliskajiem AMV. happy.gif
*

padlies par viesmiiliibu smile.gif
atpuuties no mums smile.gif

tik biezji shaadus pasaakumus taisiit nevajag wink.gif

paldies...
aya-angel
Chau, chau visiem tautieshiem aka otakieshiem!!!!!!!! ^___^ It iipashi viens LIELS drakonisks(I know, I know what u think Chibi-chan) hugz un bucha Chibi-chan par vinas viesmiiliibu un par to ka uzneemaas gruutu beernudaarza audzinaataajas lomu... tongue.gif
Viss bija vienkaarshi super!! smile.gif Mees ar Ellu maajaas ieradaamies plkst 23.30..... Nu, ja juus zinaatu, kaa griebeejaas griezties atpakal un notuseet ar Chibi-chan visu nakti.... smile.gif
Sviniigi pasludinu sho pasaakumu vienu no vislabaakajiem Kaigana veesturee!!!!! ^^ Aplausi, luudzu!!! biggrin.gif
jurc
*

hehe.. tev jau nebūs jaaicina - paši aiziesim neprasot... biggrin.gif

QUOTE(alt @ Apr 3 2005, 08:14)
tik biezji shaadus pasaakumus taisiit nevajag wink.gif
*

ak ta tu arī beidzot pie tāda slēdziena esi nonākusi.... tongue.gif

QUOTE(aya-angel @ Apr 3 2005, 08:46)
Sviniigi pasludinu sho pasaakumu vienu no vislabaakajiem Kaigana veesturee!!!!! ^^ Aplausi, luudzu!!! biggrin.gif
*

*no JurCHiX`a puses skan klusi aplausi..*

Un atkal es to visu labāko esmu nokavējis...
Sigfa
jaa, es taa izbriinijos, ka Jurchix pazuda..

maajaas biju taapat kaa Kai, kautkur peec pusnakts.

Chibi, paldies par viesmiiliibu un Interstellu, shito jau sen gribeejaas redzeet/dzirdeet smile.gif
jurc
QUOTE(Sigfa @ Apr 3 2005, 09:02)
jaa, es taa izbriinijos, ka Jurchix pazuda..
*

a tu tā māki? Ne katram tā izdodās.. tongue.gif

Bija jābrauc atpakaļ uz Liepāju.. darbs gaida...

Hikaru.. točen no tevis nu nekādīgi nevar dabūt tos plakātus.. man tur kādi 3 tik intresē... tongue.gif
+Chibi+
QUOTE(Sigfa @ Apr 3 2005, 09:02)
Chibi, paldies par viesmiiliibu un Interstellu, shito jau sen gribeejaas redzeet/dzirdeet smile.gif
*

tu nu gan mani pārsteidzi publiski izrādot patiecību MAN, heh. dry.gif Ir jau par ko {mwah hah hah],bet really... Nav tavā stilā. happy.gif Es jau gaidīgu kādu mīļu "nožēlojams pasākums' or smth. happy.gif

Hikaru
Uhh... pie Chibi ir baigi forši.

Patika tie prikolīgie AMV? Nākošreiz varbūt atnesīšu vēl kaut ko līdzīgu.

Jā un uz maniem žurnāliem baigi uzmetās virsū, ka tagad domā vēl tos varbūt noskenēt. biggrin.gif
FaNtA
QUOTE(JurCHiX @ Apr 2 2005, 22:39)
bā... tie anime žurnāli.. tie PLAKĀTI!!!! Es viņus gribu...

šamie jau noteikti tik rīt ap pusdienlaiku te kautko iepostos.. he he... Kartupeļpankūkrīmas... tongue.gif
*

dry.gif visus es nedabuuju apstiities, bet man no saakuma bij bail eest taas pankuukas smile.gif mazums tur kkas neriktiigs bij iek6aa mellow.gif
Church
QUOTE(FaNtA @ Apr 3 2005, 10:13)
dry.gif visus es nedabuuju apstiities, bet man no saakuma bij bail eest taas pankuukas smile.gif mazums tur kkas neriktiigs bij iek6aa mellow.gif
*

nau jau nekaadi stacijas njaudoshie/rejoshie belashi ar zhurkasteem iekshaa ;>
Rags
QUOTE(FaNtA @ Apr 3 2005, 10:13)
dry.gif visus es nedabūju apstīties, bet man no saakuma bij bail ēst tās pankūkas smile.gif mazums tur kkas neriktīgs bij iek6ā mellow.gif

hmm, pankūkas kā pankūkas tongue.gif
vispār viss bij ok, tik es kā vienmēr kautko dumu izdaru... bet vispār forši happy.gif
+Chibi+
ko tu dumu bez glāžu sišanas izdarīji?

.................................................
Rags
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 3 2005, 13:11)
ko tu dumu bez glāžu sišanas izdarīji?

tieši par to es runāju... sad.gif

Visi tik jautāja un brīnījās, no kurienes pa cik dabūju Newtype žurnālus. 3 žurnālus nopirku tepat forumā Perku- Mainu- Paardosu, ... no dark ruin. Lūdzu. smile.gif
Ella
Yahoo, beidzot man kompis atkal darbojas BEIDZOT man nets atal iet ^^ Un viss pateicoties Ayas teetim ^^
Runaajot par tusu ^^ Viss bija super tikai mans nokaveeja saakumu jo nemaz nezinaaju ka kkas notiekmman ne neta ne PC nebija tanii briidii =[
Church
QUOTE(Ella @ Apr 3 2005, 14:47)
Yahoo, beidzot man kompis atkal darbojas BEIDZOT man nets atal iet ^^ Un viss pateicoties Ayas teetim ^^
Runaajot par tusu ^^ Viss bija super tikai mans nokaveeja saakumu jo nemaz nezinaaju ka kkas notiekmman ne neta ne PC nebija tanii briidii =[
*

citreiz savaac uz pieziimju lapinjas phone numberus organizaatoriem, tad arii bez sieta / aarpus maajas vieglaak buus nfo dabuut ..
Hikaru
*

Kā jau skan ne visiem pazīstamais teiciens: "Mājās ir labi, bet bez viesiem vēl labāk." laugh.gif

Bet galvenais, turies Chibi, nezaudē dūšu un nervus. Pasākums tiešām ir izdevies baigi labs... un tādus kokteiļus es biju dzēris pirmo reizi (baigi labie). rolleyes.gif

Liels paldies, Chibi! smile.gif
X_Kamui
*

Gan jau kaut ka pietiks laugh.gif ....... cerams
QUOTE(Hikaru @ Apr 3 2005, 18:19)
Bet galvenais, turies Chibi, nezaudē dūšu un nervus. Pasākums tiešām ir izdevies baigi labs... un tādus kokteiļus es biju dzēris pirmo reizi (baigi labie). rolleyes.gif
*

rolleyes.gif Hehe pasakums bija labs....... bet nakamreiz buus vel labaks rolleyes.gif
FaNtA
QUOTE(Church @ Apr 3 2005, 13:25)
nau jau nekaadi stacijas njaudoshie/rejoshie belashi ar zhurkasteem iekshaa ;>
*

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nebij, nebij tik traki, man jau patika, gan pankuukas, gan kokteiļi, gan kompaanija laugh.gif juus esat, baigi jautraa tauta!
Janchux
Par pasaakumu nemaaceeshu neko teikt... =) bet nu after party's (uz kuru tiku tikai pateicoties, ka Alt mani izsauca, lai izvilktu vinju aaraa, bet es to nespeeju izdariit... =)) bija lap[b]s... =) =) =) un man zinaamo cilveecinju pulks aug... =)

un shis sanaak laikam mans pirmais posts... =)

Paldies Chibi!!! biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.