Help - Search - Members - Calendar
Full Version: No kurienes ir muuzika Aadazhu chipsu reklaamai?
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
edg
Vai kaads var pateikt, no kurienes ir muuzika Aadazhu chipsu reklaamai?
Kikyou
Tu domā to "Aaa! Vivaldi!" reklāmu? XD Vai kuru? Lalala...
edg
Jauno, kur kastes tukshas smile.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif <- te nu buus 60 chari
Kikyou
Aa, to... XD
Hmm, būs jāpaskatās un jāpadomā. laugh.gif
60 zīmes arī no manis. :3
ShinChan
No kurienes nepateikšu, taču izteikšu savu minējumu. Manuprāt, tam ar klasisko mūziku ir mazs sakars, jo tas sēru marš ar pāris čelliem un vienu vijoli (cik nu mana kurlā auss spēja saklausīt, ievērtējot reklāmrulli) nav viss klasiķu tapinājums, bet gan vietējo reklāmistu mūziķu garadarbs. Bet tas viss, protams, IMHO.
edg
Man liekas, ka klasika, jo es esmu to kaut kur ieprieksh dzirdeejis (vai arii juudzos nost), un tikai klasika ir bez autortiesiibaam liekama reklaamaa.
Taka
Šī reklāma ir jau apnikusi, tieši tāpat kā savulaik LMT ar to pretīgo čīgāšanu. Bez tam viņa ir nepatiesa, jo martā Ādāžu čipsi veikalos bija pieejami.
Yume
Emmm..nu es reklaamu nedzirdeeju, jo TV man ir lieka grezniiba laika teereeshanas jautaajumaa.
Bet pienemu ja tas bija Vivaldi tad tie bija "Chetri gadalaiki"
Kikyou
QUOTE(Taka @ Apr 2 2005, 06:30)
Bez tam viņa ir nepatiesa, jo martā Ādāžu čipsi veikalos bija pieejami.
*

Bija gan patiesa, Aprīlī viņus atkal sāk ražot. :3 Tie kas bija veikalā, tie bija tikai atlikumi.
Yume
Hmm,maz vinji bija degushi, noleema taalaak mus indeet ar muusmaaju chipshiem... dry.gif
edg
Labaak inde rokaa, nekaa...
rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
SheWr
Ja kas - man teevs straadaa aadazhu chipsos.... rolleyes.gif

tie cipsi kas veikalos peec degshanas bija, tie bija tie kas bija palikushi katra veikala noliktavaas, bet tagad, apriilii, no somijas ievediis lielu kravu cipsu...
Taka
QUOTE(Kikyou @ Apr 2 2005, 08:40)
*

Bija gan patiesa, Aprīlī viņus atkal sāk ražot. :3 Tie kas bija veikalā, tie bija tikai atlikumi.
*

Tu gribēji teikt - VECI čipsi??? blink.gif
Ārprāc!
Kā viens cilvēks teica - tagad tikai vēl kokakolas rūpnīca uzsprāgs un visi Latvijas sīči badā nomirs laugh.gif
Kikyou
QUOTE(Taka @ Apr 3 2005, 07:31)
QUOTE(Kikyou @ Apr 2 2005, 08:40)
*

*

Tu gribēji teikt - VECI čipsi??? blink.gif
Ārprāc!
Kā viens cilvēks teica - tagad tikai vēl kokakolas rūpnīca uzsprāgs un visi Latvijas sīči badā nomirs laugh.gif
*

Vienmēr jau paliek arī pepsikola. rolleyes.gif
60 zīmes.
ShinChan
QUOTE(Kikyou @ Apr 3 2005, 07:44)
Vienmēr jau paliek arī pepsikola. rolleyes.gif
60 zīmes.
*

Pepsi nomira līdz ar Maikla Džeksona mūziķa karjeru tongue.gif Lai gan, ja man piespiedu kārtā ir jāizvēlas kāda no šīm indēm-kuņģa dedzinātājām, tad es ņemu pepsi. Kā nu tur bija tajā reklāmā "New (Next?) generation(s?) choose Pepsi!" Ha, ha.
Kaede
Man ;laikas, ka tā nav nekāda klasiskā mūzika, bet gan vienkārši melodija... tongue.gif
edg
Intuiicija kaa parasti mani nevilj.

No taas reklaamas taisiitaajiem sanjeemu shaadu vienkaarshu atbidi: "Tas tacu ir Vivaldi!!!!"
Iipashi ieveerojiet 4 (veselas 4) izsaukuma ziimes galaa! (!!!! - tas ir daudz).
Ieraugot visas taas izsaukuma ziimes, uzreiz kauns paliek par savaam praktiski neesoshajaam klasiskaas muuzikas zinaashanaam. Taapeec arii es rakstu sho postu - lai Juus vareetu kauneeties liidz ar mani. Protams, tas neattiecas uz tiem, kas jau uzmineeja, ka tam jaabuut Vivaldi un, protams, taadaa gadiijumaa "Chetriem gadalaikiem".

Diivaini, es tomeer veel aizvien nevaru saprast, kaapeec man taa melodija saistaas ar anime... tongue.gif
Masha
ohooo, tu pat rakstiji reklamas taisitajiem!

un kas to lai zin, varbut kada anime kaut kas lidzigs ari skaneja:)
wIZARD
vai kaads ir pamaniijis kas ir kopiigs Final FantasyX ar latvieshu filmu ar nosaukumu _es miilu juusu meitu? laikam taa to filmu sauca
anti
QUOTE(wIZARD @ Apr 27 2005, 09:15)
vai kaads ir pamaniijis kas ir kopiigs Final FantasyX ar latvieshu filmu ar nosaukumu _es miilu juusu meitu?  laikam taa to filmu sauca
*

naivi ceru, ka nekas.
Taka
QUOTE(edg @ Apr 27 2005, 00:36)
Diivaini, es tomeer veel aizvien nevaru saprast, kaapeec man taa melodija saistaas ar anime...  tongue.gif
*

Aizej pie psihiatra, viņš varētu nodiagnosticēt kas par lietu laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.