1) Media Player Classic uz mana kompja .mkv neraada subtitrus. Vai kaads zin, kaa uztaisiit, lai raadiitu? No .sub failiem subtitrus smuki raada DirectVobSub, varbuut to var sakonfigureet arii prieksh .mkv failiem?
2) Kaa VLC mainiit subtitru lielumu? (Gribu mazaakus)
atljaushos pievienot veelvienu jautaajumu, kaa vlc mainiit subu novietojumu?
A tev tas MPC, kad spēlē to .mkv failu piedāvā Subtitle izvēlni, kad uz filmas uzklikšķina labo pogu?
Vai agraak MPC raadiija subtitrus ar mkv? Vai peedeejaa laikaa ir ieinstaleetas kaadas codec pakas vai kas tamliidziigs veikts? Vispaar jau MPC ir savs ieksheejais vsfilter kas atbildiigs par subtitiriem un un vijam vajadzeetu visu raadiit bez probleemaam. Vari paskatiities vai systemtrayaa neparaadaas directvobsub ikona, vareetu buut ka tur nav izveeleets atteelotu subtitrus. Ieteiktu uzlikt jaunaako MPC versiju [6.4.8.4] un meeginaat veelreiz.
Par VLC un subtitriem vispaar nav veerts saakt. VLC ir viens no sliktaakajiem subtitru atbalstiem vispaar, vinjsh nespeej atteelot formateetus ssa subtitrus, srt arii netiek pareizi atteeloti. Izmeeru mainja cik man zinaams nav iespeejama [neesmu gan nekad iipashi meeginaajis] un novietujms arii nee.
Ir jaunaakaa MPC versija un DirectVobSub ikona neparaadaas.
Subtitles izveelne ir nepieejama (peleeka, nevar uzspiest).
Vai kaads var ieteikt normaalu playeri bez mineetajiem un mplayer? Ideaalaa variantaa taadu, uz kura viss iet kaa vajag, un nekad nav chakars
Nu pac meedzu lietot bsplayer kaa VLC aizvietotaaju sakaaraa ar taam pashaam subtitru probleemaam. Tajaa var dariit visu ko veeleejies - gan subu izmeeru mainiiit, gan novietojumu
Es iesaku
ZoomPlayer.
Un nelikt nekaadas codec pakas!!! Ieteicams ir vadiities peec shii
Media Setup Guide.
Vai uzlikt peedeejo
Zhentarim Playback Pack, tajaa nav codeci bet visi nepiecieshamie directshow filtri un splitteri.
MPC Options->Playback - Vai ir izveeleets outputs kas atziimeets ar ** ("Required for loading subtitles") ?
1) BSPlayer velkas.
2) Izveeloties output, kas apziimeets ar **, velkas.
Secinaajums: Videokarte jaanopeerk normaala...
Vai uzlikt peedeejo Zhentarim Playback Pack, tajaa nav codeci bet visi nepiecieshamie directshow filtri un splitteri.
Nejeegam saprotamaa valodaa vari izskaidrot, ko tieshi dara tas Zhentarim Playback Pack?
QUOTE(edg @ Apr 1 2005, 20:37)
Vai uzlikt peedeejo Zhentarim Playback Pack, tajaa nav codeci bet visi nepiecieshamie directshow filtri un splitteri.
Nejeegam saprotamaa valodaa vari izskaidrot, ko tieshi dara tas Zhentarim Playback Pack?
Tiek uzinstaleets viss nepiecieshamais lai atskanjotu visus zx mkv failus [reaali vispaar visus mkv]. Tas ir coreaac un corevorbis directshow filtri [audio], peedeejais vsfilter [subtitriem], peedeejais matroskasplitter[mkv konteineram], veel ja ir veelme arii zoomplayer ir iekshaa jo tas ir rekomendeetais media players. Pasham tikai nepiecieshamie codeci jaainstalee [piem. DivX, Xvid u.c.]
QUOTE(edg @ Apr 1 2005, 19:37)
1) BSPlayer velkas.
2) Izveeloties output, kas apziimeets ar **, velkas.
Secinaajums: Videokarte jaanopeerk normaala...
Gmm, man vairaak aizdomas uz draiveriem/directx vai ko taadu. Kas tev par karti ?
iisteniibaa media failu atskanjoshanai nav iipasha sakara ar video karti taas draiveriem vai directx [varbuut iznjemot mpeg2 dekodeeshanaa no dvd, un itkaa ATI Dx9 kartes var paatrinaat divx postprocesing, bet reaali tas nav guvis nekaadu atbalstu, un ja ir kvalitatiivs rips tad postprocesoshana taapa par labu nenaak].
reaali vissvariigaakaa dadora sastaavdalja shajaa jomaa ir procesors, un ja ir kaut kas ap 1,5 Ghz [intel aatruma izpratnee] tad visam vajadzeetu iet normaali [ja nav kaadi super krutie ssa softsub karaoke efekti]
Viss atkariigs no taa kaa playeris renderee atteelu. No draiveriem var buut pietiekami daudz atkariigs. (Tas protams ir iipassh gadiijums, bet par piemeeru man uz nvidias 71.xx betas draiveriem media playeris drausmiigi bremzeeja ja es to laidu uz fullscreenu un backgroundaa bija palaists WoW).
Katraa zinjaa no draiveriem manupraat dauz vairaak kas atkariigs nekaa no pashas videokartes, kura var buut pietiekami veca.
Man ir iebuuveeta videokarte
Pie tam taas vecaakais draiveris ir virsuu, jo jaunaakais karas nost...
2Ghz Athlon diez vai vareetu buut vainiigs pie vilkshanaas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.