Help - Search - Members - Calendar
Full Version: WARNING!!! SUNDAY!!!
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3
+Chibi+
Es te runājos ar alt (es ceru, ka ar alt, jo ja nē, tad kādam mistiskam cilvēkam arī ir jāsvin dzimšanas diena.... )

ANYWAY.

SVĒTDIEN. RĪT. Pie Chibi, to biš manis, mēs svinam dzimšanas dienu.

Chibi mājās viss arī ir chibi, so - i warned you.

Edit: Jaunais laix [mwah hah hah] : 19.00 pie Origo. Kas ŠOREIZ par?
Rags
es būšu 100%, man jabūt, savādāk man sados pa galvu par vienu CD happy.gif
alt
mans kaujas uzdevums

ierasties
veelams ar kuuku
preciizaak man veel riigaa jaatiek tongue.gif

gan jau tongue.gif
+Chibi+
Jūs te raxtaties, raxtaties, es tāpat mājās sēžu [gaidu disku! Mweh heh heh], tādēļ, ja nu pēkšņi sadomājat nākt - es jums atnraukšu pakaļ........

Personal request - lūdzu ierasties Liju pakaļ saviem Gravitation diskiem, kuri man jau veselu nedēļu pārklājas ar putekļiem uz plauktiņa.

Pesonal request #2 - lūdzu ierasties to nejauko cilvēciņu, kurš ir pievācis manu Asian Kung Fu Generation disku un vēl arvien nav atzinies. *met skatu uz Yumi kā potenciālo disku aizņēmēju*.

Personal request 3# - AYA-CHAN. Fruits Basket. Man mājās jau sit par to, ka tik ilgi prom. Tu vari man iedot, es ieraxtīšu PC, un tad varēsi atkla skatīties.. happy.gif
Rags
nu tais 17.00 būšu ar visu disku, ja tu par to happy.gif
ātrāk gan nesanāks biggrin.gif
alt
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 27 2005, 09:18)
Jūs te raxtaties, raxtaties, es tāpat mājās sēžu [gaidu disku! Mweh heh heh], tādēļ, ja nu pēkšņi sadomājat nākt - es jums atnraukšu pakaļ........

happy.gif
*

khee kheem tongue.gif
chibi tongue.gif
a chibi wink.gif

uz Liepaaju?
^_~
+Chibi+
Es jau jutu, ka tu kaut ko tādu izmetīsi~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Protmas, ar kājām, jau sākšu tagad iet, lai vismaz ap rītdienu būtu klāt! happy.gifv Un tad es stāvēšu pie tirgus un skaļi bļaušu "ALT!!!! ALT!!!! WHERE ARE YOOOOOU!!!!! Come out, come out, wherever you aaare!!!!!"
+Chibi+
QUOTE(Rags @ Mar 27 2005, 10:21)
nu tais 17.00 būšu ar visu disku, ja tu par to happy.gif
ātrāk gan nesanāks biggrin.gif
*

Varbūt mainam laiku uz vēlāku.... 18.00, 19.00. kad jums, tauta, ērtāk?
Rags
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 27 2005, 09:26)
*

pilnīgi vienalga, no tā tikai atkarīgs cik stundas pagulēšu - 3, 4 vai 5... Who cares laugh.gif
jurc
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 27 2005, 09:25)
Es jau jutu, ka tu kaut ko tādu izmetīsi~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Protmas, ar kājām, jau sākšu tagad iet, lai vismaz ap rītdienu būtu klāt! happy.gifv Un tad es stāvēšu pie tirgus un skaļi bļaušu "ALT!!!! ALT!!!! WHERE ARE YOOOOOU!!!!! Come out, come out, wherever you aaare!!!!!"
*

nu ja tu tā skaļāk pabļausi ta droši vien alt sadzīrdēs... nav tālu no tirgus!

P.S. +chibi+ daudz lielu olu lieldienās! biggrin.gif
+Chibi+
QUOTE(Rags @ Mar 27 2005, 10:30)
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 27 2005, 09:26)
*

pilnīgi vienalga, no tā tikai atkarīgs cik stundas pagulēšu - 3, 4 vai 5... Who cares laugh.gif
*

oki, mainam laiku uz 19.00. visiem, domājams, tā būs vieglāk. happy.gif

QUOTE(JurCHiX @ Mar 27 2005, 10:30)

P.S. +chibi+ daudz lielu olu lieldienās! biggrin.gif
*

tikai, ja tās ir šokolādes...
Ella
Pff netiekam .. :"( par veelu ieraudziiju topiku =[
Nu baac ...............................
alt
QUOTE(Ella @ Mar 27 2005, 10:30)
Pff netiekam .. :"( par veelu ieraudziiju topiku =[
Nu baac ...............................
*

riit snineeshana tiks paarcelta uz manu dziivokli Purvciemaa tongue.gif
ETM
Taa: nu kur kas ir? Mok es ar braukshu. Ja mani labi pierunaas varu izmest liikumu caur Liepaaju, kaa jau ieprieksh bija runaats, bet tad luudzu laiciigi! AA un es neko negaranteeju, var sanaakt ka tomeer netieku. Vienvaardsakot: sakiet savas domas.
+Chibi+
Tas ir Rīgā, uz Tērbatas un Tallinas ielas stūra. Praktiski centrs. Tērbatas ielas pašas beigas, pie vecās Ģertrūdes baznīcas. Pie Bērnu Pasaules, pie fabrikas "Laima"......

Kādu vēl norādi?
alt
QUOTE(ETM @ Mar 27 2005, 10:51)
Taa: nu kur kas ir? Mok es ar braukshu. Ja mani labi pierunaas varu izmest liikumu caur Liepaaju, kaa jau ieprieksh bija runaats, bet tad luudzu laiciigi! AA un es neko negaranteeju, var sanaakt ka tomeer netieku. Vienvaardsakot: sakiet savas domas.
*

brauc bet liikumu caur liepaaju ja taisi tad tuuliit :PPPP
es veel liepaajaa bet JurCHiX netiek jamam darbs tongue.gif

ja es kaveeshu doshu zinju chibi tongue.gif

bet nu man zemais staRts uz grobinju tongue.gif
jurc
baaaaa.... faking job....
ETM a tu ta bruaksi? Mozh ta toč caur lepāju izmetīsi līkumu? Nebūs alt jāstopē uz Rīgu.. + vēl jautra kompānija ceļam būs
ETM
Tuliit gluzhi netieku. Man veel lieldienas jaanosvin ir gjimenes lokaa, bet peec kaadas stundas vai divaam mok varu starteet, jaasarunaa tik kur autinju pa nedeelju atstaat.
alt
QUOTE(ETM @ Mar 27 2005, 11:31)
Tuliit gluzhi netieku. Man veel lieldienas jaanosvin ir gjimenes lokaa, bet peec kaadas stundas vai divaam mok varu starteet, jaasarunaa tik kur autinju pa nedeelju atstaat.
*

cikos tu esi ja veiksmiigi startee?

tas toch mani saak intereseet tongue.gif
Ella
Plaani mainiijushies man es tieku =P
Tagad tik fiksi uz neldu peec daavanas, aizskrieshu liidz Aya-chan un pameegjinaashu pierunaat lai arii brauc =D
alt
QUOTE(Ella @ Mar 27 2005, 11:50)
Plaani mainiijushies man es tieku =P
Tagad tik fiksi uz neldu peec daavanas, aizskrieshu liidz Aya-chan un pameegjinaashu pierunaat lai arii brauc =D
*

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
man buuss daavana :PPPPP

Yumi vajag man vajag Tetsua disku dabuuut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
boogiepopphantom gribuuuu!!!!
Ella
A kaa tad bez daavanas o_O jubileja kaanekaa!!!!
Paklau driikst zinaat cik tev gadu paliek?????
Nu lai neuzdaavinaatu miiksto mantinju, jo es par mantinjaam muuzjiigi muuzjos, =P manupraat labaakas daavanas nemaz iedomaaties nevar =PP
jurc
QUOTE(Ella @ Mar 27 2005, 12:05)
A kaa tad bez daavanas o_O jubileja kaanekaa!!!!
Paklau driikst zinaat cik tev gadu paliek?????
Nu lai neuzdaavinaatu miiksto mantinju, jo es par mantinjaam muuzjiigi muuzjos, =P manupraat labaakas daavanas nemaz iedomaaties nevar =PP
*

No mīksto mantiņu vecuma viņa ir izaugusi! uzdāvini kautko no sevis - uztaisi pati kautko smile.gif
Ella
Aa aizmirsu pateikt Aya-chan netiek =[[[[[ Yume liidz ar to ar laikam nebuus, vinjaam 19:00 lieldienu koncerts =[[[[ Un abas cik atceros dzied vienaa korii =[[[[
Ella
Nu taa daavana ir nopirkta =D Es laikam ar siiko centraa buusim aatraak, mums veel pa veikaliem tur jaapavazaajas!!! =]
Sims 2 gribam nopirkt =P A cik cilveeku tad issti buus????
Chibi 20 snt. jaanjem liidzi ja?
alt
QUOTE(Ella @ Mar 27 2005, 12:47)
Nu taa daavana ir nopirkta =D Es laikam ar siiko centraa buusim aatraak, mums veel pa veikaliem tur jaapavazaajas!!! =]
Sims 2 gribam nopirkt =P A cik cilveeku tad issti buus????
Chibi 20 snt. jaanjem liidzi ja?
*

sabiedriskam naudu labaak liidzi panjemt :PPPP
varbuut amn buus kaads liidzi tongue.gif

hey un laikam kartupelju kekss dabuus pagaidiit riitdienu :/
+Chibi+
jā, 20sant. līdz ņemat, šaubos, vi jums būs velme iet ar kājā,m, kaut arī tas nav nemaz tik tālu... apmēram tā kā līdz Jukatānam.. happy.gif

Un jā - lai Yume un Aya-chan nāk PĒC koncerta. Līdz rītdienas vakarma šajā mājā tikai es un vīraks. XD
alt
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 27 2005, 13:08)
jā, 20sant. līdz ņemat, šaubos, vi jums būs velme iet ar kājā,m, kaut arī tas nav nemaz tik tālu... apmēram tā kā līdz Jukatānam.. happy.gif

Un jā - lai Yume un Aya-chan nāk PĒC koncerta. Līdz rītdienas vakarma šajā mājā tikai es un vīraks. XD
*

hmmmmmmmmmmmmmm
kaads viiraks????
a daudz viiraka?

^_~
Ella
Redz man buus maasa liidzi (Side) Nu un taa kaa mans nav visai pilngadiigs, par maasu nemaz nerunaajot, es ar peedejo autinju braushu maajaas, es nevaru palikt diemzjeel liidz riitam citaadaak man mamma-chans izdomaas kat ko briesmiigaaku par aadas novilkshanu paar aciima dry.gif
alt
QUOTE(Ella @ Mar 27 2005, 13:34)
Redz man buus maasa liidzi (Side) Nu un taa kaa mans nav visai pilngadiigs, par maasu nemaz nerunaajot, es ar peedejo autinju braushu maajaas, es nevaru palikt diemzjeel liidz riitam citaadaak man mamma-chans izdomaas kat ko briesmiigaaku par aadas novilkshanu paar aciima dry.gif
*

skaic smile.gif
zinaasim, stresa nav wink.gif))

smile.gif) gan jau kaTU kaa tongue.gif
+Chibi+
QUOTE(alt @ Mar 27 2005, 14:26)

*

hmmmmmmmmmmmmmm
kaads viiraks????
a daudz viiraka?

^_~
*

Tagad vairs nav daudz... Bet vēl ir... XD Heh. Kāds, kāds - nu LABS! Galvenais, ka dūmo un nesmird. happy.gif Un ieved mani mācību transā............
Church
*

mok domaac ne viiraks/smarzhaales aber chibi's viirietis. un iespeejams arii taads .. chibi. ;>
+Chibi+
QUOTE(Church @ Mar 27 2005, 14:58)
*

mok domaac ne viiraks/smarzhaales aber chibi's viirietis. un iespeejams arii taads .. chibi. ;>
*

Tās bija domātas smaržīgās nūjiņas, nevis mans vīrietis, kurš nu nemaz nav chibi, HA!
Hikaru
A...taa....Manis laikam nebuus. sad.gif
Nezinu vai tikshu..... sad.gif
+Chibi+
QUOTE(Hikaru @ Mar 27 2005, 15:18)
A...taa....Manis laikam nebuus. sad.gif
Nezinu vai tikshu..... sad.gif
*

tas būs kaut kas neredžets.. mēs ejam pie chibi un Hikaru nav.. Vienīgais, kas vienmēr atnāk...
Church
chibi: tastur. jebkuraa gadiijumaa. kongratulaacijas ar veel 1 gadu tuvaak naavej ;>
audz liela .. mhmm .. gara .. un jaa. gara. ;DD

sejaa laikam nevareeshu apsvejkt, drausmiigi saap peec vakardienas dzertinja galva
(tadors - visa ljaunuma sakne. saatans-kaardinaataajs/uz nepareizaa celja uzvedeejs ;> )
pietam ja satikshos, aizdomas ka dabuushu pa muti par pirmo rindkopu 8D
X_Kamui
19.00 hmmm.... nezinu bušu vai nebūšu blink.gif ...

Jo es tagad eju... talu... un nezinu kad atgriezišos rolleyes.gif
Lija
Tātad....Tauta ar ko es sakontaktējos...
Za4uks nebūs... ierašanās iespējamība ir 1% pret 99% (apstākļi, apstākļi) unsure.gif
Yume ir pēc traka nakts tusa, bet liekas, ka man izdevās pierunāt uz vēlvienu, wink.gif taču ja ieradīsies tad varbūt uz 20.00
Es pati, nju, 50 uz 50... dry.gif
Yume
Nu, kā jau Lija rakstīja, maz ka es pēc "Šturma" atvilkos, stundu gulējusi uz darbu aizvilkos, tad tas maita arī beidzās tikai ap kādiem 20:00, nu stundu vēlāk aizšmaukt jau varu protams, bet uz 19:00 tāpat šaubos ka paspēšu. Plus, es ceru ka es tiešām nesaķēru pa šo nedēļi angīnu, jo.. emm, sajūta ir tieši tāda.
tad nu... Chibi, gaidi, centīšos. happy.gif
Un Altiņ, es gribu kabelīti mobīlajam, un diskiņu atpakaļ, man viņš tā kā bišķiņ jāatdod
Ella
Ee gribeeju pateikt ka es origo ar maasu buushu jau ap 18:00 bet taa kaa mums ieplaanota staigaashana pa stacijas disku tirgotavaam tad varbuut pirmais kursh atnaak (peec mums) lai uzpiikstina uz maasas nr 6882064 lai mees zinam ka kopaa vaakshanaas jau notiek ^^
jurc
QUOTE(Church @ Mar 27 2005, 14:27)
chibi: tastur. jebkuraa gadiijumaa. kongratulaacijas ar veel 1 gadu tuvaak naavej ;>

sejaa laikam nevareeshu apsvejkt, drausmiigi saap peec vakardienas dzertinja galva
(tadors - visa ljaunuma sakne. saatans-kaardinaataajs/uz nepareizaa celja uzvedeejs ;> )
pietam ja satikshos, aizdomas ka dabuushu pa muti par pirmo rindkopu 8D
*

Noceelies ne pa jokam, chibi vecaaka nepaliek
alt paliek.

alt tagad stuurii luur paar plecu un bozjaas par shaadu komentaaru
jurc
QUOTE(-Kai- @ Mar 27 2005, 14:31)
19.00 hmmm.... nezinu bušu vai nebūšu blink.gif ...

Jo es tagad eju... talu... un nezinu kad atgriezišos rolleyes.gif
*

kaads ir tava moba nr?
Ella
Eee man taads jautaajums Liepaajniekiem!!!! Juus zinat kas par sveetkiem 11. apriilii Liepaajaa notiek *viltiigi smaida*
Pasaku priekshaa pasaakums notiek kkaadaa ostaa, taa kaa Liepaajaa mans nav bijis nezinu cik jums tur ostu... tongue.gif
+Chibi+
QUOTE(Church @ Mar 27 2005, 15:27)

*

dry.gif sāxim ar to, ka nav mana dzimšanas diena un beigsim ar to KA ES VAIRS GARāKA NEAUGšU, TāDēļ JA KAS NEPATīK, PAšI VAINīGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Church
QUOTE(JurCHiX @ Mar 27 2005, 14:51)
alt tagad stuurii luur paar plecu un bozjaas par shaadu komentaaru
*

eek. baka church. gomen

ceru ka iistaa jubilaare njems veeraa manus gjeneetiski/psihologjiskos defektus un piedos kljuudu ;>
jurc
QUOTE(Church @ Mar 27 2005, 15:20)

eek. baka church. gomen

ceru ka iistaa jubilaare njems veeraa manus gjeneetiski/psihologjiskos defektus un piedos kljuudu ;>
*

BAKA BAKA

speeries arii tadoram par to ka vakar dzeerushi esat, shodien jau protams nedzers ne viens ne otrs sad.gif((

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

©alt
+Chibi+
QUOTE(JurCHiX @ Mar 27 2005, 16:29)

©alt
*

Es te stūrītī pasmiešos par šito lielisko fīču... laugh.gif

Mjā, speram, speram... Man patīk spert. Īpaši cilvēkiem, kas ir garāki un domā, ka tādējādi ir labāki. dry.gif
Church
QUOTE(JurCHiX @ Mar 27 2005, 15:29)
speeries arii tadoram par to ka vakar dzeerushi esat, shodien jau protams nedzers ne viens ne otrs sad.gif((

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
©alt
*

vish jau saliidzinoshi agri aizgaaja. es .. khemm .. turpinaaju .. vairaakaas vietaas kaadu iisaaku laicinju ;>
jurc
QUOTE(Ella @ Mar 27 2005, 14:52)
Eee man taads jautaajums Liepaajniekiem!!!! Juus zinat kas par sveetkiem 11. apriilii Liepaajaa notiek *viltiigi smaida*
Pasaku priekshaa pasaakums notiek kkaadaa ostaa, taa kaa Liepaajaa mans nav bijis nezinu cik jums tur ostu...  tongue.gif
*

Hmm.. Man nav ne jausmas bet pirmais kas nāk prātā ir Jūrassvētki... Tā ir? Taisies uz Liepāju braukt? biggrin.gif
Rags
aaaaaaaaaaaaaaaa
1 stundu laiks bija jāpārceļ huh.gif
gandrīz nogulēju ph34r.gif

alt sorry, es uzreiz saku ka bez dāvanām, bet ja uz vietas ko vajadzēs tad droši pie manis happy.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.