Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Lieldienu brīvdienas
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
+Chibi+
Vai kaut kas notix? Vai būs parastais,regulārais sestdienas daytime meeting, vai arī kaut kas tiks rīkots? Esam taču pati skaidrība. laugh.gif
Church
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 24 2005, 21:44)
kas tiks rīkots? Esam taču pati skaidrība.  laugh.gif
*

es .. hhik .. jau kaadu laiku skaidriiba neesu ;>
kampai mina san
Rags
lai vai kas ari notiktu galvenais informejiet biggrin.gif
labprat atnaktu uz meetingu, tikai kur tas notiekas un cikos rolleyes.gif
+Chibi+
Lielākā daļa jau nu noteikti aizbraukuši uz laukiem pie omēm or smth. rolleyes.gif

Anyways.

Tad kamēr potenciāli atnācēji esam tikai es un Rags?
Rags
ja ja, es butu gajejs, tik jazin uz kurieni rolleyes.gif

**hates 60 characters per post mellow.gif
+Chibi+
Tas ir atkarīgs no tā, cik cilvēki savāxies un ko mēs vispār taisāmies darīt, i mean, ja cilvēkiem vienkārši trūxt normālu otaku [hah hah, "normāls" + "otaku" ir nesavienojami jēdzieni] sabiedrības, tad jau var arī Jukatanā pasēdēt, bet, ja gib skatīties animes, nu tad.... Heh. rolleyes.gif
Rags
vuu, es pat nez ko gribu blink.gif vienkarsi patik tadu pasu trako kompanija laugh.gif
Church
chibi: strapcitu, savaa jaunajaa avataraa izskaties taada beediiga, itkaa tevi akal apceltu vai nu par to ka 'chibi' vai par sarkanajaam zhurcinjaam/lapsaam ;>
jurc
QUOTE(Church @ Mar 25 2005, 09:46)
chibi: strapcitu, savaa jaunajaa avataraa izskaties taada beediiga, itkaa tevi akal apceltu vai nu par to ka 'chibi' vai par sarkanajaam zhurcinjaam/lapsaam ;>
*

mhm.. iepriekšējais avatars priekš +Chibi+ piestāvēja daudz vairāk... Chibi, liec atpakalj! Un nekad nemaini! biggrin.gif
X_Kamui
rolleyes.gif Tad ko daram... uz Jukatanu, vai kaut kur citur, vai sežam majas....
+Chibi+
QUOTE(Church @ Mar 25 2005, 10:46)
*

fascinē, ka runā par to, kā ES izskatos manā jaunajā avā... *pokes Edward*

Un lapsiņas, kuras sauca par vāverītēm, kopš kura lika arī žurciņas? dry.gif

QUOTE(JurCHiX @ Mar 25 2005, 10:51)
mhm.. iepriekšējais avatars priekš +Chibi+ piestāvēja daudz vairāk... Chibi, liec atpakalj! Un nekad nemaini!  biggrin.gif
*

Tu kuru domā? šito? image
Church
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 25 2005, 12:24)
*

tas gadienaa ne teu bij Als turosh spirojoshos Edu rokaas iz 'don't call me chibiiii *@&@!!' teemas? ;>
nopuuties par nezheeliigo dziivi un pienjem kaa doto, ka mees esam tevi izveeleejushies par iecieniito upuri kaitinaashanaj ar being chibi ;D
alt
[quote=Church,Mar 25 2005, 13:00]
[quote=+Chibi+,Mar 25 2005, 12:24]Tu kuru domā? šito? image
baaac
shosestdien nevaruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

lajunie cilveeki...
+Chibi+
QUOTE(Church @ Mar 25 2005, 14:00)
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 25 2005, 12:24)
*

tas gadienaa ne teu bij Als turosh spirojoshos Edu rokaas iz 'don't call me chibiiii *@&@!!' teemas? ;>
nopuuties par nezheeliigo dziivi un pienjem kaa doto, ka mees esam tevi izveeleejushies par iecieniito upuri kaitinaashanaj ar being chibi ;D
*

image

dry.gif jūs neesat vienīgie, kas tā dara... must be an evil fate of mine...
+Chibi+
UN alt!!!! come on, svētdien vari? Man personīgi svētdiena simpatizē vairāk...
Church
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 25 2005, 18:28)
image
dry.gif  jūs neesat vienīgie, kas tā dara... must be an evil fate of mine...
*

tu vienkaarshi apburoshi par to dusmojies kad tiec kaitinaata ;D
alt
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 25 2005, 18:29)
*

Man jaabrauc maajaas un jaapciemo vecvecaaki :/
mezjoniigs marshruts, var jau buut ka sveetdienas vakaraa buushu, bet tad nu es negalvoju ka buusho mozjaaka par mozju :/
+Chibi+

QUOTE(alt @ Mar 25 2005, 23:04)
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 25 2005, 18:29)
*

Man jaabrauc maajaas un jaapciemo vecvecaaki :/
mezjoniigs marshruts, var jau buut ka sveetdienas vakaraa buushu, bet tad nu es negalvoju ka buusho mozjaaka par mozju :/
*

Eh.... Ta izskatās, ka neko. Eh. Nu, varbūt tad svētdien tikai vakarpusē....
alt
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 26 2005, 00:02)
Eh.... Ta izskatās, ka neko. Eh. Nu, varbūt tad svētdien tikai vakarpusē....
*

NEEEEEEEEEEEEEEEEE
buushu, es neiazibraucu sad.gif((
teeloshu slimu, nobruka man brauciens kaa bija plaanots, atmetu ar roku, zinu es slikts beerns bet tomeer
tad kur kas un kaa???

kuraa vietaa? itkaa man dzimshanas diena jaasvin ir taakaa vareetu meegjinaat pie manis, jaaskataas tik ko teiks dziivoklja biedri tongue.gif

aa jaa tongue.gif
CHIBI!!!
image
+Chibi+
QUOTE(alt @ Mar 26 2005, 10:31)
aa jaa tongue.gif
CHIBI!!!
image
*

blink.gif Chibi grib, Chibi vajag... *bezpalīdzīgi stiepj rociņas uz necklace vīzijas pusi*
Yume
Pss, tad kautkas ir norunāts?
Es tā biš, netīšam.. vārdu sakot slinkuma pēc izlidu visus postus izņemot pirmo un 3 pēdējos, un nekā nesapratu..
hmmm...
Kas, kur, kad.. un kāpēc?
X_Kamui
QUOTE(Yume @ Mar 26 2005, 14:08)
Pss, tad kautkas ir norunāts?
Es tā biš, netīšam.. vārdu sakot slinkuma pēc izlidu visus postus izņemot pirmo un 3 pēdējos, un nekā nesapratu..
hmmm...
Kas, kur, kad.. un kāpēc?
*

huh.gif Es ar kaut ka nesaprotu 6odien bus kautkas 15.00 vai ne ....
vai ari 16.00...
var buut jukatans rolleyes.gif
X_Kamui
tongue.gif Hehe labi ....uz ielas ir saulite un parak labs laiks lai es sedetu majas...
Viss es pec pusstudas eju pastaigat pa centru.... uz visu dienu laugh.gif laugh.gif

ph34r.gif Ieskriešu origo varbut jums tur ir sleppena strelka laugh.gif
+Chibi+
Es varu šodien vēlu vakarā vai rīt jebkurā mirklī... Davai rīt?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.