Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vai kaads zin????????
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
dash3
vai kaads zin kaadu interneta adressi kur var taisiit maajaslapas???????? huh.gif blink.gif
ETM
Vispaar noskaidro ko tu pats gribi zinaat. Vai tu meklee hostu vai kaukaadu gjeneratoru. principaa maajaslapas pats tasa, netaa vinjas hosto.
deleted-ray
www.freewebs.com - divi vienaa
www.times.lv
www.home.lv
(tas taa, iesaakumam)
dash3
QUOTE(Ray @ Mar 21 2005, 16:31)
www.freewebs.com - divi vienaa
www.times.lv
www.home.lv
(tas taa, iesaakumam)
*

tur var taisiit????????Tur ir vienkaarsi uztaisiit maajaslapu un tur ir latviski
jurc
Ha ha ha! Nu šaubos ka tādu vietu atradīsi! Vismaz kādām iemaņām iekš html valodas tev ir jābūt! Takā ņem grāmatu rokās un sāc mācīties!

Tu jau vēl vari mēģināt padarboties ar progu Dreamweaver, var uztaisīt labas mājas lapas nemaz nezinot html valodu, bet nu programma ir ļoti liela, būs grūti apgūt kas ir kur..
dash3
es saproetu arii angliski un krieviski bet latviski ir labaak
swordsman
man ir viena probleema es meeginaaju uztaisiit forumu bet es nezinu kaa tur sataisiit subforumus vai kaads var pateikt kaa
Yume
Emm, kādas problēmas, tur taču viss ir rakstīt pie vadības. Palasi labāk.

Un par mājaslapu... nu samērā primitīva ir www.narod.ru , tur pat mazs bērns sapratīs. freewebs skatoties uz narod ir saražģīts. biggrin.gif
Kenshin
it kaa existee arii kind of... s8.invisionfree.com vismaz tur zinu paaris pashtaisiitas..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.