Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Edieni....
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
SheWr
Nu man te taads mazs jautajums... nezinaaju kur citur likt, taapeec liku sheit - Kaads nezin kaadu labu lapu, kur aprakstiits kaa pagatavot japaanju eedienus. Es pamekleeju internetu, bet neko iipashu neatradu....
Yanka_ronin
Spied te
Periodisks izdevums, kur ir ne tikai par ēdieniem, arī jap. popkultūra u. tml.
Paskaties ''back number''ā, atradīsi vairāk. Pieejama arī krieviski.
SheWr
Liels paldies. Tur daudz labi eedieni, tik probleema sastaavdaljas sadabuut... laugh.gif

Eu, es tur skatiijos, bet iisti taa ar neatradu veco labo... Sushi! Tu jau nebuutu tik labs un neiedotu ar kaadu adresi kur rakstiits kaa parastus Sushi ruliishus uzmiestarot...? happy.gif
Yanka_ronin
Par sushi vajag skatīties žurnālos vai varbūt, veikalos ir kādas grāmatas.
Pats esmu par to skatījies žurnālos. Vispār, lai ar sushi varētu tā normāli pabarot 6 cilvēkus, jāšķiras no kādiem latiem 20. Neizdevīgi...

P.S. Sushi Japānā jau ir novecojusi mode.
SheWr
Nu labi... taapat paldies.

Tas jau nekas ka novecojusi mode, es personiigi veel neesmu pagarshojis.......
Yanka_ronin
Nu, iedomājies rīsus ar pusvārītiem zivju produktiem un dārzeņiem...
jurc
Runājot par sushi... Esmu mēģinājis taisīt. Veikalā pērkot visas sastāvdaļas atsevišķi būtu jāšķirās no kādiem 10Ls.. Bet nu es nopirku tā saucamo sushi pagatavošanas komplektu - 6Ls.. Iekšā bija jūraszāles, wasabi, rīsi, sojas mērce, gari, rīsu etiķis un pat bambusa paklāiņš! Atsevišķi nācās nopirkt sastāvdaļas ko likt iekša, iztiku ar tunci...
Sekojot savām zināšanām un pagatavošanas instrukciju, uztaisīju. Protams pirmā reize nesanāca tā labākā, bet nu ar to pietika - mājās vairs nekad netaisīšu! Pirmie 2 sushi likās garšīgi, nākamie 3 so so.. un ta nākamos vispār knapi noriju.. Labāk aiziet uz Gan Bei..
Bet izskatījās skaisti huh.gif

Nākamais ir doma pamēģināt pataisīt ēdienus ar rīsiem....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.